Beengedõ rendszer, jegykiadó automata, érmebedobós vezérlõ
Beléptetõ rendszer, jegykiadó automata
BK09225
Rm. kétlábon álló kétirányú, forgóvillás, ejtõkaros fizetõs, 16 féle érme elfogadására alkalmas érmevizsgálóval épített beléptetõ kapu, TFT kijelzõvel, beltérre. 230 V AC
aaa

Forgóvillás beléptető kapu rozsdamentes acélból nyilvános WC-khez, 16 féle érme elfogadással, két lábon álló kivitelben. 

Beléptető rendszer, forgóvillás kapu nyilvános WC-khez

Rozsdamentes acél, két lábon álló, forgóvillás, kétirányú, fizetős beléptető kapu. A különböző működési állapotok jelzésére színes TFT kijelző kerül beépítésre. Olyan kompakt fizetős WC beléptető kapu, amely pénzérme bedobásával vagy proximity (RFID) kártyával hozható működésbe. A 16 különböző érmét elfogadni képes elektronikus érmevizsgáló egység és a proxi érzékelő a kapu lábába van beépítve. Ez a kapu alapvetően többszemélyes nyilvános WC beléptetéshez használható, de bármely más fizetős szolgáltatást biztosító beléptetési helyzetben is alkalmazható.

Műszaki specifikáció

A beléptető kapu paraméterezhető és programozható érmeelfogadó egységgel és vezérlő elektronikával rendelkezik, így a belépési díj utólagosan módosítható. Az érmeelfogadó egységhez elektronikus vezérlő egység csatlakozik, amely fogadja és egyben kitörölhetetlen módon rögzíti az elfogadott érmék értékét. Az előírt összeg befizetését követően a beléptető kapu az üzemeltető által meghatározott ideig szabadra vált. A vezérlőkártyára épített LCD kijelzőn folyamatosan ki van írva az addigi használat során összesen elfogadott pénzérmék összege egy helyi és egy választott devizanemben, így a kassza ürítése megfelelően dokumentálható. A beléptető egység üzemkész, szabad állapotát (pénz bedobása lehetséges) a fedőlapra szerelt TFT kijelző, amin kiírásra kerül a használati díj, az elfogadható érmék félesége, az elfogadásra beállított külföldi fizetőeszköz árfolyama, amely alapján a belépési díj átszámításra kerül. A kapu mindkét oldalára nagyméretű LED kerül beépítésre az áthaladás figyelemfelkeltő jelzésének céljából. Ahogy elkezdődik a fizetés minden pénzbedobáskor az TFT kijelzőn kiírásra kerül az addig bedobott pénzérmék összege. Amint a bedobott érmék összege elérte vagy meghaladta a szükséges és előírt összeget, akkor a kijelzőn kiírásra kerül a belépést lehetőségét mutató piktogram, ezzel egy időben a vezérlő elektronika programozható hosszúságú nyitóimpulzust ad a beléptető kapu számára, a kapun át lehet haladni. A foglaltság jelzése többszemélyes illemhely esetében csak akkor értelmezhető, ha van mód opcionális forgalomszámláló beépítésére és külön kapu szolgál a férfi / női oldal számára. A be- és kilépőkből és az illemhely befogadó képességéből, nem 100%-s biztonsággal (az emberek nem megjósolható viselkedéséből adódóan), de kiszámítható a foglaltság, azaz a illemhely megtelt állapota, így a torlódás az illemhelyen kívülre tevődik át. Az érmebedobásra rendelkezésre álló idő paraméterezhető, alapesetben 40 másodperc/érme. Amennyiben az előírt időtartam alatt nem érkezik következő érme és az előírt összeget nem érte el vagy haladta meg a bedobott érmék összege, akkor a rendszer alaphelyzetbe áll, a WC beléptető szabad állapotba áll.

Fontos információ: az érmevizsgáló az érvénytelen vagy hibás érméket automatikusan visszaadja, ha valaki a pénzbedobás során kicsúszik a rendelkezésre álló érmebedobási időből, az addig bedobott és a rendszer által elfogadott pénzérmék már nem adhatók vissza. Amennyiben az előírtnál magasabb összeg kerül befizetésre a rendelkezésre álló érmeválaszték okán, a rendszer nem ad vissza, viszont szabadra vált és a használat megkezdhető.

A forgóvillás beléptető kapu ejtőkaros, így áramszünet és vészhelyzet (tűzjelző rendszer automatikusan leejtetheti a kart) esetében a kapun szabadon lehet be és kifelé haladni. Kifele irányban a beléptető kapu infra szenzorral vagy a kiléptetést kérő nyomógomb megnyomásával érzékeli a kifelé haladás szándékát, ekkor a belépési irányban foglaltra vált a rendszer pénzt nem fogad el, az áthaladást követően a beléptető kapu szabadra vált. Amennyiben befelé irányban a belépni szándékozó a fizetést megkezdte, úgy a kilépés a beléptetés befejeztéig nem lehetséges.
Nagy forgalmú helyeken külön kilépő forgókapu használatát javasoljuk. A kapuba beépített proximity (RFID) kártyaolvasó egység lehetővé teszi a személyzet szabad mozgását és a belépések adminisztrálását.

Tisztításkor vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása" című dokumentumban leírtakat.


Anyag: Rozsdamentes acél (1.4301)
Méretek: 1096x893x1118 mm
Súly 113,5 kg
Tápfeszültség: 230 V AC
Teljesítményigény 60 VA
Érmeelfogadás 16 különféle érme felprogramozás szerint
Érmetároló doboz kapacitása 500 db érme befogadására alkalmas
Kijelzõ: TFT kijelzõvel
Kivitel: Álló és beltéri
Üzemi hõmérséklet +0 °C-tól +45 °C-ig
Relativ páratartalom 30-tól 85%-ig, nem kondenzálódó

Ár: Jelentkezzen be!

WC belépteto, fizetos beengedés, forgóvillás kapu, érmés belépteto, érme elfogadó, kártyaolvasó, belépteto rendszer ( éremvizsgáló, jegykiadó, automata, belépteto, beengedo, zuhanyvezérlo , higiénia, épületgépészet, élelmiszeripar, rozsdamentes, szaniter
A képek tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk!
 
Utoljára módosítva / Last modified: 2020.11.27
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: