Speciális berendezések egészségügyi intézmények, így kórházak, rendelőintézetek, orvosi rendelők számára

Cégünk többek között az egészségügyi intézmények, kórházak rendelőintézetek, orvosi rendelők számára gyárt és forgalmaz termékeket... széles választékban és felszereltségben gyártjuk a sebészeti bemosakodókat, amely megjelenik a bemosakodó medence kialakításában és a felszereltségben egyaránt.

Cégünk többek között az egészségügyi intézmények, kórházak rendelőintézetek, orvosi rendelők számára gyárt és forgalmaz termékeket.

A termékválasztékunkban megtalálható termékek csoportjai

Normál és akadálymentes mosdók és illemhelyek WC-k, zuhanyozók komplett berendezései, kórházi folyosók közlekedők falvédő ütközéshárítói, sarokvédők, élvédők, falburkoló lapok, ajtóvédő lapok, csőfogódzók vagyis hengeres kapaszkodó korlátok, kórtermek falvédői, mozgássérült fali és lábonálló kapaszkodók.

Termékeink az egészségügy különböző területeire

Kórházi műtőkbe

Egy és többszemélyes komplett orvosi, műtéti, sebészeti bemosakodók infrás orvosi csapteleppel, infrás vagy kézi fertőtlenítőszer adagolóval, infrás orvosi csaptelepek, hosszúkaros orvosi csaptelepek, hosszúkaros szappan és fertőtlenítőszer adagolók, infrás orvosi szappan és fertőtlenítőszer adagolók.

Kórházi laborba, rendelőbe: egykaros orvosi csaptelepek és infrás orvosi csaptelepek, rozsdamentes bútorok, rozsdamentes konténerkocsik műtéti hulladék, étel, szennyesruha… szállításhoz. Papír, folyékonyszappan és fertőtlenítőszer adagolók szemeteskukák….

Kórházi folyosók, közlekedők és kórtermek

Falvédő ütközéshárítók, sarokvédők, élvédők, falburkoló lapok, ajtóvédő lapok, csőfogódzók vagyis hengeres kapaszkodó korlátok, kórtermi falvédők.

Kórházi, normál és mozgássérültek számára kialakított illemhelyek és zuhanyozók

WC-csészék, WC-öblítők ( nyomólapos, pneumatikus és elektronikus érintés nélküli megoldások ), papír, folyékonyszappan és fertőtlenítőszer adagolók, mosdók mosdópultok, mosdók mozgássérültek számára, infrás és piezo nyomógombos mosdó csaptelepek, zuhany csaptelepek, zuhany fejek zuhany karok, kézszárítók, hajszárítók, szaniter és WC-válaszfal rendszerek, zuhanyválaszfalak és kabinok, piszoárok és piszoár öblítők, szemetesek.

Vizsgálókba, öltözőkbe

Öltöző kabinok, öltöző szekrények, öltözői padok, fogasok, pipere termékek.

sebészi bemosakodó

Műtéti bemosakodók és felszerelései

A B&K Kft. széles választékban és felszereltségben gyártja a sebészeti bemosakodókat, amely megjelenik a bemosakodó medence kialakításában és a felszereltségben egyaránt. Orvosi bemosakodóink lehetnek 1, 2, 3 személyesek, a bemosakodó medencék lábon állnak és falhoz rögzítettek, formai kialakításukban, magasságukban és mélységükben igazodnak a bemosakodási követelményekhez. A vízellátás, a fertőtlenítőszer adagoló és a megfelelő vízhőmérséklet biztosításához szükséges termosztatikus szelep a medence alatt a falon nyer elhelyezést. Amennyiben a sebészeti bemosakodó alatt ezen eszközök és a szifon látványa zavaró, úgy az elfedésre külön takarólemezt tudunk biztosítani. Műtéti bemosakodóink speciális start- stop programozású infrás csapteleppel vannak ellátva, a mosdó csaptelep érzékelője oldalt van fordítva, így szemből nem érzékeli a bemosakodó kezét. Amikor a sebész használni szeretné a csapot, akkor kézközelítéssel indítja a vízfolyást, majd a csap a beprogramozott idő leteltével automatikusan elzár, amennyiben az utánfolyási idő letelte előtt szeretnénk leállítani a víz folyását, akkor azt egy újbóli kézközelítéssel tehetjük meg. A csaptelepet a jó használhatóság érdekében extra magasságú elfordítható kifolyóval szereljük.

Kapcsolódó termékek

orvosi bemosakodó, sebészeti bemosakodó, mutéti bemosakodó, sebészeti bemosakodó vályú, sebészi bemosakodó ( kézmosó, sormosdó, zuhanytálca, kiönto, medence , higiénia, épületgépészet, élelmiszeripar, rozsdamentes, szaniter )
Háromszemélyes orvosi bemosakodópult -2400 mm- infrás csappteleppel, szappanadagolóval, termosztatikus keverõvel
részletek »
orvosi bemosakodó, sebészeti bemosakodó, mutéti bemosakodó, sebészeti bemosakodó vályú, sebészi bemosakodó ( kézmosó, sormosdó, zuhanytálca, kiönto, medence , higiénia, épületgépészet, élelmiszeripar, rozsdamentes, szaniter )
Kétszemélyes orvosi bemosakodópult - 2000 mm - infrás csappteleppel, termosztatikus keverõvel
részletek »
orvosi bemosakodó, sebészeti bemosakodó, mutéti bemosakodó, sebészeti bemosakodó vályú, sebészi bemosakodó ( kézmosó, sormosdó, zuhanytálca, kiönto, medence , higiénia, épületgépészet, élelmiszeripar, rozsdamentes, szaniter )
Egyszemélyes orvosi bemosakodópult - 900 mm - infrás csappteleppel, szappanadagolóval, termosztatikus keverõvel
részletek »
 
Utoljára módosítva / Last modified: 2020.09.18
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: