Automatikus mûködtetésû nyilvános WC, köztéri illemhely
Komplett szerelvények, modulok
BK11342
Beengedõ modul nyilvános illemhelyhez (komplett, beépíthetõ), szerelõ kerettel

Nyilvános WC-k beléptetõ egységeA beengedõ modul önmagában ellátja az illemhely teljes funkcionális vezérlését. Elsõdleges funkcióban biztosítja a használati díj befizetésének lehetõségét, TFT kijelzõn tájékoztató információkat jelenít meg, belépéshez nyitja és zárja a vendégtéri ajtót, fel- és lekapcsolja a belsõ világítást, indítja és leállítja a szellõztetést, valamint használatot követõen nyomógomb jelzésre nyitja és a kilépést követõen automatikusan zárja a vendégtéri ajtót.

Az illemhely modulok között maga a vendégtéri ajtó nem jelenik meg, az ajtó választás az illemhely építõ feladata, a beengedõ modul a pénzelfogadást követõen vezérlõ jelet ad az automata ajtó nyitására és zárására, valamint információt kell visszakapnia a zárási végállapotról. Kézi nyitású ajtóvisszahúzóval ellátott ajtó esetében a pénzelfogadást követõen a beengedõ modul nyitási jelet ad az elektromos ajtózár felé, a beépített ajtónyitás érzékelõ jelét pedig fogadja a rendszer.
A vendégtéri lámpamodul használata esetén, amely tartalmazza jelenlét érzékelést, fizetés nélküli benntartózkodást, vagy hosszabb idejû mozdulatlanság esetén a rendszer az automata ajtót többször idõszakosan kinyitja, a beépített vészjelzõ hangszóró hangjelzést ad, hogy az illetéktelen benntartózkodás vagy rosszullét észrevehetõ legyen.
Hosszú idejû vendégtéri benntartózkodás (20 perc) esetén a rendszer ajtót többször idõszakosan kinyitja, a beépített vészjelzõ hangszóró hangjelzést ad és a rendszer szabadra vált.
Kézi mûködtetésû ajtó esetében marad a hangjelzés, a rendszer szabadra vált, tehát az elõírt összeg bedobását követõen az ajtó kinyitható. A szabadra váltás az automata ajtó esetében is megtörténik.

Amennyiben hangbemondó modul is beépítésre kerül, akkor illetéktelen használó esetén a beengedõ modul indítja a négynyelvû hangbemondást, felszólítva a benntartózkodót az illemhely elhagyására.

A szünetmentes áramellátást biztosító tápegység modul alkalmazása lehetõséget teremt arra, hogy a rendszer le tudja kezelni az áramszünetbõl adódó biztonsági feladatokat. A vészvilágításnak köszönhetõen a vendégtérben éppen benntartózkodó használó nem maradhat sötétben és a kilépést biztosító nyomógomb aktív marad, a használó el tudja hagyni az illemhelyet. Ezt követõen a rendszer az áramszünet idõtartama alatt zárva tartja az illemhelyet.

A beléptetõ egység okos WC (smart toilet) funkciókkal rendelkezik- Elektronikus programozható érmevizsgáló, amely 16 különbözõ érme megkülönböztetésére alkalmas, ezen belül több nemzet érméi, valamint fém zseton elfogadásának egyidejû kombinálásának lehetõségét biztosítja.
- Rádobásgátló, mely lezárja az érmebedobó nyílást és az érme közelítésének hatására nyitja a bedobó nyílást. Megakadályozza az érmehalászást és egyben védi a rendszert az idõjárás viszontagságaival szemben.
- Átmeneti érmetároló a belépés megszakítása vagy érmeazonosítási probléma estén visszaadja a már bedobott érméket. Megakadályozza az érme véletlenszerû „elnyelõdését”
- Külön zárható érmegyûjtõ szekrény, amelyben kivehetõ pénzkazetta nyer elhelyezést
- Paraméterezést biztosító LCD kijelzõ és a paraméterezést biztosító nyomógombok, amelyen keresztül beállíthatjuk a rendszeridõt, nyitási és zárási idõt, használati díjat, a mûködési helyszín pénznemét, egy választott egyéb valuta árfolyamot és az értesítési telefonszámot, amelyet a rendszer üzemzavar esetén ír ki a külsõ TFT kijelzõn. Normál üzemben az LCD kijelzõn kiírásra kerül a pontos idõ, a bevételszámláló állása és az illemhely éppen aktuális üzemelési státusz jelzése.
- Mûködést befolyásoló kapcsolók, amelyekkel zárhatjuk az illemhelyet, ingyen használatra állíthatjuk a rendszert, szerviz üzemmód beállítása takarításkor.
- Beengedõ egység használati külsõ oldalán található szabad és foglaltság jelzõ, színes TFT kijelzõ, amelyen a használati információk piktogramjai vannak kijelezve, illetve itt lehet leolvasni a használati díjat, a még bedobandó pénzösszeget és az értesítési telefonszámot üzemzavar esetén. Amennyiben az ingyenhasználat kapcsoló aktív állapotban van, úgy a frontlapon található nyomógomb mûködtetésével, automata ajtós rendszer esetében, az ajtó pénzbedobás nélkül mûködtethetõ.Anyag: Rozsdamentes (1.4301)
Méretek: 2030x410x225 mm
Tápfeszültség: 12 V DC
Áramfelvétel: 0,82 A
Rögzítés: Rozsdamentes keret segítségével
Elektronika típusa: Mikrokontroller alapú elektronika
Érmevizsgáló típusa: 16 kül.(önbözõ) érméhez, rádobásgátlóval, átmeneti érmetárol
Kivitel: Rozsdamentes betétlappal, TFT kijelzõvel a frontlapon
Jellemzõk: Piros-zöld (foglalt-szabad) LED jelzés,ingyen használat gomb

Ár: Jelentkezzen be!

 ( köztéri, illemhely, wc, mozgáskorlátozott, akadálymentes , higiénia, épületgépészet, élelmiszeripar, rozsdamentes, szaniter )
A képek tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk!
 
Utoljára módosítva / Last modified: 2019.10.19
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: