Háromfejes szabadtéri hengeres zuhanyoszlop kevert vízre, idõzített, nyomógombos mûködtetéssel

Háromfejes, hengeres kültéri zuhanyoszlop rozsdamentes acélból, időzített nyomógombos csaptelepekkel.

Kültéri zuhanyoszlop időzített nyomógombos csapteleppekkel

Háromfejes kültéri zuhanyoszlopunk időzített nyomógombos csaptelepekkel szerelve. A zuhanytest rozsdamentes acélból készült. Az oszlopon belül helyezkedik el a kevertvíz kiállásokra csatlakoztatható vízelosztó egység, melyet flexibilis bekötőcsövek kötnek össze az időzített nyomógombos szelepek csonkjaival.
Üzembehelyezés előtt a rendszert vízzel át kell mosatni, a szennyeződésektől meg kell tisztítani. A vízhálózatba 250 mikronos szűrő beépítése szükséges! Csak megfelelő keménységű, tiszta vízzel működtethető. Termálvizek, illetve magas ásványi só koncentrációjú vizek esetén a fokozott vízkőképződés miatt a helyes működés nem garantálható. A zuhanyrózsát és az elzáró szerelvényt a lerakódásoknak megfelelően, ütemezve vízkőmentesíteni kell.
Tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása" című dokumentumban leírtakat.
Figyelem! Kültéri beépítés esetében ügyeljen rá, hogy a fagy beállta előtt teljesen víztelenítse a zuhanyoszlop összes csaptelepét a fagykárok elkerülése érdekében (a nyomógombot is ki kell szerelni, mivel a csaptesten belül található időzítőpohárban lévő vizet is el kell távolítani)!

Kültéri zuhanyok, zuhanyrendszerek strandokba, uszodákba

Elsősorban strandokra, gyógyfürdőkbe szabadterületeire medencék közelébe ajánljuk. Fedett uszodákban, fürdőkben ügyelni kell arra, hogy a medencében lévő vízből eredő vízpárában lévő klór és egyéb fertőtlenítők a felületet károsíthatják. A termál víz felületi elváltozásokat okozhat a csaptelepeken, illetve a rozsdamentes, és krómozott felületeken.

  • Működtetése a nyomógombos csaptelepek segítségével történik
  • A vízátfolyás az időzítés szerint automatikusan elzáródik
  • Könnyen tisztítható
  • A működtetéshez előre beállított hőmérsékletű, kevert víz biztosítása szükséges

Anyag: rozsdamentes acél
Méretek: D280x2050 mm
Zuhanyfejek száma: 3
kültéri zuhanyoszlop, zuhanyoszlop, nyomógombos csaptelep, szabadtéri zuhanyoszlop ( zuhanyrendszer, zuhany, zuhanyoszlop, szabadtéri , higiénia, épületgépészet, élelmiszeripar, rozsdamentes, szaniter )
nyomtatás »