Tisztító-, fertõtlenítõ- és mosóberendezés
Beléptetõ rendszer kézfertõtlenítõvel, csizmamosóval
BK09037
Kézfertõtlenítõ és forgókefés cipõtapfertõtlenítõ egységekkel egybeépített forgóvillás beléptetõ kapu, beépített kézmosó, szappanadagoló és kézszárító egységgel, balos
aaa

Kézfertőtlenítő és forgókefés cipőtalpfertőtlenítő egységgel ellátott forgóvillás belépítető kapu rozsdamentes acélból, kézmosó egységgel, balos kivitelben.

Beléptető rendszer kézfertőtlenítővel, cipőtalpfertőtlenítővel és kézmosó egységgel

Kézfertőtlenítővel és forgókefés cipőtapfertőtlenítővel egybeépített forgóvillás beléptető kapu, beépített kézmosó egységgel, rozsdamentes acélból, balos kivitelben. 
Kiválóan alkalmas az élelmiszeripari üzemek technológiai terébe történő beléptetéséhez. A berendezés csak akkor engedi be a felhasználót, ha elvégezte az alapos kézmosás és a kézfertőtlenítési műveletet. A belépéssel egyidőben a cipőtalp fertőtlenítése is végbemegy.
A kézmosási ciklus teljesen automatikus, az indító kézközelítésen kívül nem kell beavatkozni a felhasználónak mindaddig, míg a kézmosás folyamat tart. A kézmosási ciklus víz- és folyékonyszappan adagolásból, valamint kézszárításból áll. A kézmosási ciklus folyamata után automatikusan elkezdenek a cipőtisztító kefék forogni. Továbbhaladva, a kézfertőtlenítő kamrába mind a két kezét tenyérrel felfelé kell behelyezni. Ha a kapu érzékeli mind a két kéz jelenlétét, akkor elkezdődik a fertőtlenítési fázis. Ezt a villogó piros LED fogja jelezni. Ha a fertőtlenítési fázis alatt nincs bent folyamatosan a két kéz, akkor a fertőtlenítési fázis megszakad és nem engedélyezett a belépés! Ezt az ismét folyamatosan világító piros LED fogja jelezni. A fertőtlenítési fázis végén a forgóvilla elforgathatóvá válik, szabad a belépés. Ezt a folyamatosan világító zöld LED fogja jelezni, majd a másik oldalon elhelyezett infra érzékelő előtt elhaladva leállítja a talpmosó kefék forgását.
A kézfertőtlenítő kamra rozsdamentes acélból készült. A fertőtlenítő dobozban van a permetező fúvóka és a fotocella, valamint a folyékony fertőtlenítőszer, amelyet a fúvóka csövek szállítanak és amelyek a folyadékot a fertőtlenítőszeres doboz bal oldalára helyezett tartályból szívják fel. A kannatartóba lévő szintérzékelő figyeli a fertőtlenítőszer mennyiségét. Ha a folyadékszint eléri a minimálisan megengedett szintet, esetleg az érzékelő nem érzékelné a folyadékot, akkor a belépés nem engedélyezett. Ezt a piros és zöld LED-ek felváltva villogása fogja jelezni. Ez idő alatt csak a kilépés engedélyezett. Kilépéshez lépjen a kilépési szándékot figyelő infra érzékelő látómezejébe (max. 30 cm). Ha észlelte a kilépni kívánt személyt, akkor a forgóvilla elforgathatóvá válik, szabad a kilépés. Ezt a jobb oldali folyamatosan világító zöld LED fogja jelezni.
Üzemeltetés során csak olyan fertőtlenítőszerrel töltsük fel a berendezést, mely porlasztás után maradék nélkül elpárolog, mert csak így garantálható a fúvókák helyes működése.
Tisztításkor és a fertőtlenítőszer kiválasztásánál vegye figyelembe a "Rozsdamentes felületek karbantartása, tisztítása" című dokumentumban írtakat!

Élelmiszeri ipari üzemekben történő alkalmazáshoz ajánljuk.

  • Masszív, erős kivitel
  • Egyszerű használat
  • Könnyű tisztíthatóság
     

Anyag: rozsdamentes acél
Méretek: 2228x1895x1237 mm
Tápfeszültség: 3x400 V
Áramfelvétel: 10 A
Kivitel: kézfertõtlenítõ és forgókefés cipõtalpfertõtlenítõ, bal olda
Kézfertõtlenítés ideje 2 mp
Talpmosás ideje 7 mp

Ár: Jelentkezzen be!

 ( élelmiszeripar, tisztító, fertoteleníto, mosó, eszközfertotleníto , higiénia, épületgépészet, élelmiszeripar, rozsdamentes, szaniter )
A képek tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk!
 
Utoljára módosítva / Last modified: 2020.09.17
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: