CÉGÜNK MINŐSÍTÉSEI

ISO 9001:2008, a B&K Kft. Minőségpolitikája

Tevékenységünket valamint annak a minõségre alapvetõen kiható folyamatait minõségirányítási rendszer keretében szabályoztuk. Társaságunk minõségpolitikáját úgy lehet tömören megfogalmazni, hogy számunkra az a minõség, amikor termékünk eladása után:

---A VEVŐ JÖN VISSZA NEM A TERMÉK---

Ennek az elvnek az elérésében az alábbi célkitûzéseket állítottuk magunk elé:

Vezetésben: a minõségjavító, fejlesztõ és minõségtartó stratégiák kiválasztásában és azoknak sikeres alkalmazásában vezetõink magas színvonalú munkáját követeljük meg, hogy a minõségirányítási rendszerünk hatékonysága megfeleljen azoknak az elvárásoknak, amellyel termékeinknek a hazai és az európai piacokon is biztos vevõi bázist tudunk kialakítani és fenntartani.
Vezetõink felelõsséggel tartoznak minden minõségi problémáért, a javítási és jobbítási munkák sosem érhetnek véget.

A kereskedelemben és a termelésben: a teljes minõségkörben megköveteljük a minõségirányítási rendszer hatékony mûködtetését, amely kiterjed a tervezésre, gyártási feltételekre, alapanyagok minõségére, beszállítók, alvállalkozók kiválasztására, gyártási, ellenõrzési, szállítási, csomagolási, tárolási, értékesítési, vevõszolgálati folyamataink minõségére, valamint a termékeink fejlesztése során a vevõi elégedettség mérésének eredményeit felhasználjuk. Mindezt garantálja a B&K Kft. teljes személyzetének elkötelezettsége a garantált magas minõség folyamatos biztosítására, valamint a társaságnál kialakított informatikai támogatás és a teljes körû minõségirányítási menedzsment. Ezek biztosítják a munkafolyamatok állandó optimalizálását, ezáltal elérve a vevõi észrevételek feldolgozását és rendezését minimális idõn belül, hiszen döntõ mérce a vevõ ítélete.
Fontosnak tartjuk, hogy a minõségi problémáknak megpróbálunk elébe menni, nem pedig megvárni azoknak felmerülését. Elengedhetetlen, hogy felelõsséget vállaljunk termékeinkért, és azok a vevõinket újabb vásárlásra ösztönözzék, ne pedig reklamációra.

Az oktatásban: elsõrendû fontosságú. hogy munkatársainkban olyan minõségkultúrát alakítsunk ki, amellyel nagyban hozzá tudjuk õket segíteni ahhoz, hogy maguk is érezzék a felelõsségüket a minõségi munka kialakításában.
A szakmai oktatás mellett hangsúlyt helyezünk a minõségpolitikai céljaink, törekvéseink eléréséhez szükséges szellemi háttér kialakításának biztosítására.

A jövõ: a fennmaradásunkhoz és eredményes mûködésünkhöz szükséges állandó fejlõdés érdekében valljuk, hogy a jelenlegi állapotnál mindig van jobb.

Magyar Termék Nagydíj ® 2008 és Odafigyelés-Díj 2008

Rendkívüli elismerésmerésben részesült a B&K Kft, hiszen az INDUSTORG Pályázati Iroda, a TÜV-SÜD KERMI Kft. a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság a MEHIB Zrt, az EXIMBANK Zrt., a TERC Kft. és az ITD-Hungary Nonprofit Közhasznú ZRt a Magyar Termék Nagydíj ® kitüntető címet ítélte oda Automatikus működésű mozgáskorlátozottak által is használható formatervezett nyilvános WC-inknek.

Külön meglepetésként szolgált, hogy a MTN cím mellett idén az Odafigyelés-díjat is cégünk hozta el, amit a Sérültek.hu Magazin adományozott számuinkra "a segítséggel élő emberekért kifejtett segítő hozzáállásunkért".

Reményeink szerint az elismerések újabb jelei annak, hogy cégünk termékei és fejlesztései kiemelkedő minőségük révén megfelelnek partnereink igényeinek, elvárásainak.

 
Utoljára módosítva / Last modified: 2020.10.27
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: