...a közösségi mosdók szakértője

Már több mint 25 éve foglalkozunk épületgépészeti berendezések, wc válaszfalak, ütközéshárítók, és rozsdamentes berendezések gyártásával, forglamazásával!

Infra akció - Infra öblítőhöz infrafűtő...

Az immár több mint húsz éves gyártói-forgalmazói tapasztalat, a pozitív vásárlói visszajelzések sokasága, és a saját gyártású termékeinkbe vetett bizalom arra sarkalt minket, hogy egyes termékeinkre 5 év gyártói garanciát vállaljunk.

Ha termékeink mellett ezt a logót találja, biztos lehet benne, megbízható, hosszú évek alatt, sokszorosan kipróbált, minőségi terméket lát, amiben garantáltan nem csalódik.

Tematikus terméklista 2.0 a könnyebb tájékozódásért

Visszatérő látogatóink talán már felfedezték, hogy a baloldali menüsorunk új ponttal, a tematikus terméklista 2.0 -val gyarapodott. Célunk - akár az első verzió esetében - az volt, hogy megkönnyítsük vásárlóink számára a termékeink közötti keresgélést. 

A terméklistát folyamatosan bővítjük, fejlesztjük, jelenleg az alábbi felhasználói körök számára állítottunk össze listát:

Természetesen a termékeink menüpont alatt, illetve a lap tetején található kereső segítségével továbbra is van lehetőség a cikkszám vagy termékcsoport szerinti keresésre.

EAST termékcsalád - kedvező ár, megbízható működés

EAST termékcsaládunk aprólékos tervezői munkán és több éves szakmai tapasztalaton alapuló, megbízható és minden igényt kielégítő eszközöket egyesít. Legyen szó infravezérlésű csaptelepekről, időzített-nyomógombos csaptelepekről, esetleg nyomógombos WC- és pissoir öblítőkről, vagy vandálbiztos rozsdamentes szaniterekről (WC-k, pissoirok), újdonságaink minden felhasználó számára megfizethető, és megbízható megoldást biztosítanak.Az oldalhoz tartozó galéria megjelenítése »

Vízmentes - öblítés nélküli - piszoárok

Öblítés nélkül működő piszoárjaink használatával megspórolhatja a víz- és csatornadíjakat, nincs szükség öblítőrendszerek kiépítésére, és a vízkőoldás fáradalmas műveletével sem kell számolnia!

A hagyományos piszoárokkal berendezett helyiségek egyik legnagyobb problémája a kellemetlen szag, ami a vízkőlerakódás következtében, a felületeken megtapadó és az öblítővízzel érintkező vizeletben elszaporodó baktériumoknak köszönhető. A speciális gyártási technológiával előállított szaniter acryl és rozsdamentes piszoárok nem csak esztétikus megjelenést biztosítanak, de pórusmentes felületüknek köszönhetően mini- málisra csökkentik a vizeletmegtapadást. Ennek és a baktériumok életfeltételéül szolgáló víz hiányának köszönhetően, az elérhető maximális higiénia biztosítható.

3T - Tiszta Toalett Technológia

Minden ember számára fontos, hogy - ha a szükség úgy hozza - tiszta, lehetőleg baktériumoktól mentes, ideális összbenyomást keltő, meggyőző higiéniás környezettel találkozzon a nyilvános illemhelyeken. A Tiszta Toalett Technológia (3T)   azt jelenti, hogy már a  toalett tervezésekor, a strukturális kialakításában, a felhasznált szerkezeti elemekben, majd az üzemeltetésben  olyan  megoldásokat  alkalmazunk,  hogy  az  minden  tekintetben megfeleljen a  higiéniai követelményeknek  és emellett  a  használat   egy olyan  érzetet  keltsen: „Jobb mint otthon.”  A belépéskor kialakuló első benyomás alapján eldől, jó érzéssel tudjuk e használni az illemhelyet.

Tiszta Toalett Technológia

 
Utoljára módosítva / Last modified: 2020.07.11
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: