...a közösségi mosdók szakértője

Már több mint 25 éve foglalkozunk épületgépészeti berendezések, wc válaszfalak, ütközéshárítók, és rozsdamentes berendezések gyártásával, forglamazásával!

Intelligens működésű, infravezérlésű egyedi piszoár-öblítő a B&K-tól

Az automatizált vizelde és WC öblítés mára szinte minden közintézményben, közösségi vizesblokkban természetes jelenségnek számít. Napjainkra nem is a z automatizáltság mértéke, mintsem inkább annak minősége, tartóssága, és nem utolsó sorban a takarékos üzemeltetéshez való hozzájárulása kapja a legnagyobb hangsúlyt. A B&K Kft hosszú fejlesztőmunka eredményeként olyan intelligens vezérlésű, víztakarékos egyedi piszoáröblítővel lép piacra, ami a hagyományos öblítési mennyiségnek töredékével is képes tökéletesen ellátni feladatait, és ezzel együtt jelentősen csökkenti a fenntartási költségeket.

A víztakarékos BK00624 cikkszámú piszoár-öblítő műanyag dobozba szerelve, mágnesszeleppel, szűrős sarokszeleppel, rozsdamentes előlappal készül, melybe a 230 V/24 V -os hálózati transzformátor is beépítésre kerül. A hagyományos típusokkal ellentétben a berendezés egyszeri használat után egy rövid öblítést (~0,1l) végez. Ha három percen belül újabb felhasználó érkezik, a használat után újból rövid öblítés történik és így tovább. Amennyiben három percen belül nem érkezik új felhasználó, automatikusan egy hosszabb öblítés (~0,5l) indul. A rövid öblítéseknek köszönhetően a BK00624 típus használata rendkívül víztakarékos működtetést tesz lehetővé a higiénia maximális megtartása mellett.

Megrendeléskor egyeztetés alapján, felár ellenében, a három perces időparaméter csökkenthető, valamint opcióként biztonsági öblítés beállítása kérhető.

Víztakarékos zuhanymegoldások

A BKH2008111 fali zuhanyfej, illetve a BKH2008211 kézi zuhany a komfortos zuhanyzás élményét és a víztakarékos tisztálkodás előnyeit ötvözi. Az állítható fali zuhanyfej csatlakozásához beépített áramláskorlátozó biztosítja, hogy az áteresztett vízmennyiség mintegy a felére csökkenjen a hagyományos zuhanykifolyókkal szemben. Ezzel párhuzamosan a légbeszívó szelepen bejutott levegő feldúsítja a vizet, ezáltal a felhasználó komfortérzete sem csökken. 

Mindkét eszköz könnyedén és egyszerűen felszerelhető, beépítésük bontást vagy komolyabb átalakítást nem igényel. Használatukkal a hagyományos zuhanykifolyók 10-12 l/perc vízáteresztésével szemben 6-10 l/perces vízmennyiséget érhetünk el.

Az oldalhoz tartozó galéria megjelenítése »

Dibond lemezből készített épületburkolati elemek

A modern építészeti megoldások tárházának egyik egyre népszerűbb eszköze a Dibond lemezből, vagy másnéven alumínium kompozit lemezből (szendvicslemez) hajlított burkolati elemek alkalmazása. A B&K Kft gyáregysége is csatlakozott azokhoz a cégekhez, akik képesek ilyen termékek előállítására. 

A fentieket jól példázza az idén átadott tárnoki vasútállomás épülete, ahol a tetőszerkezet lemez elemeinek elkészítésével bízták meg cégünket, illetve a budapesti Green House irodaház is, amelynek utcafront felől is jól látható tartópillérei hirdetik a technológia létjogosultságát.

Az oldalhoz tartozó galéria megjelenítése »

Őszi újdonságaink…

Ez a nyár is elköszön lassan, vége a strandolásnak, napozásnak… Szeptember elején már mindenki az őszi akciókra koncentrál, mi sem teszünk másként. Bemutatjuk termékválasztékunk legfrissebb tagjait. Újdonságaink közül kiemeljük a BKH0010931-es és BKH0010941-es rozsdamentes folyékonyszappan adagolókat, a BKH0100213-as és BKH0100243-as infravezérlésű kézszárítóinkat, illetve további rozsdamentes berendezéseinket (BKH0020243 papíradagoló, BKH0040341 hulladékgyűjtő).

Most bemutatott termékeinket a kiváló minőség, gazdaságos üzemeltetés, illetve a hazai elvárásoknak maximálisan megfelelő ár jellemzi. Kérje ajánlatunkat!

Az oldalhoz tartozó galéria megjelenítése »

KIDS termékcsalád a legkisebbek kedvéért és kényelméért

A KIDS termékcsaládot kifejezetten a gyerekek számára kínálja a közösségi mosdók specialistája, a B&K Kft.

A fürdőszobai egykaros gyerekcsapokat és kiegészítőket vidám színekkel és vicces formákkal tettük vonzóvá, a kerámia mosdókat, wc-ket pedig a gyerekek számára leginkább megfelelő formában forgalmazzuk. Bölcsődék, óvodák, kórházak és gyerekvigyázó helyek számára tervezték meg a szenzoros és egykaros-működésű mosdóra szerelhető, valamint fali, egykaros keverővel ellátott csapokat, szaniter termékeket (klasszikus mosdó medencéket és mosdóvályúkat, wc kagylókat ülőkével és anélkül, valamint fürdőszoba kiegészítőket (törölköző tartók, fogasok, szappanadagolók).


Az oldalhoz tartozó galéria megjelenítése »
 
Utoljára módosítva / Last modified: 2020.09.19
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: