Termékeink

Szabadszavas termékkereső
Írja be a keresendő kifejezést:
Tematikus terméklisták » Feltételek törlése »  
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Elektronikus vezérlésű csaptelep, öblítő, zuhany Elektronikus vezérlésű csaptelep, öblítő, zuhany (80)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Időzített, nyomógombos csaptelep, öblítő és zuhany Időzített, nyomógombos csaptelep, öblítő és zuhany (71)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Termosztatikus, egykaros és tekerőgombos csaptelep Termosztatikus, egykaros és tekerőgombos csaptelep (44)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Zuhanyrendszer, biztonsági zuhany és tartozékai Zuhanyrendszer, biztonsági zuhany és tartozékai (128)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Ivókút Ivókút (31)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Pneumatikus és nyomólapos WC-öblítő, mosdó-szerelőkeret Pneumatikus és nyomólapos WC-öblítő, mosdó-szerelőkeret (35)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Termosztatikus és mechanikus keverő Termosztatikus és mechanikus keverő (42)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Mosdó, mosdópult, kézmosó, sormosdó, orvosi bemosakodó Mosdó, mosdópult, kézmosó, sormosdó, orvosi bemosakodó (119)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! WC, piszoár WC, piszoár (92)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Kád, zuhanyfolyóka, zuhanytálca Kád, zuhanyfolyóka, zuhanytálca (17)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Fürdőszoba kiegészítő terméke Fürdőszoba kiegészítő terméke (212)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Akadálymentesítés eszközei- mozgássérült kapaszkodó, ülőke Akadálymentesítés eszközei- mozgássérült kapaszkodó, ülőke (123)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Szaniter- és WC válaszfal rendszer, öltözői bútor Szaniter- és WC válaszfal rendszer, öltözői bútor (67)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Beengedő rendszer, jegykiadó automata, érmebedobós vezérlő Beengedő rendszer, jegykiadó automata, érmebedobós vezérlő (30)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Vízőr vízfogyasztás felügyelő és ellenőrző rendszer Vízőr vízfogyasztás felügyelő és ellenőrző rendszer (7)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Kézszárító és hajszárító Kézszárító és hajszárító (46)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Hulladékgyűjtő Hulladékgyűjtő (91)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Papíradagoló és papír Papíradagoló és papír (109)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Folyékonyszappan, fertőtlenítőszer adagoló és töltőanyaga Folyékonyszappan, fertőtlenítőszer adagoló és töltőanyaga (67)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Automatikus működtetésű nyilvános WC, köztéri illemhely Automatikus működtetésű nyilvános WC, köztéri illemhely (24)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Nagykonyhai mosogató, előkészítő, munkaasztal, páraelszívó Nagykonyhai mosogató, előkészítő, munkaasztal, páraelszívó (171)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Tisztító-, fertőtlenítő- és mosóberendezés Tisztító-, fertőtlenítő- és mosóberendezés (97)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Padlószifon, összefolyó, csatorna Padlószifon, összefolyó, csatorna (62)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Mobil klíma, teraszhűtés, párásítás Mobil klíma, teraszhűtés, párásítás (17)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Infrafűtő, infravörös hősugárzó, sötétsugárzó Infrafűtő, infravörös hősugárzó, sötétsugárzó (36)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Rovarcsapda Rovarcsapda (26)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Kapaszkodó rendszer, fal- és élvédő, ütközéshárító Kapaszkodó rendszer, fal- és élvédő, ütközéshárító (68)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Speciális fal-, élvédő-, és saroktakaró rendszer Speciális fal-, élvédő-, és saroktakaró rendszer (98)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Csak weben található termékek Csak weben található termékek (46)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Kifutó termékek Kifutó termékek (10)
 
Utoljára módosítva / Last modified: 2018.01.21
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: