KÖZÖSSÉG

Cégünk dolgozói elkötelezett lokálpatriótaként, elsősorban a monori civil szervezeteken keresztül fejtik ki közösségi tevékenységüket. Kugel György, a B&K Kft ügyvezető igazgatója szinte minden jelentős helyi eseményen részt vesz, azok támogatójaként és szervezőjeként. Legyen szó a Strázsahegyi Tekerő kerékpárversenyről, a Monor Hegyessy Lions Club jótékonysági rendezvényeiről, vagy a Monori Borút egyesület tevékenységéről, a B&K Kft mindenhol kiveszi a részét az események lebonyolításából.

Immár hagyomány, hogy a tíz éve megrendezésre kerülő jótékonysági főzésen, a B&K Kft és az Ecofact Kft munkatársai is a jó ügy mellé állnak.

Már tradícionálisnak mondható, hogy céges képzéseinknekcéges évzáró rendezvényeinknek a KultPince biztosít helyszínt. A Monori Pincefalu és ezen belül a KultPince igazi vidéki hangulatot és nyugodt, csendes környezetet biztosít cégünk számára, hogy az éppen zajló csapatépítő tréning vagy évértékelő rendezvényünk optimális körülmények között bonyolódjon. 

A B&K Kft vezetése fontosnak tartja, hogy támogassa a helyi civilszervezetek jószolgálati tevékenységét. Ilyen rendezvény többek között a Monor Hegyessy Lions Club által szervezett Falánk Fánkfalók Találkozója. Amelyre évről - évre a B&K Kft. grafikusa készíti a rendezvény plakátját, a rendezvény minden alkalommal a KultPincében kerül megrendezésre amely ügyvezetőnk tulajdonában van. 

Cégünknél immár hagyománynak számít, hogy minden év decemberében a KultPince rendezvénytermében,  egy közös vacsorával köszönjük meg egymásnak az egész éves munkát, együttműködést.

Az immár 3. alkalommal a KultPince által megrendezett Monori Bortárs filmfesztivál célja a kulturált borfogyasztási szokások terjesztése, a valódi értékes termelői kultúra megbecsülése. Az esemény szervezésében a B&K Kft. munkatársai is kivették részüket. 
A jósors szerzi, a balsors próbára teszi a barátokat. (Seneca)

Cégünk telephelyei Monoron vannak, a cég alapítói monoriak, kollégáink egy része monori és azok akik ide járnak dolgozni már sok szállal kötődnek Monorhoz. Ezért gondoljuk azt, hogy honlapunkon is helyt kell adnunk néhány sorban Monornak és az itt élő és dolgozó embereknek.
A több mint 25 éve működő B&K mindig is fontosnak tartotta a nyugdíjba vonult dolgozóival való kapcsolattartást. 
A június 11-én megrendezésre kerülő rendezvény az elmúlt években nem csak városunk, de Pest megye egyik legnagyobb boros eseményévé nőtte ki magát. Természetesen mi sem maradhatunk távol egy ilyen rangos eseménytől, kollégáink közül is sokan ott lesznek majd, hogy végig járják a 30 vendégváró pincét...

Aligha találunk olyan monori lakost, aki legalább hallomásból, de ne ismerné a Strázsahegyi Tekerő kerékpárversenyt. Azt azonban már valószínűleg jóval kevesebben tudják, hogy a verseny indulásakor, majd az azt követő években is, a B&K Kft munkatársai, és Kugel György ügyvezető milyen meghatározó szerepet vállaltak fel a rendezvény szervezésében.

Eljött a nap, amikor cégünk egyik oszlopos tagja nyugdíjba vonult. Leé Laci bácsi több mint húsz éven át dolgozott a B&K Kft csapatában, és bátran állíthatjuk, nincs olyan kollégája, aki ne szeretettel és tisztelettel gondolna rá.

Ebben az évben immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre Monor Város  támogatásával, a Monor Környéki Strázsák Borrend és a Monor Hegyessy Lions Club szervezésében a Monori Bortárs filmfesztivál.
Monoron a szőlő- és bortermelésnek több évszázados hagyománya van. A város szélén elterülő Strázsahegy Európában is egyedülálló pincefalujában mintegy 960 pince található. A borpincék zöme jelenleg még egyedi igényeket szolgál, azonban már egyre többen vannak, akik felkészültek a borturizmus lehetőségeire, az igényes vendéglátásra is. 
A borrendek és tagjainak célja egy-egy borvidék, termőhely, vagy attól függetlenül általában a magyar bor hírnevének, minőségének védelme, emelése. Mintegy összekötik a szőlőtermesztést és a borászatot a táj kultúrájával, múltjával, hagyományaival és a bort fogyasztóval.
A Lions klubok elsősorban saját környezetükben fejtik ki jótékonysági tevékenységüket, így a Monor Hegyessy Lions Club is elsősorban működési környezetében segít a hátrányos helyzetű embereken, fiatalokon, sérülteken és időseken egyaránt.
Nem véletlenül került Monor címerébe 1948-ban a hatalmas leveles, fürtös szőlőtő, és találhatók a jelenlegiben a halmok fölött pompázó, aranyozott, indás szőlőlevelek, és hasonló motívumokkal találkozhatunk Bénye címerében is.
Cégünk már hosszú évekre visszanyúlóan áll kapcsolatban a finn LTT TPM Ltd. Loviisa székhelyű céggel. Az évekre visszanyúló kapcsolat azt jelenti, hogy több mint 15 éve folyamatosan a WC fülkerendszerek és zuhanyelválasztó falak tekintetében beszállítónk a cég. 
 
Utoljára módosítva / Last modified: 2020.11.27
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: