Idõzített, nyomógombos csaptelep, öblítõ és zuhany
Idõzített, nyomógombos csaptelep
BK04012
Idral Idõzített mosdócsaptelep, kevert vízre, hosszú karral

Idõzített csaptelep mozgáskorlátozott mosdókhozA idõzített, karos mûködtetésû csaptelep ideális választás mozgáskorlátozott mosdókhoz. A mûködtetõ kar bármilyen irányba történõ elmozdításával indítható a víz, majd az elõre beállítot idõ elteltével automatikusan elzár a csaptelep.
Az üzembehelyezés elõtt a rendszert vízzel át kell mosatni, a szennyezõdésektõl meg kell tisztítani. A vízhálózatba 250 mikronos szûrõ beépítése szükséges!
A csaptelep csak megfelelõ keménységû, tiszta vízzel mûködtethetõ. Termálvizek, illetve magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkõképzõdés miatt a helyes mûködés nem garantálható.
Figyelem! Kültéri beépítés esetében ügyeljen rá, hogy a fagy beálta elõtt teljesen víztelenítse a csaptelepet a fagykárok elkerülése érdekében (a nyomógomot is ki kell szerelni, mivel a csaptesten belül található idõzítõpohárban lévõ vizet is el kell távolítani)!

Önelzáró csaptelep elõkevert vízhezOlyan mozgáskorlátozottaknak szánt mosdókba ajánljuk, ahol fontos a víztakarékosság és kiépített az elõre beállított hõmérsékletû kevertvizes hálózat. Emellett akár élelmiszeripari, vagy egészségügyi területen is megállja a helyét.

- Higiénikus használat
- Automatikusan elzár, ezáltal víztakarékos
- A krómozott felület esztétikus megjelenésû

Ár: Jelentkezzen be!

 ( nyomógombos csap, idozített, öblíto, zuhany, pissoir, wc , higiénia, épületgépészet, élelmiszeripar, rozsdamentes, szaniter )  ( nyomógombos csap, idozített, öblíto, zuhany, pissoir, wc , higiénia, épületgépészet, élelmiszeripar, rozsdamentes, szaniter )
A képek tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk!
 
Utoljára módosítva / Last modified: 2019.02.19
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: