Újdonságok

Tisztelt Látogató!

Ezen az oldalon legújabb termékeinkrõl, szolgáltatásainkról, fejlesztéseinkről olvashat.

3T - Tiszta Toalett Technológia

Vandálbiztos vizesblokkok Minden ember számára fontos, hogy - ha a szükség úgy hozza - tiszta, lehetőleg baktériumoktól mentes, ideális összbenyomást keltő, meggyőző higiéniás környezettel találkozzon a nyilvános illemhelyeken. A Tiszta Toalett Technológia (3T) azt jelenti, hogy már a toalett tervezésekor, a strukturális kialakításában, a felhasznált szerkezeti elemekben, majd az üzemeltetésben olyan megoldásokat alkalmazunk, hogy az minden tekintetben megfeleljen a higiéniai követelményeknek és emellett a használat egy olyan érzetet keltsen: „Jobb mint otthon.” A belépéskor kialakuló első benyomás alapján eldől, jó érzéssel tudjuk e használni az illemhelyet.
A 3T-t bemutató prospektusunkat IDE KATTINTVA tekintheti meg!

Intelligens működésű piszoár-öblítő

Az automatizált vizelde és WC öblítés mára szinte minden közintézményben, közösségi vizesblokkban természetes jelenségnek számít. Napjainkra nem is a z automatizáltság mértéke, mintsem inkább annak minősége, tartóssága, és nem utolsó sorban a takarékos üzemeltetéshez való hozzájárulása kapja a legnagyobb hangsúlyt. A B&K Kft hosszú fejlesztőmunka eredményeként olyan intelligens vezérlésű, víztakarékos egyedi piszoáröblítővel lép piacra, ami a hagyományos öblítési mennyiségnek töredékével is képes tökéletesen ellátni feladatait, és ezzel együtt jelentősen csökkenti a fenntartási költségeket.
A víztakarékos BK00624 cikkszámú piszoár-öblítő műanyag dobozba szerelve, mágnesszeleppel, szűrős sarokszeleppel, rozsdamentes előlappal készül, melybe a 230 V/24 V -os hálózati transzformátor is beépítésre kerül. A hagyományos típusokkal ellentétben a berendezés egyszeri használat után egy rövid öblítést (~0,1l) végez. Ha három percen belül újabb felhasználó érkezik, a használat után újból rövid öblítés történik és így tovább. Amennyiben három percen belül nem érkezik új felhasználó, automatikusan egy hosszabb öblítés (~0,5l) indul. A rövid öblítéseknek köszönhetően a BK00624 típus használata rendkívül víztakarékos működtetést tesz lehetővé a higiénia maximális megtartása mellett.

Megrendeléskor egyeztetés alapján, felár ellenében, a három perces időparaméter csökkenthető, valamint opcióként biztonsági öblítés beállítása kérhető.

Öblítés nélküli Piszoárok

Öblítés nélkül működő piszoárjaink használatával megspórolhatja a víz- és csatornadíjakat, nincs szükség öblítő rendszerek kiépítésére, és a vízkőoldás fáradalmas műveletével sem kell számolnia!

A hagyományos piszoárokkal berendezett helyiségek egyik legnagyobb problémája a kellemetlen szag, ami a vízkőlerakódás következtében, a felületeken megtapadó és az öblítővízzel érintkező vizeletben elszaporodó baktériumoknak köszönhető.  A speciális gyártási technológiával előállított szaniter acryl és rozsdamentes piszoárok nem csak esztétikus megjelenést biztosítanak, de pórusmentes felületüknek köszönhetően  minimálisra  csökkentik a vizeletmegtapadást.  Ennek  és a baktériumok  életfeltételéül szolgáló víz hiányának köszönhetően, az elérhető maximális higiénia biztosítható.

A berendezés működése két eszköz használatán alapul:

A speciális kialakítású bűzzáró szelep, és a piszoár felületének rendszeres  karbantartásához  szükséges CLEANPIS szagközömbösítő-  és vízlepergető hatású  szer rendeltetésszerű használata garantálja a termék üzembiztos és hosszútávú működését. Utóbbi 500 ml-es, szórófejes kiszerelésben   és 1l-es koncentrátum formájában is  kapható, melyből 30l munkaoldat készíthető.

Vízmentes piszoárjainkat bemutató prospektusunkat IDE KATTINTVA tekintheti meg!

Infravezérlésű orvosi- és nagykonyhai csaptelepek

infracsap, orvosi csapA kimondottan orvosi bemosakodókhoz és nagykonyhai mosogatókhoz kifejlesztett infravezérlésű csaptelepek kétféle kivitelben, keverőkar nélküli (előre beállított hőmérsékletű kevert vízre) , illetve keverőkaros (hideg-meleg vízre) változatban kerülnek forgalomba.
Kórházaknak…
A hagyományos működésű csapokkal (pl. hosszúkaros orvosi csaptelep) szemben, az új fejlesztésű berendezések használatakor nem kell a vízsugár elindításához és elzárásához a csaphoz érnünk. A termosztatikus keverő segítségével előre beállított hőmérsékletű vizet kapunk, ha kezünket a beépített infraérzékelő ablak ”látómezejébe” helyezzük.

Nagykonyháknak…

Egy edény vagy mosogató megtöltése során értékes perceket vesztegethetünk azzal, hogy a mosogató fölött szobrozva várjuk, amíg az megtelik. Új csaptelepünket nyugodtan „magára hagyhatja” a feladat elvégzésekor, csak elindítja a víz folyását, és a kívánt mennyiség után a csaptelep automatikusan elzár.

A csaptelepek működtetése rendkívül egyszerű és praktikus

Termosztatikus keverő vagy a csaptelepen található keverőkar segítségével beállított hőmérsékletű vizet kapunk, ha kezünket a beépített infraérzékelő ablak ”látómezejében” helyezzük. Abban az esetben, ha az előre beprogramozott időtartam túl hosszúnak bizonyulna, és nincs szükségünk több folyóvízre, helyezzük kezünket ismét az infraérzékelő elé és a vízfolyás leáll. A tartozékként szállított, és a vízkiállásokra szerelt szűrős sarokszelepek állítógombjával a kellő vízmennyiség beállítható. A csaptelepen átfolyó víz mennyisége a mágnesszelep áteresztőképességével megegyezik (25 liter/perc).

Cégünk folyamatosan készít rozsdamentes termékeket egyedi megrendelésre a legkülönbözőbb célokra. Teljes termékválasztékunkat megtekintheti a Termékeink menüpont alatt!
 
Utoljára módosítva / Last modified: 2018.01.21
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: