...a közösségi mosdók szakértője

Már több mint 25 éve foglalkozunk épületgépészeti berendezések, wc válaszfalak, ütközéshárítók, és rozsdamentes berendezések gyártásával, forglamazásával!

Víztakarékos zuhanymegoldások

A BKH2008111 fali zuhanyfej, illetve a BKH2008211 kézi zuhany a komfortos zuhanyzás élményét és a víztakarékos tisztálkodás előnyeit ötvözi. Az állítható fali zuhanyfej csatlakozásához beépített áramláskorlátozó biztosítja, hogy az áteresztett vízmennyiség mintegy a felére csökkenjen a hagyományos zuhanykifolyókkal szemben. Ezzel párhuzamosan a légbeszívó szelepen bejutott levegő feldúsítja a vizet, ezáltal a felhasználó komfortérzete sem csökken. 

Mindkét eszköz könnyedén és egyszerűen felszerelhető, beépítésük bontást vagy komolyabb átalakítást nem igényel. Használatukkal a hagyományos zuhanykifolyók 10-12 l/perc vízáteresztésével szemben 6-10 l/perces vízmennyiséget érhetünk el.

Az oldalhoz tartozó galéria megjelenítése »

Dibond lemezből készített épületburkolati elemek

A modern építészeti megoldások tárházának egyik egyre népszerűbb eszköze a Dibond lemezből, vagy másnéven alumínium kompozit lemezből (szendvicslemez) hajlított burkolati elemek alkalmazása. A B&K Kft gyáregysége is csatlakozott azokhoz a cégekhez, akik képesek ilyen termékek előállítására. 

A fentieket jól példázza az idén átadott tárnoki vasútállomás épülete, ahol a tetőszerkezet lemez elemeinek elkészítésével bízták meg cégünket, illetve a budapesti Green House irodaház is, amelynek utcafront felől is jól látható tartópillérei hirdetik a technológia létjogosultságát.

Az oldalhoz tartozó galéria megjelenítése »

Őszi újdonságaink…

Ez a nyár is elköszön lassan, vége a strandolásnak, napozásnak… Szeptember elején már mindenki az őszi akciókra koncentrál, mi sem teszünk másként. Bemutatjuk termékválasztékunk legfrissebb tagjait. Újdonságaink közül kiemeljük a BKH0010931-es és BKH0010941-es rozsdamentes folyékonyszappan adagolókat, a BKH0100213-as és BKH0100243-as infravezérlésű kézszárítóinkat, illetve további rozsdamentes berendezéseinket (BKH0020243 papíradagoló, BKH0040341 hulladékgyűjtő).

Most bemutatott termékeinket a kiváló minőség, gazdaságos üzemeltetés, illetve a hazai elvárásoknak maximálisan megfelelő ár jellemzi. Kérje ajánlatunkat!

Az oldalhoz tartozó galéria megjelenítése »

KIDS termékcsalád a legkisebbek kedvéért és kényelméért

A KIDS termékcsaládot kifejezetten a gyerekek számára kínálja a közösségi mosdók specialistája, a B&K Kft.

A fürdőszobai egykaros gyerekcsapokat és kiegészítőket vidám színekkel és vicces formákkal tettük vonzóvá, a kerámia mosdókat, wc-ket pedig a gyerekek számára leginkább megfelelő formában forgalmazzuk. Bölcsődék, óvodák, kórházak és gyerekvigyázó helyek számára tervezték meg a szenzoros és egykaros-működésű mosdóra szerelhető, valamint fali, egykaros keverővel ellátott csapokat, szaniter termékeket (klasszikus mosdó medencéket és mosdóvályúkat, wc kagylókat ülőkével és anélkül, valamint fürdőszoba kiegészítőket (törölköző tartók, fogasok, szappanadagolók).


Az oldalhoz tartozó galéria megjelenítése »

Tárnok Zsolt új köztéri ivókút-család koncepciója

Több exkluzív olasz sportkocsi terveit készítette már el Tárnok Zsolt, aki legutóbb a Moholy-Nagy László Formatervezési ösztöndíj keretében egy újszerű, köztéri rozsdamentes ivókút-család terveit dolgozta ki, amelyből az elkészült prototípus szerepelt a közelmúltban az Iparművészeti Múzeumban rendezett kiállításon is. 

A tervezési feladatot a Moholy-Nagy László Formatervezési ösztöndíj keretében valósítottam meg, a B&K Kft. együttműködésével. Mivel az ösztöndíjat a cég által kiírt feladatra nyertem el, így kezdettől fogva célom volt a gyártóval szorosan együttműködve egy olyan piacképes termék létrehozása, amely újszerű megjelenésével kitűnik a piacon lévő termékek közül, és ezzel együtt a közterek hasznos és esztétikus eleme lehet. 

A teljes cikket az építészfórum.hu oldalán (ide kattintva) olvashatja!

Az oldalhoz tartozó galéria megjelenítése »
 
Utoljára módosítva / Last modified: 2020.07.11
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: