Termékeink

Szabadszavas termékkereső
Írja be a keresendő kifejezést:
Tematikus terméklisták » Feltételek törlése »  
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Elektronikus vezérlésû csaptelep, öblítõ, zuhany Elektronikus vezérlésû csaptelep, öblítõ, zuhany (83)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Idõzített, nyomógombos csaptelep, öblítõ és zuhany Idõzített, nyomógombos csaptelep, öblítõ és zuhany (53)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Termosztatikus, egykaros és tekerõgombos csaptelep Termosztatikus, egykaros és tekerõgombos csaptelep (68)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Zuhanyrendszer, biztonsági zuhany és tartozékai Zuhanyrendszer, biztonsági zuhany és tartozékai (146)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Ivókút Ivókút (32)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Pneumatikus és nyomólapos WC-öblítõ, mosdó-szerelõkeret Pneumatikus és nyomólapos WC-öblítõ, mosdó-szerelõkeret (19)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Termosztatikus és mechanikus keverõ Termosztatikus és mechanikus keverõ (39)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Mosdó, mosdópult, kézmosó, sormosdó, orvosi bemosakodó Mosdó, mosdópult, kézmosó, sormosdó, orvosi bemosakodó (130)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! WC, piszoár WC, piszoár (71)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Kád, zuhanyfolyóka, zuhanytálca Kád, zuhanyfolyóka, zuhanytálca (17)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Fürdõszoba kiegészítõ terméke Fürdõszoba kiegészítõ terméke (217)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Akadálymentesítés eszközei- mozgássérült kapaszkodó, ülõke Akadálymentesítés eszközei- mozgássérült kapaszkodó, ülõke (123)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Szaniter- és WC válaszfal rendszer, öltözõi bútor Szaniter- és WC válaszfal rendszer, öltözõi bútor (70)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Beengedõ rendszer, jegykiadó automata, érmebedobós vezérlõ Beengedõ rendszer, jegykiadó automata, érmebedobós vezérlõ (20)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Kézszárító és hajszárító Kézszárító és hajszárító (54)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Hulladékgyûjtõ Hulladékgyûjtõ (84)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Papíradagoló és papír Papíradagoló és papír (105)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Folyékonyszappan, fertõtlenítõszer adagoló és töltõanyaga Folyékonyszappan, fertõtlenítõszer adagoló és töltõanyaga (69)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Automatikus mûködtetésû nyilvános WC, köztéri illemhely Automatikus mûködtetésû nyilvános WC, köztéri illemhely (31)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Nagykonyhai mosogató, elõkészítõ, munkaasztal, páraelszívó Nagykonyhai mosogató, elõkészítõ, munkaasztal, páraelszívó (155)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Tisztító-, fertõtlenítõ- és mosóberendezés Tisztító-, fertõtlenítõ- és mosóberendezés (82)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Padlószifon, összefolyó, csatorna Padlószifon, összefolyó, csatorna (64)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Mobil klíma, teraszhûtés, párásítás Mobil klíma, teraszhûtés, párásítás (17)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Infrafûtõ, infravörös hõsugárzó, sötétsugárzó Infrafûtõ, infravörös hõsugárzó, sötétsugárzó (37)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Rovarcsapda Rovarcsapda (25)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Kapaszkodó rendszer, fal- és élvédõ, ütközéshárító Kapaszkodó rendszer, fal- és élvédõ, ütközéshárító (168)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Taktilis útburkolati jelek Taktilis útburkolati jelek (24)
 
Utoljára módosítva / Last modified: 2019.10.19
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: