...a közösségi mosdók szakértője

Már több mint 25 éve foglalkozunk épületgépészeti berendezések, wc válaszfalak, ütközéshárítók, és rozsdamentes berendezések gyártásával, forglamazásával!

Mosdópultok rozsdamentes acélból, Corianból vagy műgyanta lapokból

Ahogyan az otthoni fürdőszobában, úgy a közösségi vizesblokkokban is központi szerepet töltenek be a mosdók és mosdópultok. Egy funkcionális és esztétikai szempontokból megfelelően kialakított, és környezetébe jól illeszkedő mosdópult éveken át szolgálja a felhasználók érdekeit.

A mosdópultjaink anyagukat tekintve készülhetnek rozsdamentes acélból, műgyantából vagy Corian ® – Montelli ®  lapokból egyaránt. A fehér felületű (fehér vagy barna lapmaggal rendelkező) műgyanta pultok esetében, pultba süllyesztett, peremes kivitelű, porcelán mosdók kerülnek beépítésre, míg a rozsdamentes vagy Corian mosdópultoknál, anyag- és színazonos, perem nélküli mosdómedencéket alkalmazunk. A medencék számát tekintve pedig egy-, kettő-, három-, és négymedencés kialakítású változatokról beszélhetünk, de egyedi elképzelések esetén, a mosdómedencék száma tovább növelhető.

Lemezmegmunkálás során kialakított, vandálbiztos rozsdamentes mosdópultok

A lemezmegmunkálási folyamatokkal kialakított, vandálbiztos rozsdamentes mosdópultok teljes egészében a B&K monori üzemében készülnek, így lehetőség van az egyedi elképzelések megvalósítására is. A lemezdarabolólemezhajlító és élhajlító berendezéseink lehetővé teszik, hogy a rozsdamentes pultokat egyedi igények szerint alakítsuk,  például további furatokkal és kivágásokkal lássuk el, így akár pultba építhető szappanadagoló vagy szemétledobó kialakítása is megoldható. A medencéket hegesztés után síkba köszörüljük, aminek köszönhetően, az elemek közötti kötés teljességgel észrevehetetlen lesz. Természetesen az opcionális lehetőségek a Corian és műgyanta mosdópultjaink esetében is a vásárlók rendelkezésére állnak!

Kérje ajánlatunkat, valósítsa meg velünk elképzeléseit!

Az oldalhoz tartozó galéria megjelenítése »

INOX kivitelű, önelzáró csaptelepek, öblítők

2018-as újdonságaink között bemutatjuk a nyomógombos, önelzáró csaptelepeink INOX változatát. A rozsdamentes acél alapanyagok korrózióálló, erős, higiénikus és újra felhasználható termékeket eredményeznek.

Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően, nyomógombos csaptelepeink ideális megoldást kínálnak a közösségi felhasználás területén, ahol a higiéniai követelmények és a gyakori használat magasabb elvárásokat támasztanak. Ezek az önelzáró csapok különösen ajánlottak olyan környezetbe, ahol magas a páratartalom, ugyanis a rozsdamentes acéllal alapanyagoknak hála, nem merül fel oxidációs probléma.

A csaptelepek különleges ellenálló képessége alacsony költségeket eredményez. Számos életciklus-tanulmány szerint, sok területen a rozsdamentes acél összköltsége alacsonyabb, mint más, alternatív anyagoké. Valóban, a korrózióállóság megnöveli a termék élettartamát, ez csökkenti a csere és javítás szükségességét és hosszútávon megtakarítást eredményez a vásárlónak.

Végeredményben pedig az ötlet, hogy kombináljunk újrahasznosítható anyagokat automata önelzáró vízvételi lehetőségekkel, jó a bolygónknak is. A rozsdamentes acél szinte 100 %-ban újrahasznosítható. A nyersanyag elemei végtelen sokszor újra felhasználhatóak új rozsdamentes acél gyártására során. Továbbá, ezeknél a termékeknél nem szükséges felületkezelést végezni, ami káros lehet a környezet számára. Az önelzáró csaptelepek automatikusan elzárják a vizet, ezzel pedig csökkentik a vízfogyasztást.  

Az oldalhoz tartozó galéria megjelenítése »

Matt – fekete felületű, önelzáró elektromos csaptelepek

A közösségi mosdók építése során kialakult trendek és vásárlói igények arra ösztönözték az olasz IDRAL S.p.A. -t, hogy új felületkialakítású, önelzáró elektromos csapokkal jelenjen meg a piacon. Ennek eredményeként jöttek létre az (epoxi porral festett) fekete-matt felülettel rendelkező, infrás csaptelepek. A matt-fekete felület eleganciát kölcsönöz és növeli a csaptelepek műszaki tartalmát is, hiszen ez az új felületkialakítás megvédi azokat, a takarítás során használt agresszív savaktól és lúgoktól is.

A fekete-matt felület kifinomult és modern alternatívát nyújt a klasszikus krómmal szemben: egy fekete kivitelű, infrás csaptelep izgalmas kontrasztot alkot a mosdó fehér kerámiájával és az erősebb színárnyalat remekül illik a mosdó helyiség többi részének visszafogott színeihez. A mai trend szereti az anyagok, színek és hátterek szembeállítását, megfelelve ezzel a legújabb dizájn követelményeinek.

A fekete csap és a fém kiegészítők kombinációja vonzza a szemet és nagyon kellemes hatást vált ki.

A fenti tulajdonságokon túl nem feledkezhetünk meg a B&K által forgalmazott többi elektromos csaptelepről, és azokról az előnyökről, amikkel ezek a termékek rendelkeznek a közösségi mosdókban való használat során, mint az energia- és víztakarékosság és főként a higiénikus használhatóság.

Új üzemcsarnok épül lézervágó berendezés számára

A B&K Kft. a PM_KKV_2016 kódszámú, „Mikro-, kis- és középvállalkozások telephely feltételeinek javítása Pest megye területén” című pályázat keretei között 44, 94 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el csarnoképítésre, felújításra. A pályázat keretei között cégünk új gyártócsarnok építéséhez, a meglévő szerelőcsarnok tetőszerkezetének felújításához nyert el támogatást.

A beruházás célja, hogy a lemezmegmunkálás területén végzett tevékenységünk további bővítéséhez szükséges, új lézervágó berendezés infrastrukturális feltételeit biztosítsuk, illetve a meglévő nagy gyártócsarnok állagromlását megállításuk.


A pályázat további részleteiről, az építkezés aktuális állapotáról itt tájékozódhat!

Az oldalhoz tartozó galéria megjelenítése »
 
Utoljára módosítva / Last modified: 2020.06.01
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: