...a közösségi mosdók szakértője

Már több mint 25 éve foglalkozunk épületgépészeti berendezések, wc válaszfalak, ütközéshárítók, és rozsdamentes berendezések gyártásával, forglamazásával!

Figyelem! Korlátozott lesz nyitva tartásunk!

 
Figyelem! Áramszünet!Ezúton értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy áramszolgáltatónk a DÉMÁSZ-Partner 2007. december 13-án ismét karbantartási munkálatokat végez, így Mátyás király utcai telephelyünkön reggel 8 és délután 14 óra között áramszünettel kell számolnunk.
 
Az említett napon vevőszolgálatunk és raktárunk csak sürgős esetben, és korlátozott mértékben tudja kiszolgálni ügyfeleinket, ezért kérjük, hogy vásárlásaikat ennek megfelelően ütemezzék! (Kérjük, hozzák magukkal rendelés visszaigazolásaikat, ezzel is megkönnyítve az ügyintézést.) Az ebből adódó esetleges kellemetlenségekért szíves megértésüket kérjük!

Ötlete, véleménye van? Szakmai eszmecserére vágyik? - FÓRUM

Ötlete, véleménye van? Szakma eszmecserére vágyik? - FÓRUMRegisztrált felhasználóink számára elindítottuk FÓRUM szolgáltatásunkat. Ha ön rendelkezik felhasználói kóddal, és szeretne szakmába vágó kérdésekről eszmét cserélni ahhoz értő szakemberekkel, vagy egyszerűen csak csevegne egy keveset az internet segítségével, közöttünk a helye! (Felhasználói kódot bármikor igényelhet REGISZTRÁCIÓ menüpontunk alatt.)

Mivel fórumunk egy teljesen új fejlesztésen alapul, előfordulhatnak benne hiányosságok. Ha ilyennel találkozik, vagy építő kritikával élne, ne habozzon megírni azt az info@bandk.hu e-mail címre. Jöjjön ön is közénk, csevegjen velünk!
Az oldalhoz tartozó galéria megjelenítése »

Új korszak kezdődik az önelzáró csapok piacán - Perfect Time

Perfect TimeAz elektronikus szaniter termékek körében tapasztalható fejlődés immár elérte az önelzáró csaptelepeket is. Az elektronikus érzékelővel működtetett csaptelepek bevezetése alternatívát kínál a piacnak a mechanikus önelzáró csaptelepek mellett. A Perfect Time csaptelepek a normál mechanikus önelzáró csaptelepek elektronikus változatai. Érintéssel hozható működésbe, a Piezo technológia használatával.

Legújabb termékünket röviden így jellemezhetjük: erős, gyors a reakció ideje és magas szintű pontossággal állítható be, különösen energiatakarékos és stabil. Kialakítása egyszerű, elég kicsi ahhoz, hogy a legszűkebb helyeken is elférjen.

Akció: utolsó darabok, kifutó termékek...

Utolsó darabok kiárusításaEgyes termékeinket most rendívül kedvező áron bocsátjuk vásárlóink rendelkezésére. Mivel utolsó darabokról van szó, kérjük, hogy rendelése leadásakor vegye figyelembe a feltűntetett darabszámot is! A kiárusított termékek között több hajszárító, kézszárító, csaptelep és papíradagoló is megtalálható. A teljes lista megtekintéséhez KATTINTSON IDE!

Ezzel párhuzamosan tovább folytatódik rovarcsapda akciónk is, melynek részleteiről IDE KATTINTVA tájékozódhat, valamint bizonyos termékeinkre 10-50% akciót hirdetünk meg, amely a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes. Ezekről ITT kaphat további információt.

Kutyafogat-hajtó verseny Gombán

Kutyafogat-hajtó verseny 2007A Monor szomszédságában található gombai Tete-pusztán 2007. december 1-én és 2-án MIKULÁS KUPA kutyafogat-hajtó versenyt rendeznek. A verseny szombaton 11 órakor, illetve vasárnap 10 órakor kezdődik. Az első versenynapon 14 órakor megérkezik a Mikulás is, és minden kutyát szerető gyerek számára lesz a zsákjában valami meglepetés.

Minden kedves kutyát és szabadtéri sportokat szerető felnőtt és gyermek látogatót szeretettel várnak a rendezők!
További információ:
Lendvai Zoltán (06 20) 914-3137, (06 29) 433-221
Köffer Lajos (06 20) 997-1299, (06 29) 415-684
Meghívó letöltése ITT!
Az előző évi verseny képekben ITT!
 
Utoljára módosítva / Last modified: 2020.08.14
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: