Barátaink és kapcsolataink

A jósors szerzi, a balsors próbára teszi a barátokat. (Seneca)

II. Strázsahegyi Tekerő Amatőr Terep Kerékpárverseny

II. Strázsahegyi Tekerő Amatőr Terep Kerékpárverseny A Monori Gazdakör, a Monor Környéki Strázsa Borrend, Monor Város Önkormányzata és a Giant-Gyömrő Kerékpáros Szakosztálya idén is megrendezi a Strázsahegyi Tekerő Amatőr Terep Kerékpárversenyt. A verseny megrendezésének célja a tömegsport népszerűsítése, családokat, baráti társaságokat megmozgató családi sportnap szervezése, illetve a monori Strázsa-hegy és a pincefalu népszerűsítése, az ott termelt kitűnő és zamatos borok bemutatása.

További információkért keresse fel a verseny weboldalát:
Strázsahegyi Tekerő Amatőr Terep Kerékpárverseny

József Attila Gimnázium és Szakközépiskola

József Attila Gimnázium és SzakközépiskolaKöszöntöm a kedves Látogatót!

Intézményünk a monori József Attila Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskola több mint 50 éve lett alapítva. Ha csak az 50 évet nézzük, az kereken 18 000 nap, ami sok küzdelmet, eredményt, bánatot, örömet hozott és hoz az itt tevékenykedő kollégáink és tanulóink számára.
Az 50 év alatt végzett munka a semmiből emelte ezt az iskolát, amely ma több mint 800 diákot szolgál az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyek eredményei alapján az ország közel 1 000 középiskolája közül a 16. helyre.

Bővebb anyag megnyitása

Fábry Péter tervezőgrafikus, fotográfus

Fábry Péter tervezőgrafikus, fotográfusA budapesti Képzőművészeti Főiskolán végzett. Baselben Broncolor Workshop fotográfus mesterdiplomát szerzett. Tervező grafikusként és fotósként is dolgozik. Fotóművészeti alkotásai megtalálhatók a lausanne-i Musée de l’Élisée múzeumban, a kecskeméti Magyar Fotóművészeti Múzeumban és a Szombathelyi Képtárban. Stúdiója, a Stúdió Fábry Kft., reklámok, kommunikációs anyagok grafikai tervezését és fotóinak elkészítését végzi.

A Fábry Studió honlapját ITT tekintheti meg.

Bővebb anyag megnyitása

Barátaink Barcelonában

Barátaink BarcelonábanTisztelt Látogató!

Ismételten kedves meghívásnak tettünk eleget Barcelonában. A Mediclinics SA cégnél tölthettünk néhány napot. Megismerhettük munkamódszereiket, gyártási rendszerüket és hasznos tárgyalásokat folytattunk. A munka mellett azonban módunk nyílt megtekinteni ezt a csodálatosan szép várost, élvezni a finom ételeket. Láthattunk szenvedélyes flamenco táncot, hallgathattunk kitűnő jazz zenét. Köszönjük a baráti vendéglátást. Kérjük, tekintsen meg néhány képet, amelyet a látogatásunk során készítettünk s reméljük, hogy sikerül egy kicsit megmutatnunk a város szépségét, hangulatát.

Az oldalhoz tartozó galéria megjelenítése »
 
Utoljára módosítva / Last modified: 2018.01.21
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: