...a közösségi mosdók szakértője

Már több mint 25 éve foglalkozunk épületgépészeti berendezések, wc válaszfalak, ütközéshárítók, és rozsdamentes berendezések gyártásával, forglamazásával!

Dolgozunk rajta…

Dolgozunk rajta...Honlapunk adminisztrációs rendszere kisebb-nagyobb átalakításokon ment/megy keresztül, így – minden igyekezetünk ellenére – apróbb hibák előfordulhatnak az oldalainkon. Amennyiben látogatása során Ön ilyet tapasztalna, kérjük, küldjön egy e-mailt az info@bandk.hu e-mail címre, hogy mielőbb kijavíthassuk azt.
Reméljük, hogy a módosítások után még több hasznos információval tudjuk ellátni Partnereinket, ezzel is hozzájárulva mindennapi munkájukhoz. Megértésüket és közreműködésüket köszönjük!

Támogató célú Lovagi Lakoma és Borász Bál

Támogató célú Lovagi Lakoma és Borász BálA Monor Környéki Strázsa Borrend és - kiemelt támogatóként - a B&K Kft. tisztelettel meghívja Önt a 2007 január 27-én, szombaton 19 órakor kezdődő, immáron negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Lovagi Lakomára és az azt követő bálra, a monori Jászai Mari Általános Iskola aulájába.

Részvételével a május 26-án megrendezésre kerülő Orbán-napi vigadalmat és a Strázsahegyi Tekerő Amatőr Terep Kerékpárversenyt támogatja. A Lovagi Lakoma változatos és ízletes ételeit, zamatos borait a monori éttermek és borászok biztosítják. A kulináris örömökön túl, műsor, kitűnő zene és tombola szórakoztatja a vendégeket.

Kérjük látogasson el a Monor Környéki Strázsa Borrend honlapjára, ahol a "Rendezvényeink" menüpont alatt ízelítőt kaphat az előző Lovagi Lakoma és Borász Bál hangulatáról és eseményeiről.

Bõvebb anyag megnyitása »

Boldog Karácsonyt Kívánunk!

Boldog Karácsonyt Kívánunk!Egész éves együttműködésüket megköszönve, kívánunk minden kedves Partnerünknek kellemes karácsonyi ünnepeket, és sikerekben gazdag, boldog új évet!

Bízunk benne, hogy elégedettek voltak termékeinkkel, szolgáltatásainkkal és a 2007-es esztendőben egy még eredményesebb és gyümölcsözőbb időszaknak nézünk elébe!

Évzáró buli és szülinapi party a B&K-nál!

Évzáró buli és szülinapi party a B&K-nál!Cégünknél immár hagyománynak számít, hogy minden év decemberében egy vacsorával és játékokkal egybekötött zenés – táncos bulival köszönjük meg egymásnak az egész éves munkát, együttműködést.

Az idei partinak külön apropója is volt, hiszen a B&K Kft. 2006-ban ünnepli alapításának 15. évfordulóját. Az este nagyon jól sikerült, a fenyőfa díszítő, borbemutató és karaokee játékokból mindenki kivette a részét, és a hajnalig játszó zenekar is igazán kitett magáért.

Az oldalhoz tartozó galéria megjelenítése »

Árlista változás 2006. december 18-tól

Árlista változás 2006. december 18-tólEzúton értesítjük kedves Partnereinket, hogy 2006. december 18-tól új árlistát léptetünk életbe. Az új árlista kibocsátását az alapanyagok árának változása tette indokolttá.

Továbbá tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy termékválasztékunkban ismét megtalálhatóak a kedvező árfekvésük miatt korábban sokak által keresett, mozgáskorlátozottak által is használható mosdóink.

Aktuális árlistánkat - a felhasználói kóddal való bejelentkezésük után - IDE KATTINTVA tölthetik le!

 
Utoljára módosítva / Last modified: 2020.09.18
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: