GYÁRTÁS

Infrastruktúra, tervező, gyártó képességeink és gépparkunk bemutatása.

Ezen az oldalon szeretnénk bemutatni Önnek gépészeti tervezés és gyártó képességeinket, infrastruktúránkat. Reméljük, hogy ezen információk alapján Ön kedvezően fog dönteni és mielőbb Partnereink körében üdvözölhetjük.
Tevékenységünket Monor városban, 25000 négyzetméter területen 3000 négyzetméter üzemi, irodai célú épületben végezzük, korszerű informatikai, termelésirányító és tervező rendszer támogatásával. Forgalmazott termékeinket megtalálhatja a Termékeink menüpontban. Partnereink teljesebb körű kiszolgálása érdekében egyedi gyártással is foglalkozunk, erről a tevékenységünkről bővebben lejjebb, az Egyedi gépgyártás címszó alatt olvashat.

Árki István
műszaki igazgató

Az oldal tartalma ide kattintva tölthető le! (PDF formátum)


összeszerelés, egyedi gyártás, szervízelés, elektronikai szerelés, tesztelés

A szerelőműhely tevékenysége

A B&K Kft. által kifejlesztett és gyártott termékek összeszerelése, elektronikai szerelése, tesztelése, minőségellenőrzése, csomagolása. A szerelő műhely jelentős szerepet játszik az új termékek kifejlesztésében, a minőséget megfelelő műszerezettség és a magasan képzett szakember gárda biztosítja. Munkájukat segítik az elektronikai mérőeszközök, nyomáspróba-padok, elektromos kéziszerszámok, a szerelést, összeállítást támogató berendezések, így a Soyer gyártmányú csaphegesztő készülék valamint az elektronikus áramkörök programozásához és ellenőrzéséhez használatos próba-padok és személyi számítógép.

szerelde

Lemezmegmunkálás, finiselés, szemcseszórás, ATK 4x2,8x2,6 szemcseszóró berendezéssel

A szemcseszóró terem

alapterülete 4 x 2,8 m belmagassága 2,4 m. A munkatérbe beszállított munkadarab felülete kézi sűrített levegős szemcsefúvó pisztollyal kerül letisztításra. A szemcsefúvást 400-600 mikron méretű üveggyönggyel végezzük. (Szóróanyag töltet: kb.1,4 t üveggyöngy)

Az szemcseszóró eljárás üveggyöngyszórással elsősorban rozsdamentes acélból, vagy könnyű és színesfémekből (alumínium, réz) készült hegesztett szerkezetek, alkatrészek, késztermékek, különféle tárgyak végső felület kikészítésére, üveggyöngyszárásos felülettisztítására alkalmas. Főleg a nagyon munkaigényes, kézi csiszolási, polírozási műveletek csökkentése, valamint a termékek homogén, bársonyos felületének elérése, tetszetős dekoratív megjelenésük érdekében. Az üveggyöngyszórásos módszerrel nemcsak a felület kikészítés minősége kitűnő, de jelentős élőmunka is megtakarítható.

szemcseszórás, szemcseszóró

 

 
Utoljára módosítva / Last modified: 2020.11.27
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: