Mosdópultok rozsdamentes acélból, Corianból vagy műgyanta lapokból

Ahogyan az otthoni fürdőszobában, úgy a közösségi vizesblokkokban is központi szerepet töltenek be a mosdók és mosdópultok. Egy funkcionális és esztétikai szempontokból megfelelően kialakított, és környezetébe jól illeszkedő mosdópult éveken át szolgálja a felhasználók érdekeit.

A mosdópultjaink anyagukat tekintve készülhetnek rozsdamentes acélból, műgyantából vagy Corian ® – Montelli ®  lapokból egyaránt. A fehér felületű (fehér vagy barna lapmaggal rendelkező) műgyanta pultok esetében, pultba süllyesztett, peremes kivitelű, porcelán mosdók kerülnek beépítésre, míg a rozsdamentes vagy Corian mosdópultoknál, anyag- és színazonos, perem nélküli mosdómedencéket alkalmazunk. A medencék számát tekintve pedig egy-, kettő-, három-, és négymedencés kialakítású változatokról beszélhetünk, de egyedi elképzelések esetén, a mosdómedencék száma tovább növelhető.

Lemezmegmunkálás során kialakított, vandálbiztos rozsdamentes mosdópultok

A lemezmegmunkálási folyamatokkal kialakított, vandálbiztos rozsdamentes mosdópultok teljes egészében a B&K monori üzemében készülnek, így lehetőség van az egyedi elképzelések megvalósítására is. A lemezdarabolólemezhajlító és élhajlító berendezéseink lehetővé teszik, hogy a rozsdamentes pultokat egyedi igények szerint alakítsuk,  például további furatokkal és kivágásokkal lássuk el, így akár pultba építhető szappanadagoló vagy szemétledobó kialakítása is megoldható. A medencéket hegesztés után síkba köszörüljük, aminek köszönhetően, az elemek közötti kötés teljességgel észrevehetetlen lesz. Természetesen az opcionális lehetőségek a Corian és műgyanta mosdópultjaink esetében is a vásárlók rendelkezésére állnak!

Kérje ajánlatunkat, valósítsa meg velünk elképzeléseit!


« vissza

Galéria

 
Utoljára módosítva / Last modified: 2020.09.23
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: