Termékeink

Szabadszavas termékkereső
Írja be a keresendő kifejezést:
Tematikus terméklisták » Feltételek törlése »  
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Újdonságok Újdonságok (0)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Akciós termékek Akciós termékek (0)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Kézfertõtlenítés - Fertõtlenítõszerek és adagolók Kézfertõtlenítés - Fertõtlenítõszerek és adagolók (0)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Elektronikus vezérlésû csaptelep, öblítõ, zuhany Elektronikus vezérlésû csaptelep, öblítõ, zuhany (74)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Idõzített, nyomógombos csaptelep, öblítõ és zuhany Idõzített, nyomógombos csaptelep, öblítõ és zuhany (55)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Termosztatikus, egykaros és tekerõgombos csaptelep Termosztatikus, egykaros és tekerõgombos csaptelep (68)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Zuhanyrendszer, biztonsági zuhany és tartozékai Zuhanyrendszer, biztonsági zuhany és tartozékai (148)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Ivókút Ivókút (35)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Pneumatikus és nyomólapos WC-öblítõ, mosdó-szerelõkeret Pneumatikus és nyomólapos WC-öblítõ, mosdó-szerelõkeret (20)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Termosztatikus és mechanikus keverõ Termosztatikus és mechanikus keverõ (38)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Mosdó, mosdópult, kézmosó, sormosdó, orvosi bemosakodó Mosdó, mosdópult, kézmosó, sormosdó, orvosi bemosakodó (146)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! WC, piszoár WC, piszoár (87)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Kád, zuhanyfolyóka, zuhanytálca Kád, zuhanyfolyóka, zuhanytálca (21)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Fürdõszoba kiegészítõ terméke Fürdõszoba kiegészítõ terméke (231)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Akadálymentesítés eszközei- mozgássérült kapaszkodó, ülõke Akadálymentesítés eszközei- mozgássérült kapaszkodó, ülõke (126)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Szaniter- és WC válaszfal rendszer, öltözõi bútor Szaniter- és WC válaszfal rendszer, öltözõi bútor (79)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Beengedõ rendszer, jegykiadó automata, érmebedobós vezérlõ Beengedõ rendszer, jegykiadó automata, érmebedobós vezérlõ (20)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Kézszárító és hajszárító Kézszárító és hajszárító (56)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Hulladékgyûjtõ Hulladékgyûjtõ (80)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Papíradagoló és papír Papíradagoló és papír (118)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Folyékonyszappan, fertõtlenítõszer adagoló és töltõanyaga Folyékonyszappan, fertõtlenítõszer adagoló és töltõanyaga (102)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Automatikus mûködtetésû nyilvános WC, köztéri illemhely Automatikus mûködtetésû nyilvános WC, köztéri illemhely (34)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Ipari mosogató, munkaasztal, zsírfogó, páraelszívó Ipari mosogató, munkaasztal, zsírfogó, páraelszívó (152)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Tisztító-, fertõtlenítõ- és mosóberendezés Tisztító-, fertõtlenítõ- és mosóberendezés (95)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Padlószifon, összefolyó, csatorna Padlószifon, összefolyó, csatorna (64)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Mobil klíma, teraszhûtés, párásítás Mobil klíma, teraszhûtés, párásítás (17)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Infrafûtõ, infravörös hõsugárzó, sötétsugárzó Infrafûtõ, infravörös hõsugárzó, sötétsugárzó (39)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Rovarcsapda Rovarcsapda (22)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Kapaszkodó rendszer, fal- és élvédõ, ütközéshárító Kapaszkodó rendszer, fal- és élvédõ, ütközéshárító (168)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Taktilis útburkolati jelek Taktilis útburkolati jelek (10)
Kattintson a ide a csoport kibontásához/becsukásához! Élelmiszeripar számára Élelmiszeripar számára (0)
 
Utoljára módosítva / Last modified: 2020.12.05
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: