ISO 9001:2008, a B&K Kft. Minőségpolitikája

Tevékenységünket valamint annak a minõségre alapvetõen kiható folyamatait minõségirányítási rendszer keretében szabályoztuk. Társaságunk minõségpolitikáját úgy lehet tömören megfogalmazni, hogy számunkra az a minõség, amikor termékünk eladása után:

---A VEVŐ JÖN VISSZA NEM A TERMÉK---

Ennek az elvnek az elérésében az alábbi célkitûzéseket állítottuk magunk elé:

Vezetésben: a minõségjavító, fejlesztõ és minõségtartó stratégiák kiválasztásában és azoknak sikeres alkalmazásában vezetõink magas színvonalú munkáját követeljük meg, hogy a minõségirányítási rendszerünk hatékonysága megfeleljen azoknak az elvárásoknak, amellyel termékeinknek a hazai és az európai piacokon is biztos vevõi bázist tudunk kialakítani és fenntartani.
Vezetõink felelõsséggel tartoznak minden minõségi problémáért, a javítási és jobbítási munkák sosem érhetnek véget.

A kereskedelemben és a termelésben: a teljes minõségkörben megköveteljük a minõségirányítási rendszer hatékony mûködtetését, amely kiterjed a tervezésre, gyártási feltételekre, alapanyagok minõségére, beszállítók, alvállalkozók kiválasztására, gyártási, ellenõrzési, szállítási, csomagolási, tárolási, értékesítési, vevõszolgálati folyamataink minõségére, valamint a termékeink fejlesztése során a vevõi elégedettség mérésének eredményeit felhasználjuk. Mindezt garantálja a B&K Kft. teljes személyzetének elkötelezettsége a garantált magas minõség folyamatos biztosítására, valamint a társaságnál kialakított informatikai támogatás és a teljes körû minõségirányítási menedzsment. Ezek biztosítják a munkafolyamatok állandó optimalizálását, ezáltal elérve a vevõi észrevételek feldolgozását és rendezését minimális idõn belül, hiszen döntõ mérce a vevõ ítélete.
Fontosnak tartjuk, hogy a minõségi problémáknak megpróbálunk elébe menni, nem pedig megvárni azoknak felmerülését. Elengedhetetlen, hogy felelõsséget vállaljunk termékeinkért, és azok a vevõinket újabb vásárlásra ösztönözzék, ne pedig reklamációra.

Az oktatásban: elsõrendû fontosságú. hogy munkatársainkban olyan minõségkultúrát alakítsunk ki, amellyel nagyban hozzá tudjuk õket segíteni ahhoz, hogy maguk is érezzék a felelõsségüket a minõségi munka kialakításában.
A szakmai oktatás mellett hangsúlyt helyezünk a minõségpolitikai céljaink, törekvéseink eléréséhez szükséges szellemi háttér kialakításának biztosítására.

A jövõ: a fennmaradásunkhoz és eredményes mûködésünkhöz szükséges állandó fejlõdés érdekében valljuk, hogy a jelenlegi állapotnál mindig van jobb.

Magyar Termék Nagydíj ® 2008 és Odafigyelés-Díj 2008

Rendkívüli elismerésmerésben részesült a B&K Kft, hiszen az INDUSTORG Pályázati Iroda, a TÜV-SÜD KERMI Kft. a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság a MEHIB Zrt, az EXIMBANK Zrt., a TERC Kft. és az ITD-Hungary Nonprofit Közhasznú ZRt a Magyar Termék Nagydíj ® kitüntető címet ítélte oda Automatikus működésű mozgáskorlátozottak által is használható formatervezett nyilvános WC-inknek.

Külön meglepetésként szolgált, hogy a MTN cím mellett idén az Odafigyelés-díjat is cégünk hozta el, amit a Sérültek.hu Magazin adományozott számuinkra "a segítséggel élő emberekért kifejtett segítő hozzáállásunkért".

Reményeink szerint az elismerések újabb jelei annak, hogy cégünk termékei és fejlesztései kiemelkedő minőségük révén megfelelnek partnereink igényeinek, elvárásainak.