...a közösségi mosdók szakértője

Már több mint 25 éve foglalkozunk épületgépészeti berendezések, wc válaszfalak, ütközéshárítók, és rozsdamentes berendezések gyártásával, forglamazásával!

2020. március 23-tól az személyes árukiadás/átvétel szünetel!

Kedves Partnereink, Tisztelt érdeklődők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a rendkívüli helyzetre való tekintettel, kollégáink és ügyfeleink egészségének védelme érdekében, cégünk a következő változásokat vezette be ügyfél kiszolgálási rendjében.

Szeretnénk leszögezni, hogy amíg külföldi beszállító- és hazai szállítmányozó partnereink biztosítani tudják számunkra az áruellátást, cégünk is gondoskodni fog vásárlói kiszolgálásáról.

A 2020. március 23-tól visszavonásig bevezetésre kerülő változások:

  • Fenti dátumtól kezdődően, a személyes árukiadás szünetel. Ez alól egyedüli kivételt képeznek, a saját gyártású, szaniter válaszfal és fülkerendszerek, melyek átvételére továbbra is lehetőséget biztosítunk Jókai utcai telephelyünkön.
  • A nem válaszfal jellegű, egyéb (gépészet, szaniterek…) termékekre vonatkozó megrendelések kiszolgálása, kizárólag futárszolgálattal történő kiszállítással történik.
  • Területi képviselő, valamint projekt irodánkban tevékenykedő kollégáink távmunkában (home office) állnak ügyfeleink rendelkezésére. A partnerlátogatások és helyszíni felmérések átmenetileg szünetelni fognak. Telefonon és e-mailen keresztül forduljanak hozzájuk bizalommal! Az ehhez szükséges telefonszámokat és e-mail címeket megtalálják a „Munkatársaink” menüpontban: www.bandkaruhaz.hu/munkatarsaink
  • Vevőszolgálatos munkatársaink hétfőtől péntekig, 7.30-15.00 között, telefonon és e-mailen (+36 29 413 553 és vevoszolgalat@bandk.hu) fogadják a megkereséseket. 

Kérjük, hogy megrendeléseiket és árajánlat kéréseiket a fentiek figyelembevételével, azok elfogadása mellett küldjék el részünkre. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Kézfertőtlenítőszer adagolók raktári állapota

Figyelem! Kézfertőtlenítőszer és kézfertőtlenítőszer adagoló ajánlatkéréseiket és rendeléseiket kizárólag e-mailen vagy webáruházi rendelések formájában áll módunkban fogadni! Megértésüket köszönjük!
Felhívjuk kedves partnereink figyelmét, hogy a jelentősen megnövekedett érdeklődés miatt, kézfertőtlenítőszer adagolóink raktári állapota a honlapunkon és webáruházainkban feltüntetettekhez képest eltérőek lehetnek! Germstar kézfertőtlenítőszer adagolók, előre láthatóan május elején lesznek legközelebb elérhetők. Az "újdonságok" jelölést viselő kézfertőtlenítők ezen a héten/a jövő hét folyamán érkeznek raktárunkba. A vásárlók kiszolgálása, a leadott rendelések sorrendjében történik. (2020.03.10.)

Könyökkaros kézfertőtlenítőszer adagolók

Könyökkaros működtetésű kézfertőtlenítőszer adagolóink fali rögzítésű kivitelben készülnek. A bármilyen kézfertőtlenítő szerrel utántölthető, 1 literes EU flakon az adagoló elején helyezkedik el. A könyökkar lenyomására, ezek az adagolók 1-3 ml fertőtlenítőszert adagolnak.

Elsősorban olyan helyre ajánljuk, ahol követelmény a nagyfokú higiénia, de a könnyű használhatóság miatt mozgáskorlátozottak számára is ideális választás...

További részletek termékeinkről! 

Germstar munkahelyi fertőzés megelőzési rendszer

A téli időszak végére fokozottan jellemző a vírusfertőzési kockázat. Elég, ha „csak” az influenza vírus terjedésére gondolunk, könnyen belátható, egy hatékony védelmet jelentő kézfertőtlenítő rendszer, minden közösségi térben, több személyes munkahelyi térben, egészségügyi intézményben… jó szolgálatot tehet.  

A B&K Kft hosszú évek pozitív tapasztalataira támaszkodva ajánlja vásárlóinak a Germstar kézfertőtlenítő termékeit. Kínálatunkban fali, asztali és állványos kivitelű adagolók, és ezekkel kompatibilis utántöltők is megtalálhatók. Szeretne többet megtudni? Kattintson:

 
Utoljára módosítva / Last modified: 2020.04.06
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: