Professzionális élelmiszeripari tisztítás és takarítás eszközei, berendezései

A B&K Kft. termékválasztékának döntő többsége a higiéniához kötődik. Célunk, hogy a személyi higiénia, az épülethigiénia, gyártó berendezések higiéniája területén professzionális berendezéseket, eszközöket, tisztító és fertőtlenítő szereket biztosítsunk partnereink számára.

A személyi higiénia területén forgalmazunk illetve gyártunk:

élelmiszeripari beléptetőkapu

Élelmiszeripar, húsipar, vegyipar és állattartó telepek

részére forgalmazunk és gyártunk:

Takarító, fertőtlenítő eszközök gyártása és forgalmazása. 

Élelmiszeripar, vegyipar, állatartás :

  • Szakaszos üzemelésű mobil habtartályok, habgenerátorok, vegyszeres mosó, fertőtlenítő berendezések
  • Folyamatos üzemelésű mobil habtartályok, habgenerátorok, vegyszeres mosó, fertőtlenítő berendezések
  • Fix telepítésű, folyamatos üzemű habgenerátorok, mosó és fertőtlenítő berendezések
  • Takarító, mosó tömlők, mosó pisztolyok, mosó lándzsák, habosító lándzsák
  • Takarítás, fertőtlenítés vegyszerei
habosító berendezés, habgenerátor

Tisztaság és higiénia

A mai világban a tisztaság és a higiénia nem számít luxusnak, az már alapfeltétel, hogy a kiváló minőségű hozzávalókból az előállítása során kitűnő minőségű egészséges élelmiszer készüljön, de folyamatosan gondolnunk kell arra is, hogy ezt a szintet csak akkor tudjuk tartani az előállítás során ha a képződő egészségre ártalmas lerakódott szennyeződéseket takarítással, fertőtlenítéssel rendszeresen eltávolítjuk.

Fix telepítésű, folyamatos üzemű habgenerátor

Takarítás, fertőtlenítés

A professzionális takarításhoz és fertőtlenítéshez szükség van megfelelő gépekre, berendezésekre és vegyszerekre. Ehhez szorosan hozzátartozik a megfelelő szakértelemmel összeállított technológia és jól betanított szakember gárda, amely együttesen hozza létre azt a higiénikus tisztított és fertőtlenített környezetet, ahol a termékek folyamatukban megfelelő biztonsággal gyárthatók.

A B&K Kft. a fenti feltételek teljesüléséhez az általa gyártott és forgalmazott, személyi, munkaterületi higiéniai tisztítást és fertőtlenítést elősegítő termékeivel járul hozzá.

Kapcsolódó termékek

mosópisztoly, habosító tartály, habgenerátor, mosóberendezés ( élelmiszeripar, tisztító, fertoteleníto, mosó, eszközfertotleníto , higiénia, épületgépészet, élelmiszeripar, rozsdamentes, szaniter )
Kocsira szerelt, folyamatos üzemû, 44 literes habosító tartály (habgenerátor), mobil tisztító- és mosóberendezés. Kompresszorral, mosópisztollyal - habos mosáshoz (is)
részletek »
mosópisztoly, habosító tartály, mosóberendezés, habgenerátor ( élelmiszeripar, tisztító, fertoteleníto, mosó, eszközfertotleníto , higiénia, épületgépészet, élelmiszeripar, rozsdamentes, szaniter )
Mobil, szakaszos üzemû 24 literes habosító tartály (habgenerátor), mosóberendezés, mosópisztollyal - habos mosáshoz (is)
részletek »
mosópisztoly, mosóberendezés ( élelmiszeripar, tisztító, fertoteleníto, mosó, eszközfertotleníto , higiénia, épületgépészet, élelmiszeripar, rozsdamentes, szaniter )
Mobil, szakaszos üzemû 24 literes mosóberendezés, mosópisztollyal - vegyszeres/vizes mosáshoz
részletek »
rozsdamentes csizmaszárító ( élelmiszeripar, tisztító, fertoteleníto, mosó, eszközfertotleníto , higiénia, épületgépészet, élelmiszeripar, rozsdamentes, szaniter )
Rozsdamentes csizmaszárító és ózonnal fertõtlenítõ berendezés 20 pár csizma részére, visszacsapó szelepekkel kétoldalas kialakítás 785x754x2011 mm
részletek »
mosópisztoly,vegyszerkezelo állomás,takarító rendszer ( élelmiszeripar, tisztító, fertoteleníto, mosó, eszközfertotleníto , higiénia, épületgépészet, élelmiszeripar, rozsdamentes, szaniter )
Folyamatos üzemû, telepített vegyszeradagoló állomás és takarító rendszer
részletek »
mosópisztoly ( élelmiszeripar, tisztító, fertoteleníto, mosó, eszközfertotleníto , higiénia, épületgépészet, élelmiszeripar, rozsdamentes, szaniter )
Mosópisztoly, 600 mm-es rozsdamentes szárra, mûanyag fúvókára, 1/2½-os csatlakozással
részletek »
 
Utoljára módosítva / Last modified: 2020.09.18
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: