Infravezérlésű orvosi- és nagykonyhai csaptelepek

infracsap, orvosi csapA kimondottan orvosi bemosakodókhoz és nagykonyhai mosogatókhoz kifejlesztett infravezérlésű csaptelepek kétféle kivitelben, keverőkar nélküli (előre beállított hőmérsékletű kevert vízre) , illetve keverőkaros (hideg-meleg vízre) változatban kerülnek forgalomba.
Kórházaknak…
A hagyományos működésű csapokkal (pl. hosszúkaros orvosi csaptelep) szemben, az új fejlesztésű berendezések használatakor nem kell a vízsugár elindításához és elzárásához a csaphoz érnünk. A termosztatikus keverő segítségével előre beállított hőmérsékletű vizet kapunk, ha kezünket a beépített infraérzékelő ablak ”látómezejébe” helyezzük.

Nagykonyháknak…

Egy edény vagy mosogató megtöltése során értékes perceket vesztegethetünk azzal, hogy a mosogató fölött szobrozva várjuk, amíg az megtelik. Új csaptelepünket nyugodtan „magára hagyhatja” a feladat elvégzésekor, csak elindítja a víz folyását, és a kívánt mennyiség után a csaptelep automatikusan elzár.

A csaptelepek működtetése rendkívül egyszerű és praktikus

Termosztatikus keverő vagy a csaptelepen található keverőkar segítségével beállított hőmérsékletű vizet kapunk, ha kezünket a beépített infraérzékelő ablak ”látómezejében” helyezzük. Abban az esetben, ha az előre beprogramozott időtartam túl hosszúnak bizonyulna, és nincs szükségünk több folyóvízre, helyezzük kezünket ismét az infraérzékelő elé és a vízfolyás leáll. A tartozékként szállított, és a vízkiállásokra szerelt szűrős sarokszelepek állítógombjával a kellő vízmennyiség beállítható. A csaptelepen átfolyó víz mennyisége a mágnesszelep áteresztőképességével megegyezik (25 liter/perc).

Cégünk folyamatosan készít rozsdamentes termékeket egyedi megrendelésre a legkülönbözőbb célokra. Teljes termékválasztékunkat megtekintheti a Termékeink menüpont alatt!

« vissza
 
Utoljára módosítva / Last modified: 2020.09.21
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: