...a közösségi mosdók szakértője

Már több mint 25 éve foglalkozunk épületgépészeti berendezések, wc válaszfalak, ütközéshárítók, és rozsdamentes berendezések gyártásával, forglamazásával!

Matt – fekete felületű, önelzáró elektromos csaptelepek

A közösségi mosdók építése során kialakult trendek és vásárlói igények arra ösztönözték az olasz IDRAL S.p.A. -t, hogy új felületkialakítású, önelzáró elektromos csapokkal jelenjen meg a piacon. Ennek eredményeként jöttek létre az (epoxi porral festett) fekete-matt felülettel rendelkező, infrás csaptelepek. A matt-fekete felület eleganciát kölcsönöz és növeli a csaptelepek műszaki tartalmát is, hiszen ez az új felületkialakítás megvédi azokat, a takarítás során használt agresszív savaktól és lúgoktól is.

A fekete-matt felület kifinomult és modern alternatívát nyújt a klasszikus krómmal szemben: egy fekete kivitelű, infrás csaptelep izgalmas kontrasztot alkot a mosdó fehér kerámiájával és az erősebb színárnyalat remekül illik a mosdó helyiség többi részének visszafogott színeihez. A mai trend szereti az anyagok, színek és hátterek szembeállítását, megfelelve ezzel a legújabb dizájn követelményeinek.

A fekete csap és a fém kiegészítők kombinációja vonzza a szemet és nagyon kellemes hatást vált ki.

A fenti tulajdonságokon túl nem feledkezhetünk meg a B&K által forgalmazott többi elektromos csaptelepről, és azokról az előnyökről, amikkel ezek a termékek rendelkeznek a közösségi mosdókban való használat során, mint az energia- és víztakarékosság és főként a higiénikus használhatóság.

Új üzemcsarnok épül lézervágó berendezés számára

A B&K Kft. a PM_KKV_2016 kódszámú, „Mikro-, kis- és középvállalkozások telephely feltételeinek javítása Pest megye területén” című pályázat keretei között 44, 94 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el csarnoképítésre, felújításra. A pályázat keretei között cégünk új gyártócsarnok építéséhez, a meglévő szerelőcsarnok tetőszerkezetének felújításához nyert el támogatást.

A beruházás célja, hogy a lemezmegmunkálás területén végzett tevékenységünk további bővítéséhez szükséges, új lézervágó berendezés infrastrukturális feltételeit biztosítsuk, illetve a meglévő nagy gyártócsarnok állagromlását megállításuk.


A pályázat további részleteiről, az építkezés aktuális állapotáról itt tájékozódhat!

Az oldalhoz tartozó galéria megjelenítése »

AKCIÓS termékek webáruházunkban

Webáruházunk  menüpontja alatt, az állandó termékpalettán túl, számos kedvező ár-érték arányú, kiváló minőségű  termék is kapható. Az akciós kínálat a vevői igényekhez igazodik, íme néhány fontosabb kategória, a teljesség igénye nélkül: 

Elektromos rovarcsapda, infrás csaptelep, elektromos kézszárító, infrafűtő berendezés, szemetes kuka, mosogató csaptelep, fali szappanadagoló, akadálymentesítés eszközei, hajszárító és számos más, rendkívül kedvező árú termék megtalálható!

Webáruházunk elérhetősége: www.bandkaruhaz.hu
A feltűntetett akciók a készlet erejéig érvényesek! A kedvezményes termékválaszték folyamatosan változik a készletek függvényében!

Tematikus webáruházak a még könnyebb eligazodásért

Örömmel tapasztaltuk, hogy a bandkaruhaz.hu címen elérhető webáruházunk néhány év leforgása alatt, rendkívüli népszerűségre tett szert vásárlóink körében.

Ezért - és a jelentősen felduzzadt árukínálatunk átláthatóságáért  - elkészítettük újabb három, tematikus kialakítású webáruházunkat. Az oldalak nevei/címei önmagukért beszélnek, a kezszaritobolt.hu kézszárító és hajszárító termékeinket mutatja be, a furdoszobakiegeszito.hu a fürdőszoba és wc elengedhetetlen kellékeit kínálja, míg a wckabingyar.hu a wc- és zuhanyválaszfalak, piszoár válaszfalak bemutatására hivatott. Sőt! Elektromos csapjainkat és öblítőinket az infracsapbolt.hu oldalon, fal-és élvédő rendszereinket pedig az utkozesharito.hu oldalon is meg tudják vásárolni!

További tematikus oldalaink: lemezmegmunkalas.org.hu 

Az oldalhoz tartozó galéria megjelenítése »
 
Utoljára módosítva / Last modified: 2019.02.20
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: