...a közösségi mosdók szakértője

Már több mint 25 éve foglalkozunk épületgépészeti berendezések, wc válaszfalak, ütközéshárítók, és rozsdamentes berendezések gyártásával, forglamazásával!

Új termékek bevezetése és árlistánkban bekövetkezett változások

Bővülő termékválaszték...A mind teljesebb körű kiszolgálás érdekében árukészletünket újabb termékekkel bővítettük. Ahogyan azt korábban már hírül adtuk, február 19-től megtalálható kínálatunkban a francia Nicoll cég műanyagalapú, kül- és beltéri burkolatba építhető vízelvezető csatornarendszere is. A KENADRAIN termékcsalád részletes leírását ITT, míg a CONNECTO termékcsalád részletes leírását ITT tekinthetik meg.
Egyben tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy áraink 2007. február 19-től megváltoztak, aktuális árlistánkat – regisztrációs kódjukkal való bejelentkezés után – INNEN tölthetik le.
Az oldalhoz tartozó galéria megjelenítése »

Dolgozunk rajta…

Dolgozunk rajta...Honlapunk adminisztrációs rendszere kisebb-nagyobb átalakításokon ment/megy keresztül, így – minden igyekezetünk ellenére – apróbb hibák előfordulhatnak az oldalainkon. Amennyiben látogatása során Ön ilyet tapasztalna, kérjük, küldjön egy e-mailt az info@bandk.hu e-mail címre, hogy mielőbb kijavíthassuk azt.
Reméljük, hogy a módosítások után még több hasznos információval tudjuk ellátni Partnereinket, ezzel is hozzájárulva mindennapi munkájukhoz. Megértésüket és közreműködésüket köszönjük!

Támogató célú Lovagi Lakoma és Borász Bál

Támogató célú Lovagi Lakoma és Borász BálA Monor Környéki Strázsa Borrend és - kiemelt támogatóként - a B&K Kft. tisztelettel meghívja Önt a 2007 január 27-én, szombaton 19 órakor kezdődő, immáron negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Lovagi Lakomára és az azt követő bálra, a monori Jászai Mari Általános Iskola aulájába.

Részvételével a május 26-án megrendezésre kerülő Orbán-napi vigadalmat és a Strázsahegyi Tekerő Amatőr Terep Kerékpárversenyt támogatja. A Lovagi Lakoma változatos és ízletes ételeit, zamatos borait a monori éttermek és borászok biztosítják. A kulináris örömökön túl, műsor, kitűnő zene és tombola szórakoztatja a vendégeket.

Kérjük látogasson el a Monor Környéki Strázsa Borrend honlapjára, ahol a "Rendezvényeink" menüpont alatt ízelítőt kaphat az előző Lovagi Lakoma és Borász Bál hangulatáról és eseményeiről.

Bõvebb anyag megnyitása »

Boldog Karácsonyt Kívánunk!

Boldog Karácsonyt Kívánunk!Egész éves együttműködésüket megköszönve, kívánunk minden kedves Partnerünknek kellemes karácsonyi ünnepeket, és sikerekben gazdag, boldog új évet!

Bízunk benne, hogy elégedettek voltak termékeinkkel, szolgáltatásainkkal és a 2007-es esztendőben egy még eredményesebb és gyümölcsözőbb időszaknak nézünk elébe!

 
Utoljára módosítva / Last modified: 2019.03.20
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: