...a közösségi mosdók szakértője

Már több mint 25 éve foglalkozunk épületgépészeti berendezések, wc válaszfalak, ütközéshárítók, és rozsdamentes berendezések gyártásával, forglamazásával!

Tematikus terméklista 2.0 a könnyebb tájékozódásért

Visszatérő látogatóink talán már felfedezték, hogy a baloldali menüsorunk új ponttal, a tematikus terméklista 2.0 -val gyarapodott. Célunk - akár az első verzió esetében - az volt, hogy megkönnyítsük vásárlóink számára a termékeink közötti keresgélést. 

A terméklistát folyamatosan bővítjük, fejlesztjük, jelenleg az alábbi felhasználói körök számára állítottunk össze listát:

Természetesen a termékeink menüpont alatt, illetve a lap tetején található kereső segítségével továbbra is van lehetőség a cikkszám vagy termékcsoport szerinti keresésre.

EAST termékcsalád - kedvező ár, megbízható működés

EAST termékcsaládunk aprólékos tervezői munkán és több éves szakmai tapasztalaton alapuló, megbízható és minden igényt kielégítő eszközöket egyesít. Legyen szó infravezérlésű csaptelepekről, időzített-nyomógombos csaptelepekről, esetleg nyomógombos WC- és pissoir öblítőkről, vagy vandálbiztos rozsdamentes szaniterekről (WC-k, pissoirok), újdonságaink minden felhasználó számára megfizethető, és megbízható megoldást biztosítanak.Az oldalhoz tartozó galéria megjelenítése »

Vízmentes - öblítés nélküli - piszoárok

Öblítés nélkül működő piszoárjaink használatával megspórolhatja a víz- és csatornadíjakat, nincs szükség öblítőrendszerek kiépítésére, és a vízkőoldás fáradalmas műveletével sem kell számolnia!

A hagyományos piszoárokkal berendezett helyiségek egyik legnagyobb problémája a kellemetlen szag, ami a vízkőlerakódás következtében, a felületeken megtapadó és az öblítővízzel érintkező vizeletben elszaporodó baktériumoknak köszönhető. A speciális gyártási technológiával előállított szaniter acryl és rozsdamentes piszoárok nem csak esztétikus megjelenést biztosítanak, de pórusmentes felületüknek köszönhetően mini- málisra csökkentik a vizeletmegtapadást. Ennek és a baktériumok életfeltételéül szolgáló víz hiányának köszönhetően, az elérhető maximális higiénia biztosítható.

3T - Tiszta Toalett Technológia

Minden ember számára fontos, hogy - ha a szükség úgy hozza - tiszta, lehetőleg baktériumoktól mentes, ideális összbenyomást keltő, meggyőző higiéniás környezettel találkozzon a nyilvános illemhelyeken. A Tiszta Toalett Technológia (3T)   azt jelenti, hogy már a  toalett tervezésekor, a strukturális kialakításában, a felhasznált szerkezeti elemekben, majd az üzemeltetésben  olyan  megoldásokat  alkalmazunk,  hogy  az  minden  tekintetben megfeleljen a  higiéniai követelményeknek  és emellett  a  használat   egy olyan  érzetet  keltsen: „Jobb mint otthon.”  A belépéskor kialakuló első benyomás alapján eldől, jó érzéssel tudjuk e használni az illemhelyet.

Tiszta Toalett Technológia

Infrafűtés: Kültéri dohányzóhelyek kialakításához

A nemdohányzók védelméről szóló törvény értelmében 2012. január 1-től tilos a dohányzás közforgalmú intézményekben - így a szórakozó- és vendéglátóhelyeken -, a munkahelyeken… Dohányzóhelyet csak szabad levegőn lehet kijelölni! 

A kültéri dohányzóhelyek kialakításánál fontos szempont lehet, hogy az oda kényszerülő vendégek, munkatársak a lehetőségekhez mérten kényelmesen dohányozhassanak. A téli/tavaszi hónapokban ennek egyik feltétele a megfelelő hőmérséklet kialakítása. Ehhez nyújtanak ideális megoldást cégünk infrafűtő berendezései!

Infrafűtő készülékeink víz- és porálló (IP55 és IP65 védettségű) kivitelben készülnek, beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmasak (akár eső idején is).

Az infrafűtés előnyeiről szóló PDF dokumentációnkat itt olvashatja! 
Infravörös melegítőinket webáruházunkban is megvásárolhatja!

Az oldalhoz tartozó galéria megjelenítése »
 
Utoljára módosítva / Last modified: 2018.01.21
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: