...a közösségi mosdók szakértője

Már több mint 25 éve foglalkozunk épületgépészeti berendezések, wc válaszfalak, ütközéshárítók, és rozsdamentes berendezések gyártásával, forglamazásával!

Formatervezett csaptelepek -elsősorban- vendéglátóipari és élelmiszeripari felhasználásra

Stern infravezérlésű csaptelepek legújabb generációja Folyamatosan bővülő árukínálatunk négy újabb taggal gyarapodott. A partnereink körében igen közkedvelt Stern infravezérlésű csaptelepek legújabb generációja mostantól a B&K Kft.-nél is megtalálható. Az új infracsapok ideális megoldásokat kínálnak az élelmiszeripar és a vendéglátóipar számára egyaránt. Lássuk!

Új infracsapjaink bevezetésével egy időben, a már korábban is forgalmazott Swan 1000, 1000E, 1010, 1010E, fantázianevű (YS25030000, YS25040000, YS25113000, YS25101000) csaptelepeinket rendkívül kedvező áron kínáljuk vásárlóinknak!
Az oldalhoz tartozó galéria megjelenítése »

Ismét bringásoktól lesz hangos a Strázsahegy (Idén elõször a Téglagyári pincéknél!)

Strázsahegyi Tekerõ 2007Mint ahogyan az elmúlt években már megszokhattuk, egy napra idén is biciklisek veszik birtokukba a monori Strázsa hegyet. 2007. május 26-án kerül megrendezésre az immár hagyományosnak számító Strázsahegyi Tekerõ Amatõr Terep Kerékpárverseny. (A korábbi évektől eltérően, 2007-ben nem a Téglagyári pincéknél!)

Nevezzen be Ön is a versenyre cége, vállalkozása színeiben, hiszen az induló - és teljes futamot teljesítõ - versenyzõk között egy wellness-hétvégét sorsolnak ki a szervezõk, (a Monori Nyerges Hotel felajánlásával) míg a futamgyõztesek egy-egy pincevacsorát kapnak ajándékba. (A két nyereményt egyazon személy is elviheti!)
Strázsahegyi Kavaró: Sütõ-Fõzõ FesztiválA kerékpárversennyel egyidõben, debütál a Strázsahegyi Kavaró: Sütő-Főző Fesztivál is, melynek részletes kiírását megtalálhatják a Monor Környéki Strázsa Borrend honlapján.
Látogasson el a strázsahegyi pincefaluba, és akár versenyzõként, akár szurkolókén ismerkedjen meg a monori emberek vendégszeretetével, a helyi borospincék hangulatával és boraink zamatával!
A Gemini TV versenyről készített összefoglalója (35:51 perc 140 Mb): Klikk ide!
A Williams TV versenyről készített összefoglalója (13:42 perc 55 Mb): Klikk ide!

Épül, szépül városunk…

Monor városA kivitelezési munkálatok a végéhez közelednek, és hamarosan ünnepélyes keretek között adják át a most felújított Monori Művelődési Központot, valamint a Vigadó épületét.
Cégünk - hűen lokálpatrióta szemléletéhez - higiéniai termékekkel támogatja a beruházásokat, ezzel is hozzájárulva településünk és a monori térség fejlődéséhez. Az épületek vizesblokkjainak felújításához folyékonyszappan adagolókat, WC papír- és kéztörlőpapír adagolókat ajándékoz az Önkormányzatnak.

Újabb segítség tervezőknek, kivitelezőknek és mozgáskorlátozottaknak

Újabb segítség tervezõknek és kivitelezõknekEzúttal azoknak a tervezőknek és kivitelezőknek szeretnénk segítséget nyújtani, akik mozgássérültek által is használható vizesblokkok, fürdőszobák kialakításán fáradoznak. Bízunk benne, hogy most feltöltött segédleteinkkel némiképp megkönnyíthetjük munkájukat!

Méretezett rajzokat helyeztünk el a Termékeink menüpont, „Mozgáskorlátozottak kiegészítő berendezései" kategóriájának alábbi termékcsoportjainál: egyenes kapaszkodók és korlátok; hajlított kapaszkodók és korlátok; porcelán szaniterek; zuhanytálcák és kabinok; székek és ülőkék.

Rehabilitációs szakmérnökök konzultációja a B&K-nál

Rehabilitációs szakmérnökök konzultációja a B&K-nálA Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki karának hallgatói vendégeskedtek 2007. május 4-én (pénteken) Jókai utcai telephelyünkön, ahol rövid ízelítőt kaptak cégünk gyártási technológiáiról, infrastruktúrájáról.

Az üzemlátogatás után, a monori József Attila Gimnáziumban Döndő Attila, a B&K Kft. gyártmányfejlesztési vezetője, és Börcsök Péter tervezőmérnök tartott előadást a jövő rehabilitációs szakmérnökeinek, aki reményeink szerint sok-sok akadálymentesített mosdót terveznek majd a mozgáskorlátozott végfelhasználók nagy megelégedésére.
Az oldalhoz tartozó galéria megjelenítése »
 
Utoljára módosítva / Last modified: 2020.09.18
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: