...a közösségi mosdók szakértője

Már több mint 25 éve foglalkozunk épületgépészeti berendezések, wc válaszfalak, ütközéshárítók, és rozsdamentes berendezések gyártásával, forglamazásával!

XII. Falunap és Szüreti Felvonulás – Bénye

XII. Falunap - BényeBénye Község Önkormányzata tisztelettel meghívja Önt a XII. Falunap keretében tartandó Szüreti Felvonulásra és az azt követő rendezvényekre. A 2007. szeptember 29-én 13 órától tartandó esemény helyszínéül a bényei faluház előtti tér szolgál.

A felvonulást követően, sátoros szüreti bál veszi kezdetét a szeszfőzde udvarán.

A teljes programot IDE KATTINTVA tekintheti meg!

Kérdése van? Beszéljük meg!

Kérdése van? Beszéljük meg!Elindítottuk ingyenesen hívható Skypetm telefonos szolgáltatásunkat. Ha Ön költség-hatékonyan és egyszerűen szeretne kapcsolatba lépni munkatársainkkal, mindössze néhány rendkívül egyszerű lépést kell megtennie.

Elsőként telepítse számítógépére a Skypetm kommunikációs szoftverét, amit ingyenesen letölthet a www.skype.hu oldalról. (A telepítési útmutatót ide kattintva tekintheti meg.) Ezután csatlakoztasson gépéhez egy mikrofont és egy fejhallgatót. Végül kattintson honlapunkon a főmenü alatt elhelyezett ikonra, és kiválasztott kollégánk hamarosan a vonalban lesz. Hívását munkanapokon várjuk, reggel 8 és délután 16 óra között!

Leltározás miatt módosul nyitva tartásunk

Leltározás miatt módosul nyitva tartásunk!Ezúton értesítjük kedves jelenlegi és leendő Partnereinket, hogy 2007. június 29-én (pénteken) 12 órától leltár miatt az árukiadás (és beszállítóink számára az áru bevételezés) szünetel, ezért kérjük, hogy vásárlásaikat ennek megfelelően ütemezzék.

Természetesen július 2-től (hétfőtől) az árukiadás és bevételezés is a már megszokott rendben történik.
Az ebből adódó esetleges kellemetlenségekért szíves megértésüket kérjük!

Megújuló termékkategóriák és akciók webáruházunkban!

Megújuló termékkategóriák és akciók webáruházunkban!Az elsősorban lakossági igények kielégítésére létrehozott webáruházunkba új termékek, termékcsoportok kerültek fel. Beépíthető konyhai készülékeink között a falra szerelhető páraelszívóktól a konyhamalacon át, a mosogatógépig minden megtalálható. Szett ajánlatainkból a beépíthető sütő és gázfőzőlap illetve a beépíthető sütő üvegkerámia főzőlap kombinációkat emeljük ki, de teljes (elszívó, sütő, gázfőzőlap, csaptelep, mosogató) szettet, vagy mosogató+csaptelep összeállítást is kínálunk vásárlóinknak.

A vásárlást áttekinthető termékkatalógus, kereső funkció és fényképes leírások teszik még egyszerűbbé. Látogasson el Ön is webáruházunkba, és tekintse meg kínálatunkat! Áraink önmagukért beszélnek!
Az oldalhoz tartozó galéria megjelenítése »

Formatervezett csaptelepek -elsősorban- vendéglátóipari és élelmiszeripari felhasználásra

Stern infravezérlésű csaptelepek legújabb generációja Folyamatosan bővülő árukínálatunk négy újabb taggal gyarapodott. A partnereink körében igen közkedvelt Stern infravezérlésű csaptelepek legújabb generációja mostantól a B&K Kft.-nél is megtalálható. Az új infracsapok ideális megoldásokat kínálnak az élelmiszeripar és a vendéglátóipar számára egyaránt. Lássuk!

Új infracsapjaink bevezetésével egy időben, a már korábban is forgalmazott Swan 1000, 1000E, 1010, 1010E, fantázianevű (YS25030000, YS25040000, YS25113000, YS25101000) csaptelepeinket rendkívül kedvező áron kínáljuk vásárlóinknak!
Az oldalhoz tartozó galéria megjelenítése »
 
Utoljára módosítva / Last modified: 2020.07.11
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: