...a közösségi mosdók szakértője

Már több mint 25 éve foglalkozunk épületgépészeti berendezések, wc válaszfalak, ütközéshárítók, és rozsdamentes berendezések gyártásával, forglamazásával!

3T - Tiszta Toalett Technológia

Minden ember számára fontos, hogy - ha a szükség úgy hozza - tiszta, lehetőleg baktériumoktól mentes, ideális összbenyomást keltő, meggyőző higiéniás környezettel találkozzon a nyilvános illemhelyeken. A Tiszta Toalett Technológia (3T)   azt jelenti, hogy már a  toalett tervezésekor, a strukturális kialakításában, a felhasznált szerkezeti elemekben, majd az üzemeltetésben  olyan  megoldásokat  alkalmazunk,  hogy  az  minden  tekintetben megfeleljen a  higiéniai követelményeknek  és emellett  a  használat   egy olyan  érzetet  keltsen: „Jobb mint otthon.”  A belépéskor kialakuló első benyomás alapján eldől, jó érzéssel tudjuk e használni az illemhelyet.

Tiszta Toalett Technológia

Infrafűtés: Kültéri dohányzóhelyek kialakításához

A nemdohányzók védelméről szóló törvény értelmében 2012. január 1-től tilos a dohányzás közforgalmú intézményekben - így a szórakozó- és vendéglátóhelyeken -, a munkahelyeken… 

Dohányzóhelyet csak szabad levegőn lehet kijelölni! 


A kültéri dohányzóhelyek kialakításánál fontos szempont lehet, hogy az oda kényszerülő vendégek, munkatársak a lehetőségekhez mérten kényelmesen dohányozhassanak. A téli/tavaszi hónapokban ennek egyik feltétele a megfelelő hőmérséklet kialakítása. Ehhez nyújtanak ideális megoldást cégünk infrafűtő berendezései!

Infrafűtő készülékeink víz- és porálló (IP55 és IP65 védettségű) kivitelben készülnek, beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmasak (akár eső idején is).

Az infrafűtés előnyeiről szóló PDF dokumentációnkat itt olvashatja! 
Infravörös melegítőinket webáruházunkban is megvásárolhatja!

Az oldalhoz tartozó galéria megjelenítése »

Wellness, svédmasszázs… és a megváltást hozó ivókút

Harminc fok árnyékban… még a fű se nő… Mindenkinek jólesik ilyenkor néhány korty hűsítő víz. Vagy inkább sör? A Carlsberg -The Crate Escape című reklámfilmjében a wellnesstől szenvedő férfiak és csinos hölgyek mellett egy B&K-s sztár, a BK01443 lábonálló rozsdamentes ivókút is feltűnik, sőt kulcsszerepben tündököl…

Vízhálózatra csatlakoztatható ivókút hűtés nélkül
Vízhálózatra csatlakoztatható ivókút hűtéssel

Raktárkisöprő akció WEBÁRUHÁZUNKBAN

Raktárkisöprő akciónk keretében számos kifutó termékünket tettük fel webáruházunkba! Nézzen szét nálunk,  akciós áraink önmagukért beszélnek! Amennyiben Ön regisztrált felhasználónk, nincs más dolga, mint az e-mailben általunk küldött felhasználói kódjával belépni oldalunkra, és már vásárolhat is webáruházunkban.

Amennyiben ön nem rendelkezik regisztrációs kóddal, közvetlenül vásárlásakor is regisztrálhat. Helyezze a kiválasztott termékeket virtuális kosarába, majd kattintson a "megrendelés véglegesítése" gombra. Ezután a regisztrációs űrlap - valós adatokkal való - kitöltésével regisztrálhatja magát. 

Kifutó termékek KLIKK IDE!
Csak a webáruházba fellelhető termékeink KLIKK IDE!

Automatikus működésű köztéri illemhelyek

A B&K Kft. több mint 10 éve foglalkozik köztéri WC-k tervezésével, gyártásával és forgalmazásával. Termékválasztékunk bővítése-, valamint az illemhelyek felszereltségének és formavilágának fejlesztése érdekében a Moholy - Nagy Művészeti Egyetem Formatervezői Tanszékével együttműködve, kifejlesztettük nyilvános illemhelyeink legújabb generációját.

Automatikus működésű köztéri illemhelyek

Tudjon meg többet köztéri illemhelyeinkről! KLIKK ide!

Az oldalhoz tartozó galéria megjelenítése »
 
Utoljára módosítva / Last modified: 2020.09.18
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: