Beengedõ rendszer, jegykiadó automata, érmebedobós vezérlõ
Beléptetõ rendszer, jegykiadó automata
BK11180
Érmés WC beléptetõ és jegykiadó automata, fizetõs beengedéshez, 16 féle érme elfogadására alkalmas érmevizsgálóval. TFT kijelzõvel, bel és kültérre, 12 V DC
aaa

Beléptető rendszer nyilvános WC-khez rozsdamentes acélból, 16 féle érme elfogadással, ticketnyomtatóval, TFT kijelzővel, bel- és kültérre.

Beléptető rendszer nyilvános WC-hez jegykiadóval

Falon kívüli, kültéri, elölről üríthető fizetős, érmés WC beléptető és jegykiadó automata, forgóvillás vagy függőleges tengelyű beléptető kapuk, valamint mágneszár működtetéséhez. A rozsdamentes acéldoboz front lapjára épített, 16 féle érmét elfogadni képes elektronikus érmevizsgálóval ellátott beléptető egység, amelybe a különböző működési állapotok jelzésére színes TFT kijelző és nyugta / jegynyomtató kerül beépítésre, amely által elkészített bizonylat lehetővé teszi a használati díj levásárolhatóságát. Kültéri alkalmazás esetén a vezérlő szekrénybe temperáló fűtés biztosítja az elfogadható relatív páratartalmat.

Műszaki specifikáció

A jegykiadó automata programozható érmeelfogadó egységgel és vezérlő elektronikával rendelkezik, így a belépési díj utólagosan módosítható. A belépéshez szükséges információkat a színes TFT kijelző jeleníti meg. Az érmeelfogadó egységhez elektronikus vezérlő egység csatlakozik, amely fogadja és egyben kitörölhetetlen módon rögzíti az elfogadott érmék értékét. Az előírt összeg befizetését követően a befizetést igazoló nyugta / jegy a jegynyomtatón kinyomtatásra kerül, a beléptető kapu vagy mágneszár az üzemeltető által meghatározott ideig szabadra vált. A vezérlőkártyára épített LCD kijelzőn folyamatosan ki van írva az addigi használat során összesen elfogadott pénzérmék összege egy helyi és egy választott devizanemben, így a kassza ürítése megfelelően dokumentálható. A beléptető egység üzemkész, szabad állapotát (pénz bedobása lehetséges) a frontlapra szerelt TFT kijelző jelzi, amin kiírásra kerül a használati díj, az elfogadható érmék félesége, az elfogadásra beállított külföldi fizetőeszköz árfolyama, amely alapján a belépési díj átszámításra kerül.
Ahogy elkezdődik a fizetés minden pénzbedobáskor az TFT kijelzőn kiírásra kerül az addig bedobott pénzérmék összege. Amint a bedobott érmék összege elérte vagy meghaladta a szükséges és előírt összeget, akkor a kijelzőn kiírásra kerül a belépést lehetőségét mutató piktogram, ezzel egyidőben a a jegykiadó automata programozható hosszúságú nyitóimpulzust ad a beléptető kapu (forgóvillás, függőleges tengelyű) vagy az elektromos ajtózár számára. A programozott nyitási impulzus időtartamáig a kapu szabadra vált, illetve az ajtó kézzel nyitható. A belépést követően a beléptető kapu foglaltra vált, illetve az ajtó becsukását / becsukódását követően a mágneszár zár és a kijelzőn a foglaltságot jelző piktogram jelenik meg.
A foglaltság jelzése többszemélyes illemhelyenként csak akkor értelmezhető, ha van mód opcionális forgalomszámláló beépítésére, amikor a be- és kilépőkből és az illemhely befogadó képességéből kiszámítható a foglaltság, azaz a illemhely megtelt. Az érmebedobásra rendelkezésre álló idő paraméterezhető, alapesetben 40 másodperc/érme, amennyiben előírt időtartam alatt nem érkezik következő érme és az előírt összeget nem érte el vagy haladta meg a bedobott érmék összege, akkor a rendszer alaphelyzetbe áll, a WC beléptető szabad állapotba áll.

Fontos információ: az érmevizsgáló csak az érvénytelen vagy hibás érméket adja vissza, tehát ha valaki a pénzbedobás során kicsúszik a rendelkezésre álló időből, az addig bedobott és a rendszer által elfogadott pénzérmék már nem adhatók vissza. Amennyiben az előírtnál magasabb összeg kerül bedobásra a rendszer nem ad vissza, viszont az ajtót nyitja, a használat megkezdhető. Egyszemélyes illemhely és elektromos ajtózárral vezérelt nyílóajtós illemhely kiépítés esetében a rendszernek nem része a jelenlét-érzékelés, csak a pénzbedobás, az ajtó nyitás/záródás mutatja, hogy a használó feltehetőleg bement majd kijött az ajtón, ebből adódóan nincs 100%-ban biztos reális információ a benntartózkodásról. Egyrészt ezért a belépést követően a használó számára maximum 20 perc áll rendelkezésre az illemhely használatára. A rendelkezésre álló használati idő az üzemeltető igénye szerint beállítható és később módosítható, de alapbeállítás szerint maximum 20 perc áll rendelkezésre és ez idő alatt a rendszer nem fogad el érméket, foglaltat jelez. Amennyiben ennyi idő alatt a használó nem hagyja el az illemhelyet, úgy a rendszer szabadra vált és a következő használó a pénzbedobást követően rányithatja az ajtót. A vezérlőegységünk képes fogadni a jelenlét-érzékelő jelét, így a jelenlét-érzékelő beépítésével pontosítható a benntartózkodás ténye.
Tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása" című dokumentumban leírtakat.


Anyag: Rozsdamentes acél (1.4301)
Méretek: 510x270x250 mm
Súly 17 kg
Tápfeszültség: 230 V AC
Kapcsolt kimeneti feszültség 12 V DC
Teljesítményigény 200 W
Érmeelfogadás 16 különféle érme felprogramozás szerint
Vezérlõ elektronika kimeneti terhelhetõsége 250 V AC/30 V DC 5A rezisztív
Érmetároló doboz kapacitása 600 db érme befogadására alkalmas
Érmebedobás ideje 40 másodperc/érme (paraméterezhetõ)
Maximális benttartózkodási idõ 20 perc (paraméterezhetõ)
Ajtónyitó impulzus hossza 10 másodperc ( paraméterezhetõ )
Nyugta/jegynyomtató 1 példányos hõnyomtató
Papírtekercs szélesség: 57 mm
Papírtekercs hossza: 150 m
Kivitel: Bel és kültéri ( közvetlen esõtõl védett helyen)
Kijelzõ: TFT kijelzõvel
Beépítési mélység: min 120 mm
Üzemi hõmérséklet -20 °C-tól +45 °C-ig
Relativ páratartalom 30-tól 85%-ig, nem kondenzálódó

Ár: Jelentkezzen be!

WC belépteto, fizetos beengedés, érmés belépteto, érme elfogadó, jegykiadó, belépteto rendszer ( éremvizsgáló, jegykiadó, automata, belépteto, beengedo, zuhanyvezérlo , higiénia, épületgépészet, élelmiszeripar, rozsdamentes, szaniter )
A képek tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk!
 
Utoljára módosítva / Last modified: 2020.11.27
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: