...a közösségi mosdók szakértője

Már több mint 25 éve foglalkozunk épületgépészeti berendezések, wc válaszfalak, ütközéshárítók, és rozsdamentes berendezések gyártásával, forglamazásával!

Épül, szépül városunk…

Monor városA kivitelezési munkálatok a végéhez közelednek, és hamarosan ünnepélyes keretek között adják át a most felújított Monori Művelődési Központot, valamint a Vigadó épületét.
Cégünk - hűen lokálpatrióta szemléletéhez - higiéniai termékekkel támogatja a beruházásokat, ezzel is hozzájárulva településünk és a monori térség fejlődéséhez. Az épületek vizesblokkjainak felújításához folyékonyszappan adagolókat, WC papír- és kéztörlőpapír adagolókat ajándékoz az Önkormányzatnak.

Újabb segítség tervezőknek, kivitelezőknek és mozgáskorlátozottaknak

Újabb segítség tervezõknek és kivitelezõknekEzúttal azoknak a tervezőknek és kivitelezőknek szeretnénk segítséget nyújtani, akik mozgássérültek által is használható vizesblokkok, fürdőszobák kialakításán fáradoznak. Bízunk benne, hogy most feltöltött segédleteinkkel némiképp megkönnyíthetjük munkájukat!

Méretezett rajzokat helyeztünk el a Termékeink menüpont, „Mozgáskorlátozottak kiegészítő berendezései" kategóriájának alábbi termékcsoportjainál: egyenes kapaszkodók és korlátok; hajlított kapaszkodók és korlátok; porcelán szaniterek; zuhanytálcák és kabinok; székek és ülőkék.

Rehabilitációs szakmérnökök konzultációja a B&K-nál

Rehabilitációs szakmérnökök konzultációja a B&K-nálA Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki karának hallgatói vendégeskedtek 2007. május 4-én (pénteken) Jókai utcai telephelyünkön, ahol rövid ízelítőt kaptak cégünk gyártási technológiáiról, infrastruktúrájáról.

Az üzemlátogatás után, a monori József Attila Gimnáziumban Döndő Attila, a B&K Kft. gyártmányfejlesztési vezetője, és Börcsök Péter tervezőmérnök tartott előadást a jövő rehabilitációs szakmérnökeinek, aki reményeink szerint sok-sok akadálymentesített mosdót terveznek majd a mozgáskorlátozott végfelhasználók nagy megelégedésére.
Az oldalhoz tartozó galéria megjelenítése »

Ha már a padlón is kölni folyik… - Van néhány ötletünk!

Hogyan telepítsünk Nicoll csatornarendszereket! A TIPPEK oldalunkra most felkerült „Hogyan telepítsünk Nicoll csatornarendszereket?” címû anyagunkban hasznos segítséget kínálunk mûanyag folyókatestjeink beépítéséhez. Az ott felsorakoztatott linkek valamelyikére kattintva, letöltheti az adott termékcsaládra vonatkozó rajzokat. Az ismertetõ filmek pedig lépésrõl lépésre mutatják be a telepítéskor elvégzendõ mûveleteket.

Ízelítõ a telepítési vázlatokból: KENADRAIN CASCADE HD
Ízelítõ az ismertetõ filmekbõl: Munkafázisok lépésrõl lépésre
 
Utoljára módosítva / Last modified: 2019.02.19
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: