...a közösségi mosdók szakértője

Már több mint 25 éve foglalkozunk épületgépészeti berendezések, wc válaszfalak, ütközéshárítók, és rozsdamentes berendezések gyártásával, forglamazásával!

Tárnok Zsolt új köztéri ivókút-család koncepciója

Több exkluzív olasz sportkocsi terveit készítette már el Tárnok Zsolt, aki legutóbb a Moholy-Nagy László Formatervezési ösztöndíj keretében egy újszerű, köztéri rozsdamentes ivókút-család terveit dolgozta ki, amelyből az elkészült prototípus szerepelt a közelmúltban az Iparművészeti Múzeumban rendezett kiállításon is. 

A tervezési feladatot a Moholy-Nagy László Formatervezési ösztöndíj keretében valósítottam meg, a B&K Kft. együttműködésével. Mivel az ösztöndíjat a cég által kiírt feladatra nyertem el, így kezdettől fogva célom volt a gyártóval szorosan együttműködve egy olyan piacképes termék létrehozása, amely újszerű megjelenésével kitűnik a piacon lévő termékek közül, és ezzel együtt a közterek hasznos és esztétikus eleme lehet. 

A teljes cikket az építészfórum.hu oldalán (ide kattintva) olvashatja!

Az oldalhoz tartozó galéria megjelenítése »

Infra akció - Infra öblítőhöz infrafűtő...

Az immár több mint húsz éves gyártói-forgalmazói tapasztalat, a pozitív vásárlói visszajelzések sokasága, és a saját gyártású termékeinkbe vetett bizalom arra sarkalt minket, hogy egyes termékeinkre 5 év gyártói garanciát vállaljunk.

Ha termékeink mellett ezt a logót találja, biztos lehet benne, megbízható, hosszú évek alatt, sokszorosan kipróbált, minőségi terméket lát, amiben garantáltan nem csalódik.

Tematikus terméklista 2.0 a könnyebb tájékozódásért

Visszatérő látogatóink talán már felfedezték, hogy a baloldali menüsorunk új ponttal, a tematikus terméklista 2.0 -val gyarapodott. Célunk - akár az első verzió esetében - az volt, hogy megkönnyítsük vásárlóink számára a termékeink közötti keresgélést. 

A terméklistát folyamatosan bővítjük, fejlesztjük, jelenleg az alábbi felhasználói körök számára állítottunk össze listát:

Természetesen a termékeink menüpont alatt, illetve a lap tetején található kereső segítségével továbbra is van lehetőség a cikkszám vagy termékcsoport szerinti keresésre.

EAST termékcsalád - kedvező ár, megbízható működés

EAST termékcsaládunk aprólékos tervezői munkán és több éves szakmai tapasztalaton alapuló, megbízható és minden igényt kielégítő eszközöket egyesít. Legyen szó infravezérlésű csaptelepekről, időzített-nyomógombos csaptelepekről, esetleg nyomógombos WC- és pissoir öblítőkről, vagy vandálbiztos rozsdamentes szaniterekről (WC-k, pissoirok), újdonságaink minden felhasználó számára megfizethető, és megbízható megoldást biztosítanak.Az oldalhoz tartozó galéria megjelenítése »

Vízmentes - öblítés nélküli - piszoárok

Öblítés nélkül működő piszoárjaink használatával megspórolhatja a víz- és csatornadíjakat, nincs szükség öblítőrendszerek kiépítésére, és a vízkőoldás fáradalmas műveletével sem kell számolnia!

A hagyományos piszoárokkal berendezett helyiségek egyik legnagyobb problémája a kellemetlen szag, ami a vízkőlerakódás következtében, a felületeken megtapadó és az öblítővízzel érintkező vizeletben elszaporodó baktériumoknak köszönhető. A speciális gyártási technológiával előállított szaniter acryl és rozsdamentes piszoárok nem csak esztétikus megjelenést biztosítanak, de pórusmentes felületüknek köszönhetően mini- málisra csökkentik a vizeletmegtapadást. Ennek és a baktériumok életfeltételéül szolgáló víz hiányának köszönhetően, az elérhető maximális higiénia biztosítható.

 
Utoljára módosítva / Last modified: 2020.09.19
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: