...a közösségi mosdók szakértője

Már több mint 25 éve foglalkozunk épületgépészeti berendezések, wc válaszfalak, ütközéshárítók, és rozsdamentes berendezések gyártásával, forglamazásával!

Ha már a padlón is kölni folyik… - Van néhány ötletünk!

Hogyan telepítsünk Nicoll csatornarendszereket! A TIPPEK oldalunkra most felkerült „Hogyan telepítsünk Nicoll csatornarendszereket?” címû anyagunkban hasznos segítséget kínálunk mûanyag folyókatestjeink beépítéséhez. Az ott felsorakoztatott linkek valamelyikére kattintva, letöltheti az adott termékcsaládra vonatkozó rajzokat. Az ismertetõ filmek pedig lépésrõl lépésre mutatják be a telepítéskor elvégzendõ mûveleteket.

Ízelítõ a telepítési vázlatokból: KENADRAIN CASCADE HD
Ízelítõ az ismertetõ filmekbõl: Munkafázisok lépésrõl lépésre

Jótékonysági aukció a B&K honlapján - Az árverés befejezõdött!

Jótékonysági aukció!Cégünk jótékonysági árverést hirdetett, amelynek teljes bevételét a 18 éves Takács Veronika õssejt terápiás gyógykezelésére ajánllotta fel. Online-aukciónkban regisztrált partnereink vehettek részt, és egy - közel 50.000 Ft értékû - wellness hétvégére licitálhattak, amit a monori Nyerges Hotelben tölthet majd el a szerencsés nyertes másodmagával, aki Horváth Zoltánné egyéni vállalkozó lett. Köszönjük támogatását és gratulálunk a nyereméynhez! (A licitek alakulását ITT tekinthetik meg!)

Árverésünk végén a nyertesnek a felajánlott összeget nem cégünknek kell átutalnia, hanem a Vöröskereszt alábbi feltûntetett számlaszámára fizetheti be!

Veronika egy SMA (spinalis muskularis atrophia) nevû betegségben szenved, ami kisgyermek kora óta tolószékhez köti. Az egyetlen megoldást jelentõ õssejt terápia megállíthatja, sõt visszafordíthatja izmainak sorvadását. A beavatkozás költségei viszont igen magasak, így Veronika családjának minden segítségre szüksége van.

Veronika Szerzõdése a VöröskereszttelTermészetesen a gyûjtési akció nem ért véget aukciónkkal. Amennyiben Ön is szívesen hozzájárulna Veronika gyógyulásának anyagi feltételeihez, a Magyar Vöröskereszt Zala Megyei Szervezete által nyitott számlaszámra történõ befizetéssel megteheti azt. A támogatás összegének egy részét magánszemélyek (az adomány 30%-át) 2007 évi adójukból, míg cégek (az adomány 150%-át) a 2007 évi adóalapjukból írhatják le.
Budapest Bank Zalaegerszegi Fiókja: 10104961-64105262-00000006 Jelige: „Veronika”
Segítségét megköszönve a licitáláshoz sok sikert és jó szórakozást kíván a B&K csapata!

Nicoll termékeinkhez forgalmazó Partnereket keresünk

Nicoll termékeinkhez forgalmazó Partnereket keresünk
 
A B&K Kft. immár másfél évtizede sikeresen tevékenykedik - többek között - az épületgépészet és élelmiszeripari-higiénia területén. A több ezer elégedett Partner és az ISO által is szabályozott munkafolyamatok garanciát nyújtanak új és meglévő Ügyfeleink részére egyaránt. Jelenleg legújabb termékcsaládunk, a Nicoll vízelvezető csatornarendszerek forgalmazásához keresünk Partnereket!
 
 
Néhány szóban a Nicoll termékekről: A szabvány szerinti terhelési besorolásoknak megfelelő termékválaszték, teljes körű megoldást nyújt a lakóházak, parkok, kertek, uszodák, strandok, közterületek, autóutak, autópályák vízelvezetésére. A könnyű és egyben tartós csatorna elemek peremerősített polipropilén vagy PVC csatornatestek, öntöttvas, horganyzott acél vagy U-PVC rácsok, tökéletesen csatlakozó, könnyen variálható és gyorsan szerelhető elemekként funkcionálnak. Az egyszerű karbantartást a fedőrácsok speciális rögzítő rendszere biztosítja.
 
Kérdéseivel forduljon György László kereskedelmi igazgatóhoz e-mailben vagy a (06 30) 350-4195-ös számon!
 
 
CONNECTO csatornák (A15, B125, C250) KENADRAIN csatornák (A15, B125, C250, D400)
Az oldalhoz tartozó galéria megjelenítése »

Nincs még itt az áprilisi tréfák ideje! - Játékunk befejeződött!

Gratulálunk a nyertesnek!Véget ért regisztrációs játékunk, amelyben a márciusban regisztráló Partnereink vehettek részt. Közöttük egy ART309-es elektromos rovarcsapdát sorsoltunk ki. A szerencse Tamás Károly (Pighús 96 Kft.) nevű partnerünknek kedvezett, így ő kapja meg hamarosan a nyereményét. Mindenkinek köszönjük a játékban való részvételt, és gratulálunk a nyertesnek!

A honlapunkra történő belépés után az alábbi lehetőségekhez juthatnak az érdeklődők: termékeinket interneten keresztül is megrendelheti, költségvetési kiírás készíthet, letöltheti aktuális árlistánkat, részt vehet aukciós játékainkban, tippeket olvashat termékeink alkalmazásához.

Felhasználói kódot a Regisztráció menüpont alatt található rövid űrlap kitöltésével igényelhetnek!

Az oldalhoz tartozó galéria megjelenítése »

Új termékek bevezetése és árlistánkban bekövetkezett változások

Bővülő termékválaszték...A mind teljesebb körű kiszolgálás érdekében árukészletünket újabb termékekkel bővítettük. Ahogyan azt korábban már hírül adtuk, február 19-től megtalálható kínálatunkban a francia Nicoll cég műanyagalapú, kül- és beltéri burkolatba építhető vízelvezető csatornarendszere is. A KENADRAIN termékcsalád részletes leírását ITT, míg a CONNECTO termékcsalád részletes leírását ITT tekinthetik meg.
Egyben tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy áraink 2007. február 19-től megváltoztak, aktuális árlistánkat – regisztrációs kódjukkal való bejelentkezés után – INNEN tölthetik le.
Az oldalhoz tartozó galéria megjelenítése »
 
Utoljára módosítva / Last modified: 2020.09.18
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: