Automatikus működtetésű nyilvános illemhelyek

Legújabb fejlesztéseink a tisztább környezetért és a vandalizmus ellen!
A B&K Kft. folyamatosan törekszik arra, hogy termékei – így automatikus működésű köztéri illemhelyei is - megfeleljenek minden környezetvédelmi és biztonsági előírásnak. Sőt, ha a technológiai szempontok lehetővé teszik azt, ezeket a berendezéseket úgy alakítottuk ki, hogy azok segítsék környezetünk megóvását, legyen szó energia felhasználásról, hulladékkezelésről vagy a vandalizmus megelőzéséről.

A BK31022 cikkszámú, Art Relic Professional Plusz illemhely a Professional vécékből ismert padló- és vécémosó berendezéssel van felszerelve, melyek az illemhely belsejében hivatottak „rendet tartani”. Megrendelői igénytől függően a WC-k programozhatóak minden egyes felhasználó utáni takarításra, alkalmankénti, vagy napi takarításra is. (Ezt a felhasználók száma, a kihelyezett illemhely igénybevétele, stb határozzák meg.)


Az igazi újdonságot azonban a külső kamerarendszer és az ehhez kapcsolódó szerviztéri vezérlés jelenti. Az illemhelyekhez formailag jól illeszkedő konzolokra rögzített, éjjel-nappal üzemelő térfigyelő kamerák, és a felhasználók számára kialakított kezelőpanelen elhelyezett kamera által a szerviztérbe közvetített jeleket digitálisan rögzíti az illemhely, így egy esetleges rongálás esetén egyszerűen visszakereshető a felvétel.


Köztéri illemhely

A B&K Kft. több mint 10 éve foglalkozik köztéri WC-k tervezésével, gyártásával és forgalmazásával. Termékválasztékunk bővítése-, valamint az illemhelyek felszereltségének és formavilágának fejlesztése érdekében, Európai Uniós támogatással, a Moholy - Nagy Művészeti Egyetem Formatervezői Tanszékével együttműködve, kifejlesztettük nyilvános WC-i legújabb generációját.

Ezek a termékek utcabútor jellegű, önálló épületként funkcionáló nyilvános köztéri illemhelyek, melyek méretükből és kialakításukból adódóan mozgáskorlátozottak által is használható típusok. A WC-k föl vannak készítve ingyenes és érmével történő működtetésre is, lehetőség van rá, hogy mozgáskorlátozottak egy számukra kibocsátott kódkártya segítségével ingyenesen igénybe vehessék azt. Ilyen felszereltségű illemhelyekkel korábban csak Nyugat Európában találkozhattunk.

Piano Automatic - Köztéri illemhely

Az épületek tervezésénél fontos szempont volt, hogy a fogyatékkal élők is könnyedén tudják használni azokat, ezért a belső térkialakítás tervezésénél Csernyik Csaba rehabilitációs szakmérnök ajánlásait is igyekeztünk szem előtt tartani. Ennek köszönhetően WC-ink 2008-ban a MAGYAR TERMÉK NAGYDÍJ mellett elnyerték a SÉRÜLTEK.HU MAGAZIN Különdíját, az ODAFIGYELÉS DÍJAT is!


WC választékunk - illemhelyek a vásárlói igények szerint

Új illemhelyeink a B&K Kft. által korábban tervezett és ma is gyártott illemhelyek technológiai bázisán létrejött termékek, azonban az alkalmazott szerkezeti elemek funkcionalitásukban és anyagukban újra lettek gondolva, a működtetést biztosító szoftver és kommunikációs felület, illetve a vandálbiztos belső térkialakítás teljesen megújult. Többek között beépítésre került egy sms-küldő egység is, ami - a megrendelő igényeitől függően - rövid szöveges üzenetet küld az üzemeltetőnek vészhelyzet, rosszullét, rongálás, stb. esetén. Igény esetén az illemhelyek oldalfalain hirdetési felület biztosítható...

 Ön adja az épületet, mi adjuk a technológiát

WC technológia

Az autópályák melletti és egyéb parkolóban, parkokban, vasútállomásokon, határátkelőhelyeknél... elhelyezhető vagy felépíthető illemhelyek nagy forgalmú létesítmények kiszolgálására alkalmasak. Ezen illemhelyek a tervezett épületek nagyságát és a forgalmi igényeket figyelembe véve tartalmazhatnak férfi és női WC-ket, külön piszoár helyiséget, mozgáskorlátozottak által is használható illemhelyeket, zuhanyhelyiséget és külső vízvételi helyet is. A felépítés tekintetében az épületek kialakításában a szervizteres megoldást javasoljuk. Alkalmazásával a beépített berendezések a szerviztér felől szerelhetők, így a vendégtér vandálbiztosnak tekinthető.

Technológiai megoldásainkat IDE KATTINTVA tekintheti meg!


Beléptetőrendszerek, forgóvillás kapuk, érmevizsgálók

Közforgalmú épített illemhelyekre ajánljuk forgóvillás beléptetőkapuinkat, érmevizsgálóinkat, szaniter válaszfalainkat és mosdópultjainkat egyaránt...

Épített köztéri WC-k

Beléptetőkauinkról, érmevizsgálóinkról IDE KATTINTVA tájékozódhat!


Referencia illemhelyeinket az alábbi címeken tekinthetik meg

 

nyilvános WcBudapest
• VIII. ker. Rákóczi u. 29.
• V. ker.Szabadság tér
• V. ker. Balassy B. utca
• XXIII. ker. Nagybani Piac
• VII. ker. Bethlen Gábor tér
• II. ker. Hűvösvölgyi út
• II. ker. Vérhalom tér
• II. ker. Mechwart liget
• IX. ker. Markusovszky tér

Sopron
• Várkerület 96.

Komárom
• Jókai liget

Hévíz
• Római kori romkert

Kihelyezett illemhelyeink teljes listáját és pontos helyét a http://www.nyilvanoswc.eu honlapon is megtekintheti!


Üzemből a felhasználóig

Gyártástól a kihelyezésig...

Ajánlatkéréshez kattintson IDE! A több, mint tíz éves gyártási tapasztalat, a számtalan vásárlói visszajelzés, a professzionális tervezői és kivitelezői csapat, mind-mind az általunk fejlesztett illemhelyek tökéletesítését, és az elégedett felhasználókat szolgálják.

 
Utoljára módosítva / Last modified: 2020.08.08
 
 
 
Kereskedelem: H-2200 Monor Mátyás kir. út 13. | Telefon: 29-413-553 |
Fax: 29-413-535 | e-mail:bandk@bandk.hu | GPS: Lat 47°20'51" Long 19°26'39"
Gyártás: H-2200 Monor Jókai út 9-11. | Telefon: 29-613-540 | Fax: 29-613-558 |
e-mail:gyartas@bandk.hu | GPS: Lat 47°21'00" Long 19°26'05"
honlapkészítés: