Tisztító-, fertõtlenítõ- és mosóberendezés
Vegyszeradagolók, mosó- és fertõtlenítõ berendezések
RAM1644
Mobil, szakaszos üzemû 44 literes mosóberendezés, mosópisztollyal - vegyszeres/vizes mosáshoz
aaa

Mobil, szakaszos üzemű mosóberendezés, 44 literes tartállyal, mosópisztollyal, vegyszeres/vizes mosáshoz.

Mosóberendezés mosópisztollyal vegyszeres/vizes mosáshoz

A RAM1644 mobil vegyszeradagoló tartály használatához a vegyszeren kívül csak sűrített levegőre van szükség. A vegyszeradagoló tartály könnyen a tisztítás helyszínére vihető, könnyen mozgatható. A sűrített levegő pótlására sűrített levegő hálózat vagy kompresszor szükséges. Könnyű mozgathatóságból adódóan, helységről helyiségre vagy épületen kívül járva használhatjuk a berendezést. A tartályhoz tartozó mosócső és a vegyszerszóró pisztolyhoz csatlakoztatott vegyszerszóró szár segítségével a hab közvetlenül, egyenletesen felhordható a tisztítandó felületre, élelmiszeripari gépre, berendezésre, padozatra, falra és nehezen hozzáférhető helyre egyaránt.
A technológia alkalmazása gazdaságos vegyszer felhasználást tesz lehetővé. A berendezés könnyen beilleszthető a HACCP rendszerbe, mivel alaposabb tisztítást és fertőtlenítést biztosít, így precízebbé és egyben egyszerűbbé tehető a takarítás és a fertőtlenítés.

 

A tartály a vegyszer megválasztásától függően széles körben alkalmazható állattartó telepeken, nagykonyhákban és élelmiszeriparban (húsüzemek, tejüzemek, italgyártás) egyaránt, a falak, padozatok és berendezések külső - belső felületeinek tisztítására és fertőtlenítésére egyaránt.

Biztonsági követelmények: Megfelelő képzettségű szakembernek kell ellenőriznie, hogy az alkalmazandó vegyszer megfeleljen a követelményeknek és a mosóberendezés konstrukciójának. A kezelő személyzetet minden esetben ki kell oktatni a mosóberendezés biztonságos használatára és a rendelkezésre bocsátott védőfelszerelés alkalmazására!
Használat után a vegyszeres vizet a tartályból mindig ki kell üríteni!

Tartozékok:

  • 7,5 m spirális mosócső 
  • Vegyszerszóró pisztoly mosószárral, fúvókával

Vegyszertartály térfogata: 44 l
Üzemi nyomás 6 bar
Maximális levegõ nyomás 7 bar
Anyag: AISI 304
Méretek: 450x450x1000 mm
Tömeg: 17 kg

Ár: Jelentkezzen be!

mosóberendezés, mosópisztoly ( élelmiszeripar, tisztító, fertoteleníto, mosó, eszközfertotleníto , higiénia, épületgépészet, élelmiszeripar, rozsdamentes, szaniter ) mosóberendezés, mosópisztoly ( élelmiszeripar, tisztító, fertoteleníto, mosó, eszközfertotleníto , higiénia, épületgépészet, élelmiszeripar, rozsdamentes, szaniter )
A képek tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk!

Kapcsolódó termékek

mosótömlo csatlakozószerelvényekkel ( élelmiszeripar, tisztító, fertoteleníto, mosó, eszközfertotleníto , higiénia, épületgépészet, élelmiszeripar, rozsdamentes, szaniter )
RAM43 mosótömlõ csatlakozószerelvényekkel 1/2½ 35 m-es (max.10 bar, 95°C)
részletek »
mosópisztoly ( élelmiszeripar, tisztító, fertoteleníto, mosó, eszközfertotleníto , higiénia, épületgépészet, élelmiszeripar, rozsdamentes, szaniter )
Mosópisztoly, 600 mm-es rozsdamentes szárra, mûanyag fúvókára, 1/2½-os csatlakozással
részletek »
mosótömlo csatlakozószerelvényekkel ( élelmiszeripar, tisztító, fertoteleníto, mosó, eszközfertotleníto , higiénia, épületgépészet, élelmiszeripar, rozsdamentes, szaniter )
RAM45 mosótömlõ csatlakozószerelvényekkel 1/2½ 20 m-es (max.20 bar, 100°C), Olajnak, zsírnak, sónak ellenálló felülettel
részletek »
mosópisztoly ( élelmiszeripar, tisztító, fertoteleníto, mosó, eszközfertotleníto , higiénia, épületgépészet, élelmiszeripar, rozsdamentes, szaniter )
Mosópisztoly, 600 mm-es rozsdamentes szárra, mûanyag fúvókára, 1/2½-os csatlakozással, habosító berendezéshez (habgenerátorhoz) is
részletek »
 
Utoljára módosítva / Last modified: 2020.07.08
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: