Felhasználási feltételek

Tisztelt Látogató,


 • Minimálisan ajánlott böngésző: Internet Explorer 4, Netscape 4, vagy magasabb verziószámú böngésző
 • Ajánlott felbontás: 800×600 képpont, vagy magasabb
 • Ajánlott színmélység: 16 bites, vagy magasabb
 • A honlapon megtalálható műszaki és egyéb leírások, árlisták megtekintéséhez az Adobe cég ingyenesen megszerezhető Acrobat Reader nevű programját ajánljuk. Internetről az alábbi ikonra kattintva letölthető:

  Get Adobe Reader Logo

  Az Acrobat Reader letöltése és telepítése:
  A képre kattintva a letöltés egy új ablakban jelenik meg. A legördülő menüben válasszon nyelvet (pl. Hungarian), majd a platform menüben az ön operációs rendszerét (pl. Windows ME). Ha nem biztos az ön operációs rendszerének tipusában, akkor kattintson a Start menüre és onnan leolvashatja. Ezután válassza ki az ön Internet kapcsolatának sebességét ( dial-up -- modem, vagy broadband -- szélessávú (adsl, bérelt vonal stb.)). Ha mindezt elvégezte, akkor egy kicsit lejjebb megjelenik egy download ikon, erre kattintva automatikusan megindul a letöltés. A fájl letöltése ablakban válassza a mentés opciót, ezután jelöljön ki egy könyvtárat ahova szeretné lementeni a programot (alapértelmezetten a Dokumentumok könyvtár). Mivel a program meglehetősen nagy méretű, ezért a letöltés modemmel akár 15-20 percig is eltarthat.

  Telepítés:
  Ha a letöltés megtörtént (és a programot a Dokumentumok könyvtárba mentette), akkor az asztalon kattintson a Dokumentumok ikonra, és a felbukkanó ablakban keresse meg az imént letöltött programot, majd kattintson rá kétszer, hogy elinduljon a telepítés. A telepítés, néhányszor a Next gombra kattintva, automatikusan végrehajtódik. Innentől fogva ha egy pdf állományra kattint, akár a saját gépén, akár egy internetes oldalon, akkor az Acrobat Reader automatikusan elindul és megtekintheti az állományokat.


  Előugró ablakok engedélyezése:
  Az oldal bizonyos részei előugró ablakban jelennek meg, aminek a megjelenítését néhány böngésző letiltja. Ezt egy sárga csík jelzi az ezköztárak alatt:


  A sárga területre jobb gombbal kattintva lehet elérni a helyi menüt, ahonnan ideiglenesen, vagy akár véglegesen engedélyezni lehet az előugró ablakok megjelenítését az adott webhelyre vonatkozólag.


  Ha a fenti módszer nem hatásos, valószínűleg egy külső program blokkolja a felugró ablakokat. Ez esetben kérjük kérdezze meg a rendszergazdát.

  Javascript engedélyezése:
  Az oldal Javascriptet is használ aminek a letiltása szintén elterjedt. Különböző böngészőkben különbözőképpen történik ennek engedélyezése:
  Internet Explorerben Az Ezközök menü Internetbeállítások menüpontjára, majd a feljövő ablakban a biztonság fülre, majd az ablak alján az Egyéni szint gombra kattintva juthatunk el a biztonsági beállításokhoz. Itt a beállításlista közepén elhelyezkedő active scriptinget kell engedélyezni a javascriptek futtatásához.
  Netscape / Firefox böngésző esetén az Ezközök menü Beállítások almenüjében a Webes szolgáltatások fülre kattintva érhetjük el a Javascript bekapcsolását.

 •  
  Utoljára módosítva / Last modified: 2020.10.27
   
   
   
  Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
  Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
  Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
  e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
  honlapkészítés: