Feltöltés alatt! Kérjük, látogasson vissza később!

...a közösségi mosdók szakértője

Már több mint 25 éve foglalkozunk épületgépészeti berendezések, wc válaszfalak, ütközéshárítók, és rozsdamentes berendezések gyártásával, forglamazásával!

Tovább »

SZAKMA

Célunk, hogy ezen az oldalon termékeinkkel kapcsolatban olyan hasznos műszaki információkat, beépítési tippeket adjunk, amelyek közérdeklődésre tarthatnak számot, és/vagy az adott témában fordultak már hozzánk Partnereink. 

Reméljük, hogy ötleteinkkel segítségére tudunk lenni munkájában, legyen szó közösségi mosdó építéséről, élelmiszeripari vagy egészségügyi beruházásról, esetleg az "otthoni fürdőszoba" felújításáról. Ha úgy érzi, hogy valamely termékünkről, műszaki megoldásunkról szeretne bővebb információhoz jutni, kérjük jelezze felénk és amennyiben lehetséges mi rövidesen válaszolunk.


Tovább »

KÖZÖSSÉG

Cégünk dolgozói elkötelezett lokálpatriótaként, elsősorban a monori civil szervezeteken keresztül fejtik ki közösségi tevékenységüket. Kugel György, a B&K Kft ügyvezető igazgatója szinte minden jelentős helyi eseményen részt vesz, azok támogatójaként és szervezőjeként. Legyen szó a Strázsahegyi Tekerő kerékpárversenyről, a Monor Hegyessy Lions Club jótékonysági rendezvényeiről, vagy a Monori Borút egyesület tevékenységéről, a B&K Kft mindenhol kiveszi a részét az események lebonyolításából.

Tovább »