Szerviz és szolgáltatás

Tisztelt Partnerünk! Kedves Érdeklődő! Amennyiben szerviz szolgáltatásainkat kívánja igénybe venni, kérjük forduljon bizalommal Szűcs Ildikó kolléganőnkhöz a +36 30 239 5060-as vagy a +36 29 613 540-es számon, illetve jelezheti igényét a gyartas@bandk.hu e-mail címen is!

Kézszárító javítás, kézszárító karbantartás, kézszárító szerviz

A B&K Kft. már több mint két évtizede forgalmaz kézszárítókat. Úgy hisszük, hogy egy terméket nem csak eladni kell, de szükség esetén a karbantartás, szervizelés, javítás is egy forgalmazó feladatkörébe tartozik. 

Csaptelep szerviz, csaptelep javítás, csaptelep karbantartás

Elektronikus vezérlésű csaptelepek, zuhanyok és öblítő rendszerek garanciális és garancián túli javítása, karbantartása és felújítása.

WC-válaszfalak, zuhanyválaszfalak, piszoár válaszfalak javítása, felújítása

Vállaljuk a cégünk által gyártott és épített WC-válaszfalak, zuhanyelválasztó falak, piszoár elválasztó falak esetlegesen szükségessé váló garanciális és garancián túli elemcseréit, a rendszerek felújítását, a válaszfalak és szerelvények szervizelését.

Beengedő rendszereink, jegykiadó automatáink javítása, karbantartása, felújítása

Vállaljuk cégünk által gyártott és forgalmazott forgóvillás beléptetők, jegykiadó automaták, zuhanyvezérlők, érmevizsgálók nyíló korlátok garanciális és garancián túli javítását, felújítását, szervizelését.

Automata, köztéri nyilvános illemhelyek és egyéb közösségi illemhelyek javítása, felújítása

Vállaljuk cégünk által gyártott nyilvános és közösségi illemhelyek garanciális, garancián túli javítását, szervizelését, időszaki felülvizsgálását, felújítását. Esetenként megvizsgálva más gyártók automata és közösségi illemhelyeinek javítását, felújítását.

Élelmiszeripar és állattartó telepek tisztító és mosóberendezéseinek javítása, karbantartása

Vállaljuk cégünk által gyártott és forgalmazott lábfertőtlenítő, talpmosó, csizmamosó és fertőtlenítő berendezések, eszközfertőtlenítők, eszközmosók, sterilizálók, láda, présforma és kocsimosó berendezések és vegyszeradagolók, mosó és fertőtlenítő berendezések garanciális és garancián túli javítását, felújítását, szervizelését.

 
Utoljára módosítva / Last modified: 2020.11.27
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: