Kedves Látogató! Kedves Partnerünk, Leendõ Partnerünk!

  • Szeretné megrendelését e-mailben lebonyolítani?
  • Szeretné letölteni legfrissebb árlistánkat?
  • Szeretne költségvetési kiírást, árajánlatot készíteni, saját maga illetve partnerei számára az Ön kedvezményeinek figyelembevételével?
  • Szeretne cégünk aktualitásairól hírlevélben értesülni, és korábbi hírleveleink között böngészni?
  • Szeretne aukciós termékeinkre licitálni?

Ha kérdéseinkre igennel válaszolt, akkor jó helyen jár. Ezen az oldalon regisztrálhatja magát. Ehhez nincs más dolga, mindössze az alábbi űrlapot kell kitöltenie!

Kérjük, hogy az adatait pontosan, és a kért részletességgel adja meg a regisztráció gyors lebonyolítása érdekében. (A regisztrált felhasználói kód emlékeztetõ megadásakor, kérjük, NE használjon ékezetet és szóközt!)

A regisztráció elfogadásáról 2 munkanapon belül e-mailben értesítjük, és egyúttal küldjük az Ön belépési kódját, amelynek segítségével azután igénybe tudja venni a fent említett szolgáltatásokat.

Ha saját adatait módosítani, hírlevelünkrõl leiratkozni, vagy regisztrációját megszûntetni szeretné, a KAPCSOLAT oldalon teheti meg a kapcsolatfelvétel céljának megfelelõ kiválasztásával.

A B&K Kft. kijelenti, hogy a regisztráció során kapott adatokat harmadik fél számára nem szolgáltatja ki, azokat kizárólag a két fél közötti kommunikáció, ill. a partnerei által igényelt szolgáltatások nyújtásának elõsegítésére használja fel.