...a közösségi mosdók szakértője

Már több mint 25 éve foglalkozunk épületgépészeti berendezések, wc válaszfalak, ütközéshárítók, és rozsdamentes berendezések gyártásával, forglamazásával!

Új üzemcsarnok épül lézervágó berendezés számára

A B&K Kft. a PM_KKV_2016 kódszámú, „Mikro-, kis- és középvállalkozások telephely feltételeinek javítása Pest megye területén” című pályázat keretei között 44, 94 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el csarnoképítésre, felújításra. A pályázat keretei között cégünk új gyártócsarnok építéséhez, a meglévő szerelőcsarnok tetőszerkezetének felújításához nyert el támogatást.

A beruházás célja, hogy a lemezmegmunkálás területén végzett tevékenységünk további bővítéséhez szükséges, új lézervágó berendezés infrastrukturális feltételeit biztosítsuk, illetve a meglévő nagy gyártócsarnok állagromlását megállításuk.


A pályázat további részleteiről, az építkezés aktuális állapotáról itt tájékozódhat!

Az oldalhoz tartozó galéria megjelenítése »

AKCIÓS termékek webáruházunkban

Webáruházunk  menüpontja alatt, az állandó termékpalettán túl, számos kedvező ár-érték arányú, kiváló minőségű  termék is kapható. Az akciós kínálat a vevői igényekhez igazodik, íme néhány fontosabb kategória, a teljesség igénye nélkül: 

Elektromos rovarcsapda, infrás csaptelep, elektromos kézszárító, infrafűtő berendezés, szemetes kuka, mosogató csaptelep, fali szappanadagoló, akadálymentesítés eszközei, hajszárító és számos más, rendkívül kedvező árú termék megtalálható!

Webáruházunk elérhetősége: www.bandkaruhaz.hu
A feltűntetett akciók a készlet erejéig érvényesek! A kedvezményes termékválaszték folyamatosan változik a készletek függvényében!

Tematikus webáruházak a még könnyebb eligazodásért

Örömmel tapasztaltuk, hogy a bandkaruhaz.hu címen elérhető webáruházunk néhány év leforgása alatt, rendkívüli népszerűségre tett szert vásárlóink körében.

Ezért - és a jelentősen felduzzadt árukínálatunk átláthatóságáért  - elkészítettük újabb három, tematikus kialakítású webáruházunkat. Az oldalak nevei/címei önmagukért beszélnek, a kezszaritobolt.hu kézszárító és hajszárító termékeinket mutatja be, a furdoszobakiegeszito.hu a fürdőszoba és wc elengedhetetlen kellékeit kínálja, míg a wckabingyar.hu a wc- és zuhanyválaszfalak, piszoár válaszfalak bemutatására hivatott. Sőt! Elektromos csapjainkat és öblítőinket az infracsapbolt.hu oldalon, fal-és élvédő rendszereinket pedig az utkozesharito.hu oldalon is meg tudják vásárolni!

További tematikus oldalaink: lemezmegmunkalas.org.hu 

Az oldalhoz tartozó galéria megjelenítése »

Vandálbiztos, víztakarékos berendezések büntetés végrehajtás számára

Ha börtön, fogda, vagy más büntetés végrehajtási intézet vizesblokkjainak kialakításáról, felújításáról van szó, egészen más jellegű berendezések beépítésére kell gondolnunk, mint egy hagyományos zuhanyzó vagy mosdó esetében. Fontos szempont a vandálbiztos, víztakarékos és funkcionális kialakítás. 

Ahhoz, hogy egy közösségi épület vízfelhasználását az üzemeltetője kézbe tudja tartani olyan műszaki megoldásokat kell alkalmazni amelyek megakadályozzák vagy csökkentik a ma már egyre nagyobb értéket képviselő tiszta ivóvíz pocsékolását. A közösségi épületek, így a büntetés végrehajtási intézmények, menekülttáborok esetében ez igazán nagy fontossággal bír, mivel a bentlakók nem feltétlen érdekeltek a víztakarékosságban és általában a berendezések működőképességének fenntartásában.

A témához kapcsolódó írásaink:

ISMÉT BESZÉLJÜNK A VANDÁLBIZTOS, VÍZTAKARÉKOS BERENDEZÉSEKRŐL

BÖRTÖNÖK, MENEKÜLTTÁBOROK ÉS SPORTLÉTESÍTMÉNYEK VIZESBLOKKJAI

BVI számára kínált termékeinket bemutató tematikus terméklistánk ITT érhető el!

Legújabb kültéri ivókutunk a járókelők, és négylábú kedvenceik számára

Az idei nyár olyan tikkasztó meleget hozott, amit már régen nem tapasztaltunk. Ebben a napsütésben mi is eshetne jobban, mint néhány korty hűsítő ivóvíz?

Rozsdamentes acélból készített, kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmas ivókút kínálatunk most újabb taggal gyarapodott. A BK01425 cikkszámú, kültéri, álló kivitelű ivókutunk nem csak a szomjas járókelőknek, de négylábú kedvenceiknek is hűsítő ivóvizet tud biztosítani. A választékunkban korábban is megtalálható fara szerelt- vagy lábon álló ivókutak között pedig mindenki megtalálhatja az elvárásainak leginkább megfelelő típust. 

 
Utoljára módosítva / Last modified: 2020.07.11
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: