Germstar - érintés nélkül működtethető, infrás kézfertőtlenítő rendszer

A Germstar egy érintés nélkül működtethető, infrás kézfertőtlenítőszer adagoló, melynek a legfőbb különlegessége, hogy aktív használatával a fertőzési lánc közösségen belül megszakítható. Ez elsősorban a fertőtlenítőszer hatásosságának és az érintés nélküli használatot biztosító technológiának köszönhető.

Germstar kézfertőtlenítő


A Germstar termékeknél felhasznált és egyedileg kifejlesztett fertőtlenítőszer 99,99%-os baktérium, gomba, vírusölő hatású. A kézen speciális filmréteget képez, amely hosszan tartó védelmet biztosít a kórokozók ellen. Otthoni, irodai, egészségügyi, üzemi és közintézményi felhasználása egyaránt kedvelt és természetesen hatékony járványok idején is. A Germstar alkoholalapú fertőtlenítő oldat további előnye, hogy nem szárítja a bőrt, speciális bőrlágyító komponenseket tartalmaz, ezáltal a bőrfelületen egyedülállóan kellemes érzetet biztosít. Használata rendkívül egyszerű, több szempontból is takarékos és környezetbarát. Hiszen nincs szükség sem víz, sem papír vagy törölköző használatára. Nem okoz allergiát, így gyerekek is biztonsággal használhatják, sőt ekcémás bőr esetén sem okoz semmiféle problémát.


Germstar kézfertőtlenítőszer adagoló


Germstar infrás fertőtlenítőszer adagoló 


termékek ajánlása Egészségházak, kórházak, idősotthonok számára


A vírusos fertőzések bárhol kialakulhatnak, ahol jelentős számú ember fordul meg nap mint nap. A fertőzések szempontjából különösen frekventált helyek lehetnek a kórházak, egészségházak, idősotthonok, ahol nem csak a jelenlévők nagy száma, de a legyengült egészségi állapotuk, és szervezetük ellenálló képessége is a fertőzések terjedésének kedvez.

Természetesen a fertőzések terjedésének megakadályozására az egyik alapvető eszköz lehet a kórtermek, betegvárók és betegszobák rendszeres takarítása, és a személyes higiénia is, azonban az igazi megoldáshoz ezek nem mindig elegendőek.
Az emberek túlnyomó többsége nincs tisztában azzal a ténnyel, hogy a fertőzések terjedésének egyik legfőbb okozója az elhanyagolt kézhigiénia. A vírusok 80%-a a szennyezett kézfelület által terjed tovább! Ez akár azt is jelentheti, hogy a betegeket vagy idős embereket meglátogató, és kezét távozáskor nem fertőtlenítő személyek a saját, és családjuk személyes életterébe is továbbvihetik a "felszedett" kórokozókat.

A Germstar érintés nélküli kézfertőtlenítőszer adagoló rendszerének folyamatos használatával a fertőzések továbbterjedése természetesen itt is minimalizálható. A kézre kerülő fertőtlenítőszer egy 3 órára elegendő védőfilm-réteget képez a bőrünkön. Így megakadályozza azt, hogy ott a vírusok, baktériumok szaporodásnak induljanak.

A Germstar szenzoros, érintés nélküli adagoló használata segít a fertőzések terjedésének megállításában. Az érintés nélküli adagolás növeli a használó biztonságérzetét és a kézhigiénia alapját képező rendszeres kéztisztításra ösztönöz.

 

Germstar fertőtlenítőszer adagoló magánszemélyeknek

A vírusfertőzések terjedésének legnagyobb okozója a nem megfelelő kézhigiénia. A vírusok 80%-a a szennyezett kézfelületen keresztül kerül átadásra. Ezeket a szempontokat ismerve nem kétséges, hogy Ön is, mint a személyes higiéniájára odafigyelő ember, vagy mint a gyermeke egészségét vigyázó szülő a legjobb megoldást keresi a fertőzések megakadályozására. A legjobb megoldás pedig nem a szappanos kézmosás, hiszen azután számtalan baktérium, vírus a kézfelületen marad.

 

Legyen szó a kisgyermek körüli teendőkről, pelenkázásról, útközbeni étkezésről, a játszótéren töltött időről, vagy éppen a szomszéd kutyusával való találkozásról. Minden esetben a tökéletesen tiszta kéz lehetőségét biztosítja a Germstar kézfertőtlenítő használat. Ráadásul a bőrvédő, alkoholmentes összetételnek köszönhetően akárhányszor használhatja Ön is és gyermeke is

 

Germstar fertőtlenítőszer adagoló óvodáknak


A kézhigiéniának sok helyen fontos szerepe van és ezek között az óvodai, kisiskolai nevelés kiemelt jelentőségő. A kisgyermekek még nem tudnak olyan figyelemmel lenni a kezük tisztaságára, vagy arra, hogy piszkos kézzel mit ne tegyenek.

A felnőttek, a pedagógusok felelőssége nem merülhet ki abban, hogy minduntalan figyelmeztetjük őket, mit ne tegyenek piszkos kézzel és hogy alkalmanként kézmosásra buzdítjuk őket.

A Germstar kézfertőtlenítő programja viszont megadja a lehetőséget, hogy a kisgyermekek is biztonságban legyenek a fertőzésekkel szemben, miközben a felnőtteknek is segít abban, hogy kicsit elfeledkezzenek arról, mit nem szabad…

A Germstar infrás kézfertőtlenítő adagolója segít a fertőzések terjedésének megállításában, hiszen a kézfertőtlenítés nem jár semmilyen felület megérintésével, vagyis a vírusok, baktériumok átadásával. A kézfertőtlenítő használata után 3 órán keresztül biztosít steril kézfelületet.

A kézfertőtlenítő alkoholmentes és bőrvédő összetétele révén a gyermekek is biztonsággal használhatják naponta több alkalommal is. Ráadásul az adagoló önműködő használatában annyi játékosságot is találhatnak a gyermekek, hogy ezáltal nem is kell ösztönözni őket a rendszeres kézfertőtlenítésre.

Programunkat támogatja az ÁNTSZ és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium is. De tényleges óvodai tapasztalataink is azt mutatják, hogy ebben a környezetben is jól működik a Germstar kézfertőtlenítő programja.

 

Germstar fertőtlenítőszer adagoló irodaházaknak

A vírusos fertőzések bárhol kialakulhatnak, ahol jelentős számú ember fordul meg nap mint nap. Természetesen ez ellen alapvető eszköz a rendszeres takarítás, és a személyes higiénia is, azonban az igazi megoldáshoz ezek nem elegendőek.

Az emberek túlnyomó többsége nincs tisztában azzal a ténnyel, hogy a fertőzések terjedésének egyik legfőbb okozója a piszkos kéz, az elhanyagolt kézhigiénia. A vírusok 80%-a a szennyezett kézfelület által terjed tovább!

A kézhigiéniához a legjobb megoldást kínáljaaz Ön irodaházában is a Germstar érintés nélküli kézfertőtlenítő rendszer! Az érintés nélküli kézfertőtlenítő rendszerünk folyamatos használatával a fertőzések munkahelyi, és utcai továbbterjedése is minimalizálható. Hiszen a kézre kerülő fertőtlenítőszer egy 3 órára elegendő védőfilm-réteget képez a bőrünkön.

A Germstar infrás, érintés nélküli adagolóhasználata segít a fertőzések terjedésének megállításában. Az érintés nélküli adagolás növeli a használó biztonságérzetét és a kézhigiénia alapját képező rendszeres kéztisztításra ösztönöz.

A munkahelyi környezetben az általános egészségi szempontokon túl az sem elhanyagolható, hogy a betegség miatti munkából való kiesés, illetve a kézmosásokhoz kapcsolódó költségek (vízfogyasztás, szappan, kéztörlő,) illetve a takarítási feladatok is csökkennek. Ezáltal többszörösen is előnyös nem csak a munkavállalók számára, de céges viszonylatban is a Germstar érintésnélküli kézfertőtlenítő rendszerének alkalmazása irodai környezetben is!

 


Germstar infra fertőtlenítőszer adagolóinkat megtalálja webáruházunkban!

Kapcsolódó termékek

kézfertotleníto, antibakteriális szappan, Germstar, kézfertotlenítoszer adagoló ( szappanadagoló, folyékonyszappan, infravezérlés, rozsdamentes, szappan , higiénia, épületgépészet, élelmiszeripar, rozsdamentes, szaniter )
Germstar álló, infrás kézfertõtlenítõszer adagoló induló szett, mûanyag, kék-fehér (adagoló + állvány+946 ml-es utántöltõ)
részletek »
kézfertotleníto, antibakteriális szappan, Germstar, kézfertotlenítoszer adagoló ( szappanadagoló, folyékonyszappan, infravezérlés, rozsdamentes, szappan , higiénia, épületgépészet, élelmiszeripar, rozsdamentes, szaniter )
Germstar asztalra tehetõ/falra szerelhetõ, infrás kézfertõtlenítõszer adagoló induló szett, mûanyag, kék-fehér (adagoló+946 ml-es utántöltõ)
részletek »
antibakteriális szappan, Germstar, kézfertotleníto, kézfertotlenítoszer adagoló ( szappanadagoló, folyékonyszappan, infravezérlés, rozsdamentes, szappan , higiénia, épületgépészet, élelmiszeripar, rozsdamentes, szaniter )
Germstar falra szerelhetõ, infrás kézfertõtlenítõszer adagoló induló szett, mûanyag, kék-fehér (adagoló+946 ml-es utántöltõ)
részletek »
 
Utoljára módosítva / Last modified: 2020.09.19
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: