Fagymentes falikút - vízvételi lehetőség parkolókba, játszóterekre, közterekre

Cégünk mint az autópálya pihenőházak szaniter és vezérlő berendezéseinek gyártója és szállítója a kezdetektől fogva gyártja és szállítja a pihenőházak vízvételi ABS működtetésű nyomógombos elektronikus csaptelepeit.
Fejlesztési döntésünk alapján új, vandálbiztos termékként került kialakításra önálló berendezésként egy vízvételi egység, amely a rozsdamentes falikútba integrálva tartalmazza az ABS működtetésű nyomógomb vezérelt csaptelepet, a rögzített edény/vödörtartó rácsot, amely alatti medenceteret 10-15 mm-es kaviccsal kell feltölteni.

vízvételi medence

A fagymentes működés érdekében a vízvételi egység vagyis falikút nem tartalmaz bűzelzáró szifont hanem az egység alján, a hátfalon van a vízelvezetésre szolgáló kiállás, amelyről műanyag elfolyó csővel kell az elfolyó vizet az aknában kialakított szikkasztóba vezetni. Figyelembe véve a használati körülményeket, a falikút tervezésénél vandálbiztos, időjárásálló és fagyálló kialakításra van szükség.

A rozsdamentes falikút kialakítása formájában, rögzítésében és az anyagvastagságban is meg kell felelnie az esetleges szélsőséges igénybevételnek.  A 24 V AC feszültségről működő vezérlő elektronika a falikút mögött kialakított aknában nyer elhelyezést, ahonnan a vezérlő kábeleket külön csövön kell a fagymentes működést biztosító aknába elhelyezett szelepekhez vezetni. A vezérlő egységet úgy kell az aknában elhelyezni, hogy a szivárgó víz/talajvíz ne érje el. Termékünk víztakarékos, alapkiépítésben 2 liter/perc átfolyással, 10-45 másodperc állítható időzítéssel szállítjuk, de megrendeléskor mód van ettől az értékektől eltérni.

vízvételi hely

Termékünket ajánljuk minden olyan parkolóban, köztéren, turisták által látogatott útvonalak mentén... ahol a téli és nyári folyamatos üzemelést kell vagy szükséges biztosítani.
 
Utoljára módosítva / Last modified: 2020.09.18
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: