Standard - általánosan elfogadott ajánlások és normák szerint legyártott - termékeink forgalmazása mellett, természetesen foglalkozunk egyedi gépgyártással, lemezmegmunkálással is. Ezt a szolgáltatásunkat általában olyan megrendelők veszik igénybe, akik számára nem felelnek meg a forgalomban lévő, bárki számára elérhető eszközök. Gyártóüzemünk elsősorban rozsdamentes acélból állít elő egyedi berendezéseket, de dibond lemezből (alumínium kompozit lemez), szénacélból és alumíniumból is több ízben készítettünk már termékeket.

egyedi gépgyártásEgyedi megoldások az épületburkolati kivitelezésekben is...

A modern építészeti megoldások tárházának egyre népszerűbb eszköze a Dibond lemezből, vagy másnéven alumínium kompozit lemezből hajlított burkolati elemek alkalmazása. A B&K Kft. gyáregysége is csatlakozott azokhoz a cégekhez, akik képesek ilyen termékek előállítására.

Jól példázzák ezt a tárnoki vasútállomás tetőszerkezeti elemei és a budapesti XII. kerületben épült Green House irodaház utcafront felől is jól látható rozsdamentes felületteű pillérei. Itt érdemes megemlíteni, hogy szintén dibond lemezből készítjük, automatikus működésű, utcabútor jellegű illemhelyeink külső-belső burkolatát is. Erről részletesebben ide kattintva olvashat!

eEGYEDI ÉPÜLETBURKOLATI ELEMEK


Egyedi gépgyártásban, lemezmegmunkálásban széles termékpalettát biztosítunk...

Tevékenységünkben meghatározó szerepet tölt be az egyedi, megrendelőink igényeinek maximálisan megfelelő tervezés és gyártás. Egyedi gyártásban partnereink főként épületgépészeti, járműipari, gépipari, gyógyszeripari, papíripari és élelmiszeripari cégek. Számukra gyártunk rozsdamentes, szénacél, horganyzott lemezből készült speciális berendezéseket, félkész termékeket kis és közepes szériában.

Gyártási képességeink figyelembe vételével, a rozsdamentes kórházi konténer kocsitól, az extrém méretű mosogatókon, iszap víztelenítőn, keverőgépeken és sorkézmosókon át, a szálcsiszolt felületű telefonfülkékig vagy a radióaktív hulladékok szállítására alkalmas konténerekig, rendkívül széles termékpalettát biztosítunk partnereink számára. 1700 nm-es üzemcsarnokunk és 1100 nm-es raktárépületeink lehetővé teszik a megfelelő rozsdamentes alapanyagokkal történő gyártási folyamatokat. Gyártási tevékenységünket és annak minőségére kiható folyamatainkat minőségirányítási rendszer keretében szabályozzuk, ISO 9001 szabvány szerint végezzük.

Jelentős tervezői és gyártói gyakorlatunk van rozsdamentes, szénacél lemezből készült berendezések, gépek, réz és rozsdamentes ipari szerelvények, szerszámok és gyártóeszközök tervezésében, gyártásában.

A rendelkezésre álló gyártó eszközök, illetve gyártástechnológiák következő megmunkálási módokat biztosítják: lemezmegmunkálás, hajlítás, csiszolás, sajtolás, nibbelés, stancolás, forgácsolás, hengerelés, hegesztés, plazmavágás, pont-és dudorhegesztés, szabás, darabolás, szemcseszórás. Magyarországon egyedül a B&K kft. tervez és gyárt automatikus működésű köztéri illemhelyeket.

Az egyedi igények kielégítéséhez szükséges szerszámokat üzemünkben magunk állítjuk elő és tartjuk karban, ezzel is csökkentve a szerszámköltségeket és a készítendő termékek árát.

Ha Ön kész tervekkel érkezik hozzánk, mi rövid határidővel legyártjuk az elvárásainak leginkább megfelelő terméket. Sőt! Amennyiben nem rendelkezik a legyártandó eszközökre vonatkozó tervekkel, de az elképzelései már meg vannak, tervező kollégáink sokéves tapasztalatukkal, és 3D-s (Pro Engineer) tervező programmal felvértezve elkészítik a legyártandó elemek terveit, majd egyeztetést követően indulhat a gyártásuk is!

Fontos számunkra, hogy termékeink előállítása során, ügyfeleink igényeit szem előtt tartva, maximális pontossággal és a megadott határidők betartása mellett, olyan minőségi berendezéseket állítsunk elő, melyek a mindennapi használat során problémamentesen látják el feladataikat.

Miért érdemes a B&K Kft. rozsdamentes acél higiéniai és szaniter termékeit választani?

  • Minőség: a B&K Kft. már több mint negyed százada tervez és gyárt rozsdamentes acél alapanyagok felhasználásával termékeket és működő berendezéseket. A gyártáshoz szükséges technológiát folyamatosan fejlesztjük. Ami még alapvető fontosságú, hogy nem csak az alapanyag választásban, megmunkálásában járunk el megfelelő gondossággal, hanem a kapcsolódó egyéb higiéniai, szaniter termékek tervezését és gyártását is végezzük, így Pl. infrás csaptelepek, infrás öblítő rendszerek, infrás zuhanyrendszerek, börtönök, menekülttáborok speciális szaniter berendezéseiben, automata köztéri és autópályák szaniter berendezéseivel, automatikájával, akár egyedi vezérlésekkel, szabályozásokkal is állunk megrendelőink rendelkezésére.
  • Egyedi igények: A B&K Kft. a tudatos humánpolitikának köszönhetően szakember gárdája tervezésben és gyártásban is alkalmas egyedi tervezésű termékek gépek előállítására. Az elmúlt időszakban nagy tapasztalatra tettünk szert az egyedi termékek fejlesztésében, főleg az épületgépészet, élelmiszeripar  és szaniter területen, egyedi fejlesztésű termékeink megtalálhatók a nemzetközi személyszállító vagonoktól kezdve egészen az élelmiszeripari higiéniai beléptető kapun át az automata köztéri illemhelyekig, ahol a vezérlés és ellenőrzés már internet alapon történik.
  • Tartósság: Anyag és konstrukcióválasztásban mindig a megrendelőink igénye és lehetőségei alapján járunk el, de minden esetben a kompromisszumokon keresztül találjuk meg a szükséges és egyben a tartósságot, minőséget biztosító megoldásokat. Alapanyag tekintetében 95%-ban csak rozsdamentes acélokkal dolgozunk.
  • Gazdaságosság: A gazdaságosság mindenki számára alapvető fontosságú, anyagválasztásban, műszaki megoldásokban is a megfizethető kompromisszumokra törekszünk. Választékunkban mind saját, mint pedig a vásárolt termékekben nagyon sok olyan szaniter termékünk van, amelyek energia és víztakarékosak, ezeket „zöld” jelzéssel látjuk el.
  • Dizájn: Termékeink tervezésekor, vagy kiválasztásakor minden esetben törekszünk az ergonomikus kialakítású, feladatát funkcionálisan jól ellátó termékeket tervezni. Illetve kiválasztani. Mindeközben nem feledkezünk meg arról sem, hogy termékeink nagy részben közösségi helyeken kerülnek beépítésre, így a vandálbiztosságot és a tartósságot mindenkor fontos figyelembe veendő szempontnak tartjuk.

Fontos számunkra, hogy termékeink előállítása során, ügyfeleink igényeit szem előtt tartva, maximális pontossággal és a megadott határidők betartása mellett, olyan minőségi berendezéseket állítsunk elő, melyek a mindennapi használat során probléma mentesen látják el feladataikat.

EGYEDI GYÁRTÁSÚ BERENDEZÉSEK

Tekintse meg - folyamatosan bővülő - egyedi gyártású berendezéseinket bemutató galáriánkat, felmerülő kérdéseivel és ajánlatkéréseivel pedig forduljon hozzánk bizalommal!