...a közösségi mosdók szakértője

Már több mint 25 éve foglalkozunk épületgépészeti berendezések, wc válaszfalak, ütközéshárítók, és rozsdamentes berendezések gyártásával, forglamazásával!

Matt – fekete felületű, önelzáró elektromos csaptelepek

A közösségi mosdók építése során kialakult trendek és vásárlói igények arra ösztönözték az olasz IDRAL S.p.A. -t, hogy új felületkialakítású, önelzáró elektromos csapokkal jelenjen meg a piacon. Ennek eredményeként jöttek létre az (epoxi porral festett) fekete-matt felülettel rendelkező, infrás csaptelepek. A matt-fekete felület eleganciát kölcsönöz és növeli a csaptelepek műszaki tartalmát is, hiszen ez az új felületkialakítás megvédi azokat, a takarítás során használt agresszív savaktól és lúgoktól is.

A fekete-matt felület kifinomult és modern alternatívát nyújt a klasszikus krómmal szemben: egy fekete kivitelű, infrás csaptelep izgalmas kontrasztot alkot a mosdó fehér kerámiájával és az erősebb színárnyalat remekül illik a mosdó helyiség többi részének visszafogott színeihez. A mai trend szereti az anyagok, színek és hátterek szembeállítását, megfelelve ezzel a legújabb dizájn követelményeinek.

A fekete csap és a fém kiegészítők kombinációja vonzza a szemet és nagyon kellemes hatást vált ki.

A fenti tulajdonságokon túl nem feledkezhetünk meg a B&K által forgalmazott többi elektromos csaptelepről, és azokról az előnyökről, amikkel ezek a termékek rendelkeznek a közösségi mosdókban való használat során, mint az energia- és víztakarékosság és főként a higiénikus használhatóság.

Új üzemcsarnok épül lézervágó berendezés számára

A B&K Kft. a PM_KKV_2016 kódszámú, „Mikro-, kis- és középvállalkozások telephely feltételeinek javítása Pest megye területén” című pályázat keretei között 44, 94 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el csarnoképítésre, felújításra. A pályázat keretei között cégünk új gyártócsarnok építéséhez, a meglévő szerelőcsarnok tetőszerkezetének felújításához nyert el támogatást.

A beruházás célja, hogy a lemezmegmunkálás területén végzett tevékenységünk további bővítéséhez szükséges, új lézervágó berendezés infrastrukturális feltételeit biztosítsuk, illetve a meglévő nagy gyártócsarnok állagromlását megállításuk.


A pályázat további részleteiről, az építkezés aktuális állapotáról itt tájékozódhat!

Az oldalhoz tartozó galéria megjelenítése »

AKCIÓS termékek webáruházunkban

Webáruházunk  menüpontja alatt, az állandó termékpalettán túl, számos kedvező ár-érték arányú, kiváló minőségű  termék is kapható. Az akciós kínálat a vevői igényekhez igazodik, íme néhány fontosabb kategória, a teljesség igénye nélkül: 

Elektromos rovarcsapda, infrás csaptelep, elektromos kézszárító, infrafűtő berendezés, szemetes kuka, mosogató csaptelep, fali szappanadagoló, akadálymentesítés eszközei, hajszárító és számos más, rendkívül kedvező árú termék megtalálható!

Webáruházunk elérhetősége: www.bandkaruhaz.hu
A feltűntetett akciók a készlet erejéig érvényesek! A kedvezményes termékválaszték folyamatosan változik a készletek függvényében!

Tematikus webáruházak a még könnyebb eligazodásért

Örömmel tapasztaltuk, hogy a bandkaruhaz.hu címen elérhető webáruházunk néhány év leforgása alatt, rendkívüli népszerűségre tett szert vásárlóink körében.

Ezért - és a jelentősen felduzzadt árukínálatunk átláthatóságáért  - elkészítettük újabb három, tematikus kialakítású webáruházunkat. Az oldalak nevei/címei önmagukért beszélnek, a kezszaritobolt.hu kézszárító és hajszárító termékeinket mutatja be, a furdoszobakiegeszito.hu a fürdőszoba és wc elengedhetetlen kellékeit kínálja, míg a wckabingyar.hu a wc- és zuhanyválaszfalak, piszoár válaszfalak bemutatására hivatott. Sőt! Elektromos csapjainkat és öblítőinket az infracsapbolt.hu oldalon, fal-és élvédő rendszereinket pedig az utkozesharito.hu oldalon is meg tudják vásárolni!

További tematikus oldalaink: lemezmegmunkalas.org.hu 

Az oldalhoz tartozó galéria megjelenítése »

Vandálbiztos, víztakarékos berendezések büntetés végrehajtás számára

Ha börtön, fogda, vagy más büntetés végrehajtási intézet vizesblokkjainak kialakításáról, felújításáról van szó, egészen más jellegű berendezések beépítésére kell gondolnunk, mint egy hagyományos zuhanyzó vagy mosdó esetében. Fontos szempont a vandálbiztos, víztakarékos és funkcionális kialakítás. 

Ahhoz, hogy egy közösségi épület vízfelhasználását az üzemeltetője kézbe tudja tartani olyan műszaki megoldásokat kell alkalmazni amelyek megakadályozzák vagy csökkentik a ma már egyre nagyobb értéket képviselő tiszta ivóvíz pocsékolását. A közösségi épületek, így a büntetés végrehajtási intézmények, menekülttáborok esetében ez igazán nagy fontossággal bír, mivel a bentlakók nem feltétlen érdekeltek a víztakarékosságban és általában a berendezések működőképességének fenntartásában.

A témához kapcsolódó írásaink:

ISMÉT BESZÉLJÜNK A VANDÁLBIZTOS, VÍZTAKARÉKOS BERENDEZÉSEKRŐL

BÖRTÖNÖK, MENEKÜLTTÁBOROK ÉS SPORTLÉTESÍTMÉNYEK VIZESBLOKKJAI

BVI számára kínált termékeinket bemutató tematikus terméklistánk ITT érhető el!

 
Utoljára módosítva / Last modified: 2020.11.30
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: