Termosztatikus, egykaros és tekerõgombos csaptelep
Egykaros csaptelep
BKH3814141
WEST Prémium Egykaros álló mosogató csaptelep kihúzható zuhanyfejjel, rozsdamentes, matt

West prémium egykaros rozsdamentes csaptelep család


Csaptelepek a konyha és fürdõszoba leggyakrabban használt kiegészítõ berendezései, így a gondos választás alapvetõ fontosságú! A West rozsdamentes csapok felülete az AISI 304 anyagválasztásból adódóan ellenállóak annak ellenére, hogy a gyártás során semmilyen felületi bevonat nem került felvitelre.
A csaptelepek felülete professzionális megmunkálású, egyes illesztések szinte láthatatlanok, így amellett, hogy tisztántartásuk egyszerûen és könnyen megoldható, a csaptelepek rendkívül esztétikusak. Az anyagjellemzõbõl adódóan az átfolyó vízben semmilyen kioldódó anyag nem jelenhet meg. Az csaptelep vezérléséért felelõs belsõ keverõegység a kartus, magas mûszaki színvonalat képvisel, így a rozsdamentes csap megbízható mûködése hosszú idõtartamra garantált!
A csaptelep tartozékai a flexibilis bekötõcsövek is.

West prémium rozsdamentes mosogató csaptelep


A West rozsdamentes mosogatócsap család kihúzható zuhanyfejes tagja megkönnyíti a nagyobb edények elmosását. A gégecsõ flexibilitása nagy szabadságot ad a felhasználónak. Egyaránt felszerelhetõek rozsdamentes, gránit, vagy kerámia mosogatókhoz is.
Biztonságos rögzítésük az újfajta technológiának köszönhetõen akár kézzel is elvégezhetõ, ehhez a mûvelethez nem szükséges például csõkulcs sem.

Az üzembehelyezés elõtt a rendszert vízzel át kell mosatni, a szennyezõdésektõl meg kell tisztítani. A vízhálózatba 250 mikronos szûrõ beépítése szükséges.
A csaptelep csak megfelelõ keménységû, tiszta vízzel mûködtethetõ. Termálvizek, illetve magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkõképzõdés miatt a hosszútávú helyes mûködés nem garantálható.
Figyelem! Kültéri beépítés esetében ügyeljen rá, hogy a fagy beálta elõtt teljesen víztelenítse a csaptelepet a fagykárok elkerülése érdekében.
A terméket a felületek hosszantartó esztétikusságának megtartása érdekében a víz keménységének megfelelõ gyakorisággal vízkõmentesítse!
Tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása" címû dokumentumban írtakat!

Elsõsorban otthoni használatra ajánljuk, de masszív felépítésének kööszönhetõen ideális üzemi, vagy nagykonyhai használatra is.

- Esztétikus kialakítás
- Könnyen tisztítható, higiénikus, prémium megmunkálású felület
- Tartós kivitel

Ár: Jelentkezzen be!

 ( termosztatikus, csaptelep, csap , higiénia, épületgépészet, élelmiszeripar, rozsdamentes, szaniter )
A képek tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk!
 
Utoljára módosítva / Last modified: 2019.02.19
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: