Vandálbiztos és időtálló berendezések stadionok, sportlétesítmények számára

A sportlétesítmények - és ezen belül a nagy tömegeket vonzó sportesemények helyszínéül szolgáló sportcsarnokok,  stadionok, stb - kialakításánál fontos szempont kell legyen, hogy a nagy igénybevételnek (de akár vandalizmusnak) is ellenálló berendezéseket  szereljenek fel. 

Kínálatunkban megtalálhatók a normál használatra szánt, valamint az esetlegesen vandalizmusnak is ellenálló, nagyrészben rozsdamentes anyagból készült termékek.

Termékeinket egy tematikus összeállítású menürendszerben mutatjuk be, segítve ezzel azon partnereinket akik stadionok, sportcsarnokok, sportpályák épületeibe, tornatermek, uszodák mosdóiba, illemhelyeibe, zuhanyzóiba, öltözőibe, az épületek közlekedési folyosóiba, garázsaiba, fedett és nyitott parkolóiba, gépészeti egységeibe és mozgáskorlátozottak számára kialakított WC-kbe keresnek termékeket.

Nagyerdei Stadion - debrecen

Termékeink sportlétesítmények számára

Mosdó helyiségekbe: szappanok, szappanadagolók, kéztörlőpapír adagolók, kézszárítók, mosdók, mosdópultok, kéztörlőpapírok.

Cégünk mosdó és zuhany csaptelep választékában megtalálgatók az elektromos (infra, piezo, kapacitív) csaptelepek, nyomógombos időzített önelzáró csaptelepek, egykaros csaptelepek, termosztátos csaptelepek.

rozsdamentes mosdó

A normál használatra szánt csaptelepek mellett választékunkban megtalálhatók a vandálbiztos mosdó és zuhany csaptelepek is, amelyeket kialakításukból adódóan tolerálják a nagy igénybevételt.

WC és piszoár helyiségekbe: Itt talán leginkább a falra szerelhető hátsó kifolyású rozsdamentes WC-kről és a rozsdamentes piszoárokról érdemes külön beszélni, amelyek az alkalmazott anyagukból és műszaki megoldásukból adódóan vandálbiztosak. WC-csésze esetében a biztonságos felfüggesztésre és az ülőke kiválasztására kell odafigyelni. Ma már túlnyomó többségében a WC-k öblítésére szerelőkeretes tartályokat használnak, ahhoz, hogy az öblítési rendszer terén is meglegyen a vandálbiztos megoldás, ajánlatunkban szerepel egy elektronikus szerelőkeretes WC-öblítő rendszer, amelynek működtetése kézközelítéssel infrás öblítő egység segítségével történik.
WC válaszfal tekintetében a hazai piac meghatározó gyártói, szerelői vagyunk. Választékunkban megtalálható a már több mint 15 éve forgalmazott és szerelt LTT 24 mm-es melamin és HPL rendszere, saját fejlesztésben gyártjuk és szereljük a 18 mm-es LTS rendszert, valamint a teljes mértékben vízálló LTM 12, vagy 13mm-es műgyanta válaszfal rendszert is.

Zuhanyfülke, zuhanykabin

Piszoár tekintetében rendelkezünk rozsdamentes, vandálbiztos egyedi vízzel öblítős és vízmentes piszoárokkal. A vízzel öblítős egyedi piszoárok öblítése történhet hőérzékelős piszoár-öblítő egységgel, vagy infrás piszoár-öblítővel. Mindkét esetben az öblítés a használatot követően automatikusan megtörténik. Egyedi piszoárjainkhoz különböző anyagú és célú piszoár válaszfalakat is szállítunk, anyagukat tekintve 24, vagy 18 mm-es bútorlapból, 12 mm-es műgyantából, kerámiából és a rozsdamentes lemezből készült vandálbiztos termékek.

Stadionok, sportcsarnokok részére termékválasztékunkban piszoár falak is szerepelnek, ebben a termékcsoportban is komoly referenciákkal rendelkezünk. Piszoár falak esetében, mivel a használó bárhová állhat, öblítésre a csoportos piszoár öblítő rendszereinket ajánljuk, amely lehet infrás csoportos piszoár öblítő és lehet radar vezérlésű piszoár öblítő. Piszoár falainkat egyedi igény szerint méretre gyártjuk.

piszoár stadionba

Stadionok, sportcsarnokok közlekedő folyosóira, nagy forgalmú helyeire a biztonságos közlekedés és a falak védelme érdekében ajánljuk a kapaszkodó, korlát és ütközéshárító rendszereinket, külön kategóriát képeznek a sarokvédő és élvédő rendszerek, amelyek lehetnek simán antibakteriális PVC és rozsdamentes kivitelűek.. Külön kell kiemelni a garázsokban alkalmazható, nagy igénybevételre tervezett élvédő és sarokvédő termékeinket.

Zuhanyozókba ajánlott falon kívül vagy falon belül szerel zuhanyrendszereinkben megtalálható a kézi működtetésű és termosztátos hőmérséklet szabályozású zuhany csaptelepek, falon belül és falon kívül szerelt nyomógombos vandálbiztos időzített csaptelepek, infrás zuhany csaptelek, piezo nyomógombos vandálbiztos zuhany csaptelepek. Mindezen csaptelephez különböző célú zuhanykart, zuhanyfejet ajánlunk, így víztakarékos (ÖKO) zuhanyfejeket, különböző hosszúságú zuhanykarokat és ami a stadionok, sportcsarnokoknál esetenként fontos lehet vandálbiztos zuhanyfejeket (zuhany kifolyó).

Választékunk teljessé tétele érdekében szállítunk és szerelünk zuhany falakat, a víz elvezetéshez különböző hosszúságú száraz bűzzáras zuhanyfolyókákat is.

Kapcsolódó termékek

piszoár-vályú, pissoir, vizelde, sorpiszoár ( rozsdamentes wc, pissoir, piszoár, vandálbiztos , higiénia, épületgépészet, élelmiszeripar, rozsdamentes, szaniter )
Rm. padlón álló pissoir-vályú lecsavarozható ráccsal, takarólemezekkel, 1320 mm magassággal, 320 mm-es kinyúlással, az Ön igényeire szabva
részletek »
sorkézmosó, sormosdó, mosdóvályú ( kézmosó, sormosdó, zuhanytálca, kiönto, medence , higiénia, épületgépészet, élelmiszeripar, rozsdamentes, szaniter )
Falraszerelt sorkézmosó 500 mm-es kinyúlással, csaptelepek nélkül, szifontakaróval, az Ön igényeire szabva
részletek »
WC csésze, rozsdamentes WC, fali WC, alsó kifolyású WC ( rozsdamentes wc, pissoir, piszoár, vandálbiztos , higiénia, épületgépészet, élelmiszeripar, rozsdamentes, szaniter )
EAST Álló, alsó kifolyású WC rozsdamentes acélból, ülõke nélkül, matt
részletek »
 
Utoljára módosítva / Last modified: 2020.09.18
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: